icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

Strana
irriss
3. jún 2011

@michaella86
Kdyz sedi u PC..vidis s jistotou, ze to jsou hry a nebo pred Tebou stranky schovava?'' 😉

erika0802
3. jún 2011

@michaella86 jasne pridame sa...

danicakollarikova
3. jún 2011

Moj sa zacne hrat niekedy rano a hra sa aj do noci s prestavkami co je a fajci...

mjmr
3. jún 2011

mna z teba urve,kde ty sa este nenapchas? 😀 😀 😀

vandavanda
3. jún 2011

ja som to vzdala a je doma aspon vacsi klud. ak chce niekto prezit zivot za PC je to jeho volba. aj ked mi to pride smutne..

michaella86
autor
3. jún 2011

@irriss ked som doma, hra len hru alebo si pusta pesnicky, ale viem, ze ked doma nie som, tak si natukava rozne ine stranky, historia je velmi dobra vec a obcas som do nej zo zvedavosti nakukla, to co som videla ma dost sokovalo, on vsak zaprie hadam aj nos medzi ocami, mysli si, ze som naivna aj v tomto 😠

@erika0802 super, som rada, ze tu nebudem sama nakoniec ... aj ked na druhej strane, je smutne, ze sa stretavame v takejto teme ☹

erika0802
3. jún 2011

@michaella86 no ano ale moj mm neni zavisly na pc ...je to skor alkohol ☹ ☹ ☹ ☹ a to vsetko robi jeho rodina ale lepsie by bolo keby si tuto skupinu dala ako sukromnu ...

grenka
3. jún 2011

@michaella86 aj mojho chlapa to chytilo pc a hry a my sme s malym vzduch

michaella86
autor
3. jún 2011

@danicakollarikova toto mam doma aj ja. raz sa stalo, ze hral az do neskorej noci, do jednej 😒 islo ma roztrhnut od zlosti vtedy, ale kusla som si do jazyku ... chyba, velkaaaa chyba 😒
@mjmr moja, ak by ta to tak sralo ako mna, tak by si sa tiez snazila najst riesenia a rady 😉
@vandavanda ja to vzdavat nemienim, mali sme dohodu a on ju porusuje, dobre vie, ze ked sa chce hrat, moze, nezakazujem mu, ale to co si dohodneme, to by malo platit ☹

michaella86
autor
3. jún 2011

@erika0802 da sa zmenit na sukromnu? ako? ja ju zmenim, kludne, bez problemov
@grenka moja, to uz zas? ☹

irriss
3. jún 2011

@michaella86
...az zjisti, ze jdes do historie, muze Ti tam dat cokoliv a schvalne..a nebo cokoliv i smaznout... 😉 Mam zkusenosti nekolika let s mym pubertalnim synackem (skoro 21)...
taky mne to sokovalo, ale jelikoz jsem nevedela, jestli je to pravda, nebo na mne naraficena lecka, odradilo mne to..uz to nebyla "jistota"...
Spis bych se bala toho, aby neprekrocil nejake hranice, vis..bohuzel i navyk na PC hry atd ..maji svou diagnosu, zrovna jako alkohol ci droga, sex nebo automaty...Toho bych se bala..jinak bych se snazila ho nejak od PC odlakat... 😉

erika0802
3. jún 2011

@michaella86 moja to ja neviem ako sa to da dat do sukromnej skupiny

erika0802
3. jún 2011

@grenka moja to si ani nehovorila...jaaj

danicakollarikova
3. jún 2011

@michaella86 ..a najviac na tom je ked mi vzdy povie uz iba nieco prejde a vypinam comp a niekedy to trva to aj dve hodiny..! A hlavne vecer ked si zobere notebook este aj do postele a klika mi pri hlave a nahlas sa rozculuje.. Uz som sa s nim skoro koli tomu rozisla chvilku prestal hral sa len urcity cas kolko sme sa dohodli a teraz to zas prehana ☹

