Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@michaella86 mojmu zase ked nieco rozpravam a on "je prave v akcii" (bojuje alebo co) tak stale hovori: ticho, ticho, ticho... akoze aj moje reci ho vyrusuju 😀
ale da sa povedat ze my sme si uz nasli nejaky ten svoj rezim a ja viem ze ked je v akcii (zurivo klika mysou a vyplazuje pritom jazyk) tak ho nemam rusit (rozpravat, steklit). a zas on tiez vie ze kazdu pol hodinu/ alebo hodinu sa ma prist pomojkat a pritulit.
dva roky sme sa na tomto nevedeli dhodonut, ale po poslednom rozchode je z neho novy clovek a ako som uz napisala, vie si cas zadelit medzi mna a hru. no boli take extremne situacie o ktorych by som tu vedela a neskor asi aj budem pisat
@sebsam tu hru poznam, ale nehravam ... ale viem o co tma ide, tiez pekna kravina a nezmysel 😒
@irriss tak zas z casu na cas jasne, mali by ste byt aj sami, ved nie ste simaske dvojicky, ale za to prehana trosku,co?
@sebsam no prave, na eroticke stranky som vyssie narazala 🤐 ☹
@ani_sama_neviem ty mu mozes aspon malu nechat, ale ja ked necham doma psa, tak ho ma na haku ... a dobre si spravila, co .. ale ja mojmu mozem leda tak klavesnicu o hlavu obuchat, lebo ma normalny pc, zaklapne notas on mne, ked zisti aku temu som vytvorila 😅
@erika0802 no tak ked ma aj v robote takych medzi sebou, potom je to tazke .. vies, jeden zacne ostatni sa pridaju. a ved rodicia byvaju u vas, nie? sa mi zda ze spominala v Decembrovkach.. mohli by byt vdacni ze su s vami, a nie este do neho zaparat. no je to tazke veru, tieto zavislosti. .. jedna horsia ako druha. musis mu dohovarat ked je triezvy, ze ci mas ty do takehoto prostredia priviest druhe babatko, ze ci maju obe s pripitym ocom vyrastat. co ti na to povie.. urcite ho to zamrzi a mozno sa spamata. Drz sa Eri, neboj, vela zien ma taketo problemy, len o tom nehovoria, taja to
@michaella86
trosku hodne, ale mozna je to i vekem...mame rozdil temer 20 let...je z prace unaveny, dela od tmy do tmy...mozna je to i tim, zmena zivotniho scenare..
@lovesista ano, to ticho, pockaj a podobne poznam velmi dobre, pocuvam kazdy den ... ale ja raz ticho budem a cakat nie ... raz som odisla, preco to neurobit aj druhy krat ... este raz ho upozornim, ze bud ja, alebo pocitac a nech si vybere, ak potrebuje hravat, nech sa paci, ale ja chcem zit normalny zivot, mam 25, som mlada, nebudem hadam cele dni na riti sediet 😠 a pomojkat sa pride vecer, ked ja uz zaspavam 🙄
@lovesista moja byvame s rodicmi ale s mojimi...vies aj nasi ked mu na to povedia nieco je to o nicom ...jeho rodicov do toho ani nechcem zatahovat lebo prestne viem ako by to dopadlo...
vvelmi dobre viem co je to mat otca alkoholika..presla som si tym a mozno o to viac mi to vadi...
ty co zaparaju su s jeho rodiny vies...
aj prvu dcerku som porodila skor v 36tt koli jeho alkoholu a mne pukli nervy...vies tak co ti poviem dufam ze sa to zlepsi..
@irriss to je tiez mozne
@michaella86 a co nech si vytvotila! tym lepsie nech si to rovno aj precita hanba pada na jeho hlavu 🙂 a neboj sa mu nechat malu / maleho ( neviem ci mas dievcatko, ci chlapca alebo ci vobec mas dieta ka nie tak sorry 🙂 nemas to napisane v profile tak prepac 🙂 ) on sa velmi rychlo uvedomi ide hlavne o to ze sa nesmies bat otvorit si "hubu" na neho.. ja aj ked nemala by som moc vyskakovat tka vyskakujem lebo starat sa o dieta 24
hod. denne neni prechadzka ruzovou zahradou a ked vidim ze ja tu kypim nervami a on sa hra pc hry tak to vo mne vzblkne a konec si poviem ze co on sa tu co ma hrat ved aj on je rodic !!dieta osm si neurobila sama tak nech sa aj on chvilku postara ved co. 🙂 treba na to ist hlavou proti muru obcas lebo ked sa neozves tak to bude pokracovat az to prerastie do zavislosti :( a vobec ja ked nemas dieta tak vztah neni o hrani pocitacu daj mu na vyber bud ja alebo pc a bud razantna a neoblomna aj napriek jeho odposru musis trvat na svojom
@erika0802 erika, tebe veru situaciu vobec nezavidim ☹ alkolo je strasna svina, nastastie ja s tym osobne skusenosti nemam, resp. moj tato si lubi(l) vypit, prisiel domov na mol ked este zili nasi spolu, raz som ho v 13tich z domu vyhodila, ale nebolo to o alkoholizme, ale on ked niekde nieco olsavuje, tak si skratka da poriadne, ale ty to mas fakt tazke ☹ drzim ti palce, aby ho malicke vratilo do normalu
@ani_sama_neviem deti este nemame, snazime sa, alebo sme sa snazili, ja to uz ani neviem ... hubu si viem otvorit, ale to je ako hrach o stenu hadzat, ma ma v pazi, totalne ... alebo ked nie, tak sa len pohadame a skus hadat, kto je zly?
