Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@katuuska ved to je na tom to najhorsie, ze na ukor deti sa hravaju ... mne tiez povedal, ze ked budeme mat male, tak prestane, ale je mi jasne, ze mozno na prvych par dni, ked nebude vediet z toho maleho anjelika spustit oci, ale potom sa k hre vrati ☹
vies co? pomohlo by to mne ... on sa akurat bude hravat este viac, ale to mi uz bude jedno, ak to neobmedzi, tak to bude dalsi dobry dovod na rozchod ... nie sme hracky, aby si na nas spomenuli len ked chcu, toto nie, dakujem, takyto zivot si neprosim
@michaella86 veru veru, mas uplnu pravdu..dufam, ze sa ti podari ho trochu unormalnit 🙂 drzim ti palce 🙂 ked najdes nejaky recept ako na to daj vediet vyskusam aj ja 😀
@katuuska kiezby som na nieco rozumne prisla, ver, ze potom by som napisala navod ako na takeho chlapa 😀 ale myslim si, ze to si musi kazdy uvedomit sam, ze prichadza o to najdolezitejsie co v zivote ma - zenu, priatelku, skratka svoju polovicku a dieta ci deti ... inak su nase veskere snahy asi zbytocne ☹
@katuuska @katja23 @jajuska1411 @prahaxx @lovesista
baby, mne asi zacalo svitat na pekne casy ... uz druhy tyzden sa u nas nezavislacilo 🙂 vcera mal 15minut nez som veceru prichystala a inak sme cele dni mimo domu, tie ine plany pomohli 🙂 len teraz budem vikend mimo tak sa obavam trochu, aby tomu zas neprepadol 😅 ... drzte palce 🙂
a u vas to ako pokracuje? sa uz ani neozvete ☹
@michaella86 hura, sa tesim s tebou - u nas ble, PN - ale dnes 1.krat za 2 roky umyl riad 🙂 ale musela som riadne vyvadzat ☹
@prahaxx no s umyvanim riadu je to aj u nas vesele, umyje ho az vtedy, ked ja ho z trucu neumyjem a uz si nema kam nalozit 😀 vtedy umyje vsetko, celu kuchynu sprace 🙂 a niekedy teda aj bez toho aby som mu v tomto nekrivdila 🙂 ... kazde rano dokonca postel robi - ale to len preto, ze jeho mater mala zrejme debilne poznamky, ze si ju nespraceme ked ideme rano z domu, ale ja nestiham, vstavame o 6, vencim psa este a o pol 7 prasim z domu, kedy to mam ako stihnut? 😠 ale dobre, na mamickin prikaz to zacal robit ... mna hlavne tesi ta hra, ozaj je na nej minimalne, za cele tie dva tyzdne to mozem zhrnut do max. dvoch hodin 🙂
@michaella86 no my sme mali vsera navsttevu a tiez sa mozem pochvalit u nas tak ako u vas len sem tam ide pri pc podat zapasy ale uz aj tam ako som zbadala teraz nema kredit vsetko prehral 🙂 tak uz sem nebude musiet chodit 😀 aj u nas sa vcera umyval riad ale ja som predtym prala a oprala som utierku a on trubiroh zobral stary uterak zo skrine a z tym utrel riad nie s utiekou ale uterakom no chapes to 😅 😖 😉
@jajuska1411 😀 vynaliezavy chlap, len trosku nerozmyslal 😀 ale treba ocenit tu snahu, aj ked neviem ci by ma najskor neporazilo keby som to videla 🙂 ... je fajn ale ze ani tvoj uz nechodi velmi na pc, treba sa venovat nam a nie pocitacu, tie nemaju city 🙂
@michaella86 presne 🙂 🙂 hej lebo to nebol taky hunaty uterak ale taky stary to som zobrala od maminy ze ked nieco prerabame a je chrotavy aby sa mi neutrel do toho noveho ale do takeho to stareho no co uz 😅
@jajuska1411 😀 viem si predstavit ... katastrofa 😀
@michaella86 no teda Miska, to je super novinka!! 😉 tesim sa z neho ! 😀
u nas sa hra stale WOWko, no zvysne dva dni sedel aj nad svadobnym oznamenim (vyrabame si sami), je to dost komplikovane, az som prekvapena.
ja ked som cez vikend u nasich tak vzdy zavislaci 😀
inac uz strasne malo chodim sem na forum, nestiham.. teraz som skoncila trochu skor v robote, cakam este frajera kym vypne pocitac (robime spolu vo firme) a ideme za knazom na vyucovanie. kazdy den mame nieco.. samy stres s tou svadbou, este aj byt kupujeme - riesime hypoteku co je tiez narocne na cas a nervy 😝
a ty sa uz chystas na dovolenku niekam k vode? ked chces mrchu oddialit? ci mas iny dovod..