michaella86
autor
3. jún 2011

@irriss vies, ja som mu tam pozrela par krat, najskor o nicom nevedel, chcela som zistit, ci to bola ''jednorazovka'' alebo tie stranky navstevuje pravidelne ... ked som zistila, ze je to ta druha moznost, tak som mu povedala co viem a viac tam nechodim, ja mam svoj pc, on svoj ... len ked som u neho nemala notas, tak som musela chodit na jeho a ja po sebe historiu mazem, takze som si hned prezrela tu jeho, ale aj tak ma len klamal a k nicomu to neviedlo

irriss
3. jún 2011
grenka
3. jún 2011

@erika0802 toho tak tyzden chytilo....ale iba ked s roboty pride.....venuje sa mu len drobec uz caka ked pride z roboty ze ho oslovi...zvyknuty je nato....mozno po case sa dozviempreco tam chodi na ten net 😀

michaella86
autor
3. jún 2011

@erika0802 skoda, ja by som to zmenila, ale myslis, ze sa bude chcet niekomu citat prispevky?
@danicakollarikova moj ma nastastie normalny pocitac a notas mam ja ... ale presne ako hovoris, len toto a koncim ... jasne, len toto a este dalsie potom ☹ ... my sme sa aj rozisli, potom chvilu sekal latinu, dohodli sme sa, ze ked bude chcet ist na pc, tak v tom case, kedy budem ja robit nieco ine, nech nesedim a nenudim sa, ze ked pridem z prace, chcem byt s nim a nie znovu kukat do pocitaca ... tak chvilu to fungovalo, prisli sme z prace, ked chcel hrat, tak sa pytal, samozrejme, ze som si teda zapla kona a nechala ho hrat, povedal, ze vtedy a vtedy to vypne a ked sa blizila dana hodina, upozornila som ho ... no posledne dni je to ako som napisala na zaciatku - sprcha, pocitac a potom postel a sex a to sa potom urazi, ked odmietnem, lebo nemam ani chut ani naladu ☹

ani_sama_neviem
3. jún 2011

:D haha aj moj sa hra ale nei tak casto ze by mi to vadilo nastastie ale boli casy kedy hral stale a uz som myslela ze su mu prednejsie hry kao ja :( ale nakoniec prestal a terza ma robotu tak nema cas na hranie :D iba obcas ked mu dovolim neivme tak nejak som si ho vycvicila a zapriahla do domacnosti :P ved co aj ja si potrebujem oddychnut a on sa mi ete pc bude hrat?! :D no to isteeeeee treba na nich tvrdo :D

michaella86
autor
3. jún 2011

@irriss je to smutne, mas pravdu ☹

erika0802
3. jún 2011

@grenka no u nas to tiez tak je ked pride ozraty tak mala je bokom alebo nadmieru sa jej venuje...alebo sadne tuto za pc a hra hru alebo pise na fb ... ☹ ☹ ☹ ☹
@michaella86 neviem opytam sa bab a dam ti vediet dobre

lovesista
3. jún 2011

miska, hlasim sa 🙂
no u nas doma je to po prichode z prace to iste co u vas len v opacnom poradi: najprv pocitac potom kupelna! 😀 on totiz musi vyuzit kazdu sekundu a kym sa v kupelni umyje tak pocitac sa uz medzitym startuje :D
to iste cez vikend: ledva oci rozlepi a uz zapina "comp" ako ho on vola.. a az potom ide na wecko a do kupelne. ranajky? tie by ani nemuseli byt, hlavne ze server je UP a da sa hrat ..
ja uz som zvyknuta, toto sa uz len tak lahko nezmeni, su to niekolko rocne navyky tazko s nimi bojovat 🙂
u nas sme sa ale dohodli na rozumnom kompromise a cez vikendy je to uz celkom ine ako kedysi 😎 vie si zadelit cas medzi mna, hru a robotu. tak som relativne spokojna 🙂

michaella86
autor
3. jún 2011

@ani_sama_neviem moj chodi do prace, ale po prichode domov je prvorady pocitac ... ked sa ho spytam, ci mu nahodou nezavadzam, tak mi este vynada, ze co si ako predstavujem robit ... ja si ani nepamatam kedy sme spolu nieco okrem sexu robili, hadam aj nic ... teda ano, hadali sme sa ... super zabava ... ked ho zavolam von, tak na to je unaveny, ale do rana sediet pri compe vladze 😒 a to nehvoorim aky bol zly, ked bol asi dva mesiace bez tej hry

