Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@michaella86 my mame len pc tak tm moze byt vzdy iba jeden tak si to uzivam pokial maly spi a tatinko je v robotke 😀
@jajuska1411 ja mam svoj notas a on ma pocitac, ja som dostala od tata pred 3rokmi na vianoce ... dovtedy som bola bez, ani mi to nechybalo, ked som nieco potrebovala, pozrela som si v robote, ani jemu som do pocitaca nechodila 🙂 dokonca aj ked som ho dostala, byvala som na nete pol hodinu a dost 🙂
my si akurat ideme o par dni kupit s priatelom playstation3... som zvedava, kto tam bude travit viac casu :D
@michaella86 ani mna to pri pc nebavi sem tam nieco pozriet ale tento mk je strasny pozierac casu 😀
@jajuska1411 ja si MK akurat cas v praci kratim a potom uz ked nemam doma inu moznost 😀
@ullala to mozete hravat spolu 🙂 ja chcem kupit raz nintendo wii 🙂 ale teraz nemame zbytocne peniaze
@michaella86 no a ja tu mam aspon s kym pokecat 😀 🙂
@jajuska1411 ved jasne, preto sem chodim aj ja 🙂 aj ked radsej by som travila cas rozumnejsie, momentalne by som pracovat mala 😅
@michaella86 sak psov si kupuju baby-to ta poolizuje,kupis nejaku civavu tu das aj do kabelky 🙂
@sarzan psa mam 😀
tak hada ten ti precisti vsetky otvory 🙂))))
@michaella86 13 55
že mi na to mame ine zvierata 😀
@michaella86 hej a co robis ked uz tolko robotku spominas?
Ahojte, pridavam sa k Vam do tejto temy.
Moj muz je tiez strasny zavislak na PC.
Hrava nejaku on-linovku a veru este len pride z roboty a hned zapina PC.
Zo zaciatku to bolo tazke, hlavne ked sa narodil maly, a bola som na vsetko sama, on hrava bezne od obeda do 1-2 hodiny v noci, cize ani vyspat sa poriadne nemozeme.
Teraz som s nim uzavrela dohodu, zapne PC len ked drobec nie je doma, alebo ked spi. 🙂
Nie ze by to striktne dodrziaval, no aspon kusok casu som si vydupala.
Ako to riesite Vy?
@damiankad 😀
@jajuska1411 personalnu a mzdovu uctovnicku 🙂
@bambulka026 ahoj 🙂
no moj hraval takmer neustale, s malymi prestavkami na svoje potreby - wc a cigareta, dokonca pri hre aj jedaval, potom sme mali dohodu, ze bude hravat len z casu na cas, ked ja budem bud nieco robit, citat si, alebo skratka ked sa mi nemusi venovat.najskor to dodrziaval, vsetko bolo ok, ale nenapadne zacal hravat castejsie a castejsie az do minuleho vikendu kedy som si poveddala dost a dala to aj jemu najavo - bud ja, alebo hra, moze si vybrat ... no a zrazu hra max. 15 minut denne - spravi si nejaku arenu a bez toho, aby som mu nieco povedala pocitac vypne, teda predvcerom som urobila trochu krik, lebo varil cestovny a pritom hral, tak som na neho spustila, nech sa laskavo venuje hrncom, ale inak pohoda .... dufam, ze to takto aj ostane, potom mu cez vikend dovolim hrat chvilu dlhsie mozno 😀
@michaella86 fuha matika nie je nic pre mna:((((
@jajuska1411 tak ja som tiez s nou nikdy velka kamaratka nebola, ale dnes su na vypocty pocitace, ja len nahadzujem 😀 😉
@michaella86 jaj no pekne teda ty takto 😉 🙂
@jajuska1411 no tak hadam to nemam vsetko sama rucne robit 😀 robim to externe pre viac firiem, sak by som zosalela 😀
@katja23 si tuuuu? 🙂 moj je zas pri hre ☹ ale boli sme sa prejst, v tescu sme boli, dal mi 80eciek na spaltku, tak nefrflem 😀
@michaella86 som tu 🙂 my sa tak chstame rep , ten moj na zajtrajsiu rybacku a ja som dohodnuta s mojou veducou ze idem zajtra k nej na kavu lebo je uz skoro 2 mesiace na PNke , trpi neskutocne , kriiize , nezavidim jej , a dokoncujeme debaty ohladom dovolenky
@katja23 jaaaaj no pekne 🙂 k nam dosiel teraz draheho brasko, ''starky'' hra, on tam pri nom kuka, a ja pozeram telku a konujem, popritom im tu este aj videa pustam 😀
caute baby, no co ako doma?? chlapi hraju o 106? 🙂 moj hral wow a potom na pivo, dnes nesiel hrat futbal lebo ze naprsalo do telocvicne ci co. aspon mam jeho pocitac pre seba 😎
miska ako ste oslavili narodeniny?
lovesista ... moj tiez hra WOW-ko 🙂
Dnes ho necham, maly je u rodicov, a ideme ponho az zajtra, tak nech sa muzik vyblazni, zajtra mu to uz zatrhnem 😀
@michaella86 sorrry ze tak neskoro som myslela ze ti si neodpisala 😠 som mimo lebo maly mal teploty a hnackoval ale uz je to zatedy za nami dufam 😉 este keby nie je taky mrrzuty 😠 ☹
@lovesista ahoj moja, no takto, narodeniny sme ani poriadne neoslavovali, vcera normalne ze nenormalny den 🙂 rano isiel drahy so mnou do mesta, isla som si dokupit material na nechty, pobehali sme nejake obchody, zastavili sme sa na mojito, domov sme prisli o pol jednej, lahli sme unaveni obaja do postele, ja som pozerala superstar, on spal, potom som to zalomila aj ja, kym ma nezobudil hlad, tak sme sa obliekli a zas namierili do mesta 🙂 potom sme psa vyvencili a ja som sa pustila do tych nechtov a draheho som nechala nech sa hra 😉 ved posluchal cely tyzden 😀 ... ozaj, kazal mi, zistit nick tvojho draheho (som mu spominala, ze to hrava aj tvoj 🙂 ) ze potrebuje nejaku pomoc a ked som mu spomenula, ze ten tvoj je taky dobry, tak ma este aj vyuziva vo svoj prospech 😀
@jajuska1411 ahoj ... ako je malemu? dufam, ze uz lepsie

@jajuska1411 normalne som mu uz vcera sama chcela dovolit, nech sa chvilu pohra ked sa tak pekne postaral, ale ked to takto vyslo, som spokojna 🙂 ja som tento tyzden este notas doma z tasky nevybrala kedze som nemusela ... dufam, ze mu to aspon do vikendu vydrzi 🙂