@michaella86 no uvidime vies ja sa nedam...ak sa neuvedomi tak ja to z nasimi akosi zvladnem aj s dvoma detami sama...bohuzial ja radsej budem bez chlapa ako sa trapit a prist o nervy..ale u nas je problem aj v tom ze stavame dom a neni tolko financii aby sme sa prestahovali a dokoncili vies..aj to ho stve..ako teraz je to o cosi lepsie..
ale vies ked ti nerobi problemy chlap tak je to niekto v rodine co zapara a robi nervy a vobec neberu ohlad na to ze ci si tehotna alebo nie ..
@michaella86 hmmmm tak toto vidim akurat tka na zanik citala som si tvoj fotoblog prepac nevsimla som si ze sa snazite moja chyba :/ .... no ja neviem a kolko ste spolu, nezastiera si tym hranim pc nejake depresie skryte alebo ja nevime je to vo vasom vztahu ok? lebo to je ako s alkoholoom... zapijaju depky a nestastny vztaha trapenia tka on zas mozno hra tie hry ja neviem a skusala si sa snim otvorene rozpravat normalne o tom ze co on vlastne chce od zivota?
@michaella86 ale zaroven je to mozna -urcite lepsi nez mit trapeni jako TY-VY...po teto strance je u nas klid, lip se usina, lip se vstava, lip se rozhoduje o spolecnem volnem case...Kazda situace ma sve pro i proti..ale navyk at uz jakykoliv je nestesti..
Preji Ti hooooooooooooodne stesti a spolecnych chvil..
@erika0802 ja ti rozumiem ... o ''vybornych'' rodinnych vztahoch zo strany tam od neho by som tiez mohla rozpravat hodiny ale asi si si vsimla 🙂
ahojte. tak ja sa k vám tiež pridám. hádajte čo robí mm? hrá sa na pc!
@michaella86 nie nie nevsimla som si vies... 😉 😉 😉 co narobime ...
@ani_sama_neviem dnes sme spolu 8 rokov 10mesiacov ... mali sme par problemov vo vztahu, ale kto to vsetko riesil? ja ... vsetko taham ja, riesim ja, snazim sa zahranovat ja ... uz si pripadam, ze som v tomto vztahu ja a ja ... ved uz sa aj rozpravam sama so sebou 😅 ... a pohoda, ja by som mohla mat oznacene ze sa snazime o dieta, ale tak to je uz take otazne 😒
@irriss tak to mas fajn ... dakujem, si zlata 😉
@michaella86 v achjo a terza ti uz je zrejem aj luto skoncit tak dlhy vztah co si budovala co? :( to je tazka zivotna situacia a zrejem to uz ani nebude len v tych hrach si myslim ked vat to takto zasahuje do zivota no tebe to zasahuje jemu to zjavne ako pises nejako nevadi :( a co robite cez volny cas? chodite niekam alebo ako u vas prebioeha den?
ahoj baby v dakabohu ja taky problem nemam len vam chcem napisat aby ste bojovali lebo to je zavislost nic prijemne treba vyhladat pomoc taky muzi stoja za nic lebo ich nic nezaujma ani zena ani deti drzim vam palce
@lovesista
@erika0802
@irriss
@ani_sama_neviem
baby, ja neverim vlastnym ociam, on to vypol ... ale pre istotu isiel zas fajcit a teraz mi tu bude nakukat co pisem a komu pisem ... ale nech necaka, ze to tu teraz vypnem, nech vidi, ale to je
@ani_sama_neviem aky cas? volny? a to je aky? ved vsetok volny cas je za pocitacom 😅
@grenka veru moja....
@michaella86 no veeru
@jafnka vitaj medzi nami
@annaopialova dakujeme 😉
@michaella86 misi, ale ja si mam furt ten pocit ze ty si este stale trosku sklamana z toho co sa posledne dni dialo.. vies, tie testy ta sklamali, ta krv u gyn, potom jeho mama ta nastvala.. vies, ja myslim ze jedno s druhym ked sa nakopilo tak ti to vobec neprospieva psychicky a preto aj teraz vidis taky velky problem v draheho hrani hier. ci mylim sa? neviem ci sa spravne vyjadrujem. mam taky pocit ze proste je toho na teba vela. keby si mala lepsie obdobie tak by ti to jeho hranie tak nevadilo.. resp. nevidela by si v tom az taky problem ktory by ta nutil uvazovat nad rozchodom.. aspon doteraz som nikdy nemala z tvojich statusov pocit ze by ti to hranie az tak vadilo. mozno mu nejak podvedome davas za vinu ze vam nedari splodit babo a teraz si si ten hnev/ smutnok preniesla na tie jeho hry?
ci to uz moc filozofujem? 😎
@erika0802 ahaa, takze takto je to u vas doma.. uff.. no vidis, vsade nieco v kazdej rodine nejaky problem, ono to vzdy tak bolo. moj dedko tiez pil, ked sme este byvali u nich, bola som mala. doteraz si pamatam ako som sa vzdy bala ked bol opity, strasne zle to vplyva na deti, na ne najviac. musis muzovi nieco v tomto zmysle povedat, brnknut na citlivu strunu nech sa spamata kvoli deniske a babatku. nieco ho predsa musi nastartovat. a ked to nebude druhe babo tak ja uz potom neviem

@erika0802 ale su hrozny teraz ty chlapi co sa im to robi....ja ze to len moj ale je nas tu dost 😖
@lovesista