icon

Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?

michaella86
3. jún 2011

Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉

ynez75
6. jún 2011

@michaella86 ja by som este zostala doma na tvojom mieste a cakala co on na to

michaella86
autor
6. jún 2011

@ynez75 tiez si myslim ... nech sa ukaze, ako mu na mne zalezi 🙂

ynez75
6. jún 2011

@michaella86 aj keby mi bolo smutno.radsej si poplacem do vankusa,ale neutekala by som ☹

michaella86
autor
6. jún 2011

@ynez75 poviem ti pravdu, zatial mi smutno nie je 😉 akurat sa rehocem s maminou, ta sice zajtra ide zas prec, takzebudem mat prazdny byt, ale aj tak mi smutno nebude, ked sme boli rozideni, tak som byvala doma sama a bolo mi fajn 🙂

ynez75
6. jún 2011

@michaella86 tak to je ten super dobry pripad.cakaj,co spravi on
super dobry,myslim v tom,ze sa teraz netrapis....

katja23
Odpoveď bola odstránená
ynez75
Odpoveď bola odstránená
michaella86
autor
6. jún 2011

@ynez75 netrapim 🙂 nemam uz preco ... ja sa vzdy trapim den, dva a potom ma to prejde, zivot ide dalej, ci s nim, ci bez neho ... 😉
@katja23 pekny vecer prajem 🙂

katja23
Odpoveď bola odstránená
katja23
6. jún 2011

@michaella86 🙂 dakujem aj ja tebe prajem

ynez75
6. jún 2011

@michaella86 tak potom preco riesis,ci s nim zostat?ved si mlada pekna baba.a ked sa ani nejak neprapis velmi,tak mu zakyv a hladaj si niekoho,kto ta spravi stastnou
mudra som,co? 😀

michaella86
autor
6. jún 2011

@katja23 vdaka, ja uz budem mat za chvilu asi aj dobru noc, som vyzmychana dnes 😀

@ynez75 preco to riesim? lebo nech je aky je, lubim ho 😒

ynez75
6. jún 2011

@katja23 no.to aby si sa nenudila nahodou 🙂 inac,aj moj uz teraz si je isty,ze jeho,seba aj kajku,starsiu dceru,pobalim do 1 kufra 😀

ynez75
6. jún 2011

@michaella86 mozno je to len zvyk....ja som si to musela aj priznat raz.myslela som si,ze ho lubim a ako a ked mse sa rozisli,alebo bola to ta faza rozchodu,prisla som na to,ze ma to ani tak nebolelo a zila som dalej.a dosiel iny.a nemala som nikdy problem s chlapmi,ani ked mam dieta,teda mala som len jedno....chlapov je vela.treba si len dobre vybrat a nehrnut sa rovno na iny vztah...ak by k tomu doslo 😉

michaella86
autor
6. jún 2011

@ynez75 boli sme uz raz od seba a najskor som to zvladala hrdinsky, sa mi niektori ludia cudovali, ako dobre to nesiem, ale prisiel bod zlomu a ja som po nom strasne tuzila, chcela som byt v jeho narci, pocut jeho slova, citi jeho vonu ... skratka byt s nim aj ked len na chvilocku ... to myslim o zvyku nie je ... neviem, tazko sa mi hovori, este som to nezazila 😅

ynez75
6. jún 2011

@michaella86
idem off,babenky.drahy dosiel.idem vybalit nakup.dobru nocku

katja23
Odpoveď bola odstránená
katja23
Odpoveď bola odstránená
michaella86
autor
Odpoveď bola odstránená
katja23
Odpoveď bola odstránená
michaella86
autor
Odpoveď bola odstránená
lovesista
6. jún 2011