@michaella86 sewa moja , no ja v kuse v praci a dotahujeme posledne veci ohladom dovolenky , ja sa nemam ani kedy balit lebo aj ten a dalsi vikend som v praci :((((( 😠 😠 ale ten moj uz tiez dost dlho nehral hry ale unho je kompenzacia v tychto teplych mesiacoch v tom ze je v kuse na rybach , takze v podstate som na tom istom, ak nesedi pred PC a nehra tak je mimo domu na rybach 😀 😀 😀 😀 😀
@michaella86 a ten sarzan je co za individum ???? 😀 😀 😀
@michaella86 a ynez75 mozme zavidiet 🙂 dufam ze oddychuje ako sa patrí 🙂
@michaella86 ozveme, len babo nas zamestnava 🙂 my standartne pokracujeme v hrani a vysvetlovani, ze ide o relax, takze uz neriesim 😒 ale som rada ze u teba sa zlepsuje, je to na dobrej ceste 🙂 drzim palce nech co najdlhsie vydrzi 🙂
@michaella86 no my sme boli dnes kupovat autosedacku takze sme prisli vsetci 3 taky zniceny ze sa nam nic nechcelo ani jemu ist pri pc tak mu treba 😀
@jajuska1411 schvalujem, treba ich fyzicky znicit, ten moj kon sa ale vzdy vie natolko posetrit, ze presediet celu noc dokaze ☹
dnes rano opat umytych par riadov, no pokrok 😝
@prahaxx lenze stale sa to neda ☹ a ja mam cez vikend tiez ten problem minule to uz bolo tak davnejsie mu vravim nie ze tu budes do polnoci ja osm isla asi o 21:00 spat nie tak o 22:00 budem v posteli stanem o druhej este tam sedel stanem o 4 este tam sedel tak ma to nasralo ze som mu vyhodila poistky 😀
@jajuska1411 a co on na vyhodene poistky? lebo to sa normalne bojim, raz som mu len isla vypnut PC, nech sa ide najest a vykrutil mi ruku, takze poistky, to by bolo ine ☹ ale mame router v druhej izbe, tak by som sa mohla zamknut a mohol by vytrieskavat, ale on ma v tom jasno, sadol by k telke alebo cital WOW knihu ☹
@prahaxx to je o com?ta kniha myslim?co mi mohol o 4 rano v byte?je nocny klud 😀 takze pekne ich zapol normalne vypol pocitac a isiel spat.on zase nie je az taky moc moc haklivy ale vie ho vytocit ked mu zhasne uprostred hry pc a nema to seifnute 😀
@lovesista ahoj 🙂 no to je spravny cas aby sa od hry odnaucil 🙂 ... no mate teda dost toho, pravdu povediac ti ani nezavidim 🙂 ee, neslo o dovolenku, len som bola vikend mimo domu a nechcela som sa cely vikend trapit bolestami, ale tabletky mi aj tak nepomohli, tak som ich ani nedobrala 🙂
@katja23 ahoj moja, no ako to mas ozaj na prd ... neviem co by mi vadilo viac 😀 ci pc alebo ryby ... vsetko treba zakazat aspon na par dni 🙂 ja som zvedava, ako to bude u nas teraz, ked mal tri dni sam pre seba .. ale uz to neriesim, vie, ze ak sa zas posadi pred pocitac, tak ja odchadzam 🙂
@jajuska1411 no treba tych chlapov nicit kazdy den 😀
@michaella86 hej ale dneska sa snazil lebo bol den otcov 😀 😀 😀 😀 tak sa nam pekne cely den venoval neni mozne 😀 😀
@jajuska1411 no super, kiezby bol den otcov aspon kazda nedela, ze? 😉
@michaella86 no my sme konecne dosli domov z domase , unavena jak cert a to este mam kopec prania a zehlenia, navecerali sme sa a teraz striedam pracku so zehlickov 😀 😀 😀 😀 vcera inac slaby ulovok , len jedna stuka ale zato na dvihanie poharikov so slivovicov bolo plodne 🙂)) 😀 😀 😀 😀 och uz len tyzden a odchod na dovolenku
@katja23 takze ta caka super zabava teraz, co? nechcela by som ... a drahy co robi? dufam, ze nesedi za pc ... juj, mne ti je ale nejako blbo ... asi po tej slivovici co tu citam 😀
@michaella86 asi tak nejako uvidime ako bude dneska a oc u vas?ako?
@jajuska1411 tak tak ... u nas neviem, od piatka rana sme spolu neboli, takze tiez uvidim az dnes po praci 😉
@michaella86 jaj tak komu bolo lepsie ale nie ale tak dala by som si povedat jeden den sama 🙂

@michaella86 myslim, ze nie je rozdiel ci deti mas alebo nie..teda pre nich isto nie a aj ked mi predtym stale hovorieval, ze ked pridi deti tak uz nebude mat na hry tolko casu tak to pravda nebola, lebo on si ten cas najde vzdy no smutne je ze na ukor malej...az ked vidi ze naozaj padam na hubu, vtedy ju vezme.. no co si budeme hovorit, casto to nie je 🙂 neviem ci pri takejto ich zavislosti pomozu vyhrazky ci ultimata- mne nepomohli- akurat len hral viac a viac lebo sme sa koli tomu nebavili..skor im treba vymysliet nejaky program- najst nejake akcie, naplanovat vikend ale co si budeme hovorit neda sa do nekonecna...a ty si uz na tom naozaj tak, ze by si ho nechala?? myslis, ze by pomohlo?