Manžel zanedbáva náš vzťah kvôli svokre?
Ahojte, prosim riesil niekto podobny problem?
S manzelom sme spolu 11r, 8r. manzelia a mame dve deti. Vsetko by bolo ok, keby od zaciatku nestala medzi nami moja svokra. Ked sme sa brali, bola som uz tehotna a vtedy povedala muzovi, ze ona by bola najradsej keby od nas odisiel . Lebo vtedy som si zacala uvedomovat, aky maju spolu vztah, telefonaty aj trikrat denne, posledne roky massenger, skype, manzel jej rozpraval o kazdom nasom vztahovom probleme a co povedala mama , bolo a aj je svate. Ja nemozem na nu jedno krive slovo povedat. Byva 200km od nas ked pride, vadi ze deti ju nedrzia na prechadzke cely cas za ruku, ze odbiehaju (7r a 1r), minule muz vymyslel, ze kwd pridu budeme lwn doma alebo na dvore , aby sa deri nerozptylovali a venovali sa len a len jeho mame . Ja s nou nekomunikujem, ani ona so mnou, jej navtevy mi psychicky nerobia dobre. Neskutocne mi je luto, ze manzel pestuje vztah s nou namiesto toho, aby sa staral o nas vztah, vela sa pre nu hadame, dokonca mi vykrical, zw on ju miluje. Velakrat uz rozmyslam o rozvode. Ma niekto prosim podobny problem? Ako to riesite? Dakujem

Viem, že je to už staršia diskusia ale prosim autorka ako sa veci zmenili po roku ? Som v rovnakej, respektíve horšej situácii ako ty