@michaella86 ja som nevzdala 😎 len nemam cas sediet pri pocitaci 🙂 v robote frmol ani kona nemam cas otvorit, plus este riesime svadbu, kupujeme byt, zajtra prva poradna.. neviem kde mi hlava stoji 😕 moj chlap ten je ale kludny, ten sa odreaguje pri hre a ja nech organizujem .. ale nevadi, aspon bude vsetko podla mna 😀
@katja23 akurat som miske pisala do statusu, ze moj frajer po vikende nervacil, lebo padol server kde hrava online hru a vymazali sa mu vsetky body a 3 levely co za cely tyzden "vyexpil" - nahral. ja som sa mu len smiala, povedal ze pojde sekerou rozrubat server do prahy 😀 este teraz ho podpichujem 😎

michaella86
autor
7. jún 2011

@lovesista to som rada ze si nas neopustila 🙂 ... ja som dnes este chcela byt doma, ale sak ja uuuplne som zabudla, ze zavislak ma dnes narodeniny, tak teda budem s nim ... ale akonahle pusti pocitac, tak sa balim a adios amigos 🙂
musim sa ho na tu hru opytat ak nezabudnem 😀 ale teraz uz ficim do prace ... dnes si robim vyplatu, nemozem chybat 😀
a to mas inak pravdu, jeho ked nic nezaujima, sprav si vsetko tak, ako chces ty a ked bude mat potom pripomienky, hold, neskoro 🙂

jajuska1411
7. jún 2011

mozem sa pripojit???

prahaxx
7. jún 2011

hráva niektorý z Vašich World of Warcraft?

michaella86
autor
7. jún 2011

@jajuska1411 samozrejme ze sa mozes pridat, si vitana

@prahaxx ano, hrava moj a aj lovesistin ...

prahaxx
7. jún 2011

@michaella86 v akom stadiu? ten moj, ked uz nic nevladze, tak si na 6 hodin vkuse sadne ku hre, cca do druhej v noci, rano ako vygcnuty slizik.. zas len sedi pri PC

poznate toto? ze "nebolo by zle si polenosit na dvojtyzdennej PN" asi vysoke stadium zavislosti, ked uz sa snazim vsemozne ho odtrhnut od PC, tak "ochorie" ... ☹

michaella86
autor
7. jún 2011

@prahaxx netrufnem si povedat ake ma stadium, ale podla mojich usudkov dost vysoke, kedze hrava cele dni ... vymenia, predava, kupuje a neviem co este ... dokonca si dal zopar ludi aj na skype a tam s nimi obcas komunikuje. neviem o com, lebo mu to nesledujem (ktovie ci tam nema baby, lebo aj tie to hravaju) ... nema nic ine na robote, len svojho demona ci co to je ... smeje sa pri tom, nadava, nevnima okolie (alebo teda len mna) jedine kam ho vytiahnem, tak vecer na 10minutovu prechadzku so psom. aj to obcas idem sama, lebo ''musim este toto dokoncit'' a na to sa mi nie vzdy chce cakat, alebo ani nie mne, ale chuda pes ...
a bol cca pol roka bez roboty, asi si vies predstavit, co cele dni robil - bud hral, alebo spal ... alebo ho zamestnavala mamicka jej vymyslami (potrebuje toto, tamto, hentamto lebo jej muzicek pride z roboty unaveni 😠 )

viera27
7. jún 2011

@prahaxx to su tie najhorsie. real time strategie a WoW a podobne veci. To ma zrejme aj ucet a hra online s klanmi, ked nad tym tolko stravi, ze? Jedine co pomoze je zrusit natvrdo ucet v tychto hrach. Casto som to hravala (Travian, Mafiu, CS a kooopec dalsich hier), ale vzdy ked som zistila ze uz to zasahuje do mojho zivota nielen pocas volneho casu, tak som zrusila ucet. Tam niet inej cesty.
Normalne sa tresne na PN? Fuuuha, tak take nepoznam.

katja23
7. jún 2011

@lovesista tak to si mu musela poriadne na strunu zabrnkat 😀 😀 😀 😀 😀 si to viem jeho nervacenie predstavit , velmi doverne nieco take poznam , sa az trasu z toho ked im nieco na tych hrach nejde