sebsam
3. jún 2011

ach jaj dalsia tema do ktorej sa hlasim, dobrovolne aj ja som partnerkou jednou zo zavislakov na hrach..moj hra farmu ako keby to bolo nieco naozajstne..je to uplne mimo reality,,a on si v duchu rata kedy posadil mrkvu ci ju stihne vybrat kym nezhije, keby tak radsje pocital s tym ze nieje nic v penazenke a zhnijeme my 😲

irriss
3. jún 2011

Vis...muj manzel kdysi chodil casto za kamarada do Baru - ale tady(Italie) je Bar neco jako "kavovna a cetba novin"...televizni prenos fotbalu...pokecani s kamarady ci kolegama..
Strasne jsem se natrapila, byl vic tam nez doma..a ted? Nikam nechodi, je porad s nama doma, nema zadne konicky, ma "strach" mi opet ublizit tim, ze bude svuj cas travit s nekym jinym nez jsme my..
Vysledek? Ted ho prosim ja, at jde nekam na chvilku, at si jde popovidat, at nesedi neustale s nama doma 😉
Podotykam, ze k PC se ani nepriblizi..je neustale s detma nebo jsme na vyletech

lovesista
3. jún 2011

@erika0802 Eri :( to je smutne... juuj :( a mozno ho druhe babatko trochu zmeni.. vies, trosku sa hadam spamata. musime dufat. a musis mu to aj povedat.

sebsam
3. jún 2011

@michaella86 ..a co sa tyka eroticnych stranok tak to mame doma tiez, ale niekedy to bol iny brutal - chvalit sa ci nechvalit? 😀 😲 😝 😅

erika0802
3. jún 2011

@lovesista vies v to dufam aj ja..ale keby do neho nesturkali tak by nepil ...a robi aj v takej robote na stavbach kde sa pije...tak dufam ze nieco sa zmeni ☹ ☹ ☹

ani_sama_neviem
3. jún 2011

@michaella86 jj tak toto aj u mna je tak to je pravda :/ dojde z roboty je unaveny von sa mu nechce ale na pc ide vzdy :( a hlavne ked hra traviana .. to je taka hra kde treba byt nalepeny furt na pc .. mozno poznas... ja neivme chlapi cu divni fakt ale ja som mu to velice rychlo zatrhla tym sposobom ze ked ma uz fakt vytocil chytila som notebook zavrela mu ho a hdila na zem a tka osm na neho nakricala ze chudak sa urazil a radsej zaspal a ran osa noteboku uz radsej ani nechytilkym som mu to nedovolila :D znie to kruto ale tka snad si nenecham nicit zivot pocitacom :O 😖 .. treba tvrdo na nich a jasne dat najavo ze ci si mui prednejsia ty alebo pc to zabera apson u mna leob ja nchodim okolo horucej kasenarovinu som mu pvoedla pokial budes na pc ja idme von a nech sapaci starja sa o malu som zvedava ci budes mat cas na pc!! a hned sa uvedomil :D

michaella86
autor
3. jún 2011

@erika0802 jasne, zisti co mozes 😉
@lovesista tebe sa podarilo aspon to, ale obcas som ja cez vikendy doslova donutena byt na konovi, lebo nemam co ine robit, upracem, upeciem, uvarim a on len ta jeho debilna vymyvacka mozgu ... hra az mu klavesnica hori, obcas sa ma opyta ako sa nieco pise alebo na nejake vypocty sa ma opyta a potom len sedi, kuka do toho a caka neviem naco, za chvilu zas hra a tak dokolecka, ved vies o com to je 😠 ... a mne povie, ze pisem o dusu, reku chlapce, keby si ty vedel o com ale momentalne pisem 😀 mozem sa snazit neviem kolko .. nedavno si potreboval ist zapalit, tak ma posadil za to a strielaj, samozrejme som nevedela vo co go, tak som robila co som vedela a chtiac nechtiac som o toho divneho tvora prisla, to si mala pocut ako tu lamentoval, ze som mu to cele posrala a neviem co ... no nemal mi to davat 😀

Strana