Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@katja23 ale teda to je ta najposlednejsia moznost ... vlastne, uz ich moc ani inych neostava ... dve - bud sa zmeni, alebo odchadzam ... som ochotna prekusnut hocijake veci, aj jeho matku, ktora ma pozdravi len medzi zuby
@michaella86 práveže až moc málo rokov má 😀 to bude určite ten problém 😀 zato deti robiť vie až moc rýchlo ... ale nelutujem 😉
baby, musim koncit .. zajtra sa hadam ozvem, pekny zvysok vecera 😉 papa
@michaella86 o.k. moja dobru , pekne sa vyspi a zajtra dame repete 🙂 ten moj je na preteku
@michaella86 Miška dobrú noc, idem aj ja už spať a hlavne, NEPODDÁVAJ SA!... 😉
@katja23 Vieš čo, mám síce len 19 ale úplne inak vnímam veci ako on... viem rozoznať na čom záleží a na čom nie. To, na čom záleží mu vždy zvírazním a on mi len povie: Zase preháňaš?! Čo stresuješ... a život ide ďalej. A je pravda, že je to ešte dieťatko... keďže má presne o rok viac odomňa ... och, prečo ja?!... 😢
Nuž baby, neda sa mi nepodelit sa s mojou skusenostou...ked sme sa vzali, boli mi jedno ze vysedava za PC aj niekolko hodin, bola som rada ze je doma, kratko pred porodom som si potrebovala niečo kuk na nete a moj drahy niekam odbehol a vsetko nechal tak....ked som videla tie stranky a chudery s ktorymi si pisal...no skoro som na mieste porodila...okamzite ako dosiel som si pytala vysvetlenie...on ze na to netreba vysvetlenie ze to su len kamaratky...samozrejme ze najskor vsetko popieral...tak som si sadla za pc a ukazala mu co to ma znamenat...nejak ma hnev presiel...a narodil sa maly...hraval farmu na FB...liezlo mi to na nervy....raz vecer prisiel domov....a letel hned k PC...ja som sa obliekla, vzala som maleho a opytala som sa ho co ide robit ci nejde s nami von...ze je unaveny...ok...nemusis...prisli sme domov abi nezaregistroval ze sme nazad a volal mi jeho kamarat ze kde ma mobil ked neberie ze ci nejde na pivo...a ja som na to povedala...chlapcek sa hra...a je unaveny a nepojde...a on sa hned osopil...ze ide...maleho som polozila na postel,vzala som tasku a kym sa sprchoval..pobalila som mu par veci...a zavolala som jeho mame ze jej syn sa vracia domov...ked prisiel zo sprchy nechapal...podavala som mu tasku so slovami...nech si berie svoju manzelku a dieta zaroven (PC som tym myslela)pochopil 🙂 a nech vypadne....este v ten vecer zrusil FB aj azet, na druhy den v nedelu sme boli na vylete..a ked sa ho niekto opytal preco uz nema FB..povedal...ja som krmil rybicky na FB a moja rodina ma trpezlivo cakala...nuz ....a hry? nie je to az taka katastrofa...ale ked mi to vadi hned mu to oznamim...mame PC v spalni a minule hral...zvuk naplno...zobrala som maleho a odisla som spat do hostovskej...ked videl ze dlho nechodim...prisiel po ,mna...sice dnes tam zasa cely den presedel...ale to mal stastie...dnes mohol...ale vycerpal si limit na cely tyzden, je v nocnej a uz som mu volala ze zajtra sa ide do cirkusu a v nedelu do prirody...minuly mesiac PC cely cas nesiel...to bolo super...cely ten cas sme boli spolu a od maleho sa neodtrhol...nuz ale nikto nie je dokonaly...kazdy nieco mame ale ked je to uz zavislost...ze dieta vyrastie a otec ani nevie ako....treba to stopnut....lebo samo sa to nenapravi 😒 .ja som riesila takto...na mojho muza proste zabera ked vidi ze som smutna a velmi dobre vie ze sa trapim pre neho....tak aspon vie ze nas ma najradsej na svete...baby drzim vam palce...PC a FB uz pokazili tolkooooooooo vztahov ☹
@ynez75 och chudatko ... mne jeho rybarcenie nevadi lebo viem ze ho to baví aj ked sam na to niekedy nadava a to sa mu necudujem , lebo kopec penazi na krmiva na startovne a hospodar z reviru je idiot , rybniky su na prd a nema z toho nic , chcu aby isel chytat za svk a neviem ake sutaze ale sponzor ziaden a doma vybava za viac ako pol miliona , ved ked som mu kupovala Rapaly ( navnady) na vianoce tak 3 ma vysli cez 50€ takze nieje tolacna zabavka ale lepsie ako keby mi mal vysedavat po krcmach , a kedze robi v statnej sprave ani si chodit chlastat cez tyzden nemoze dovolit a som rada ze nechce ani
@katja23 no,v tomto sa uplne zhodneme.aj ked ma mrzi obcas,ze sme doma casto same,viem,ze je lepsie,ked chlap ma nieco normalne,co ho bavi a seka tak dobrotu.moj na inu zenu ani nepozrie,s kamaratmi na pivo nechodi a ked je doma a zrovna nespi,ci nesedi za pc na modelarskych strankach,tak sa nam venuje🙂 nie je to vlastne az take zle.on by nas aj s radostou braval so sebou,ale mne sa s nasim maximalne zivym a nespavym dietatom,neda...musim ho brat takeho,aky je a je fajn.aj ked mne casto chyba
@michaella86 ja viem, ze to je nemozna situacia, ale aj to srdiecko mozno casom ochladne pri takomto typkovi, len aby nebolo neskoro...ved uvidis, treba sa spopelit v pravej chvili, ked uz budes vidiet, ze to ide fakt dolu vodou bezo zmyslu, zavislaci su velkym problemom
@ynez75 no to mas pravdu radsej tak ako keby mal naozaj sediet v krcme ale aj mne chyba lebo som sama doma ale aspon nejako vyuzijem tento cas pre seba a hlavne v klude si upracem, lebo to pri nom je des , nikdy nic netreba vsetko pocka 🙂 takze v tomto som rada ze ide a po druhe nesedi ako pecival za PC a neriesi tu hru a blbosti . Pride unaveny a hladovy domov a potom je zasa ku mne pritulnejsi 🙂
@vierush @katja23 @ynez75 @lauricka no co slniecka moje, ako ste sa dnes mali? skuste hadat ako ja 😀
tak, rano sme isli na chalupu, mne volala kamaratka, ci snou poobede pojdem aj s malickym von ked sa vratime, samozrejme, ze som suhlasila 🙂 ... cestou domov sa ho pytam, ci mu to nebude vadit (chcela som zistit co ma na plane) odpoved? ''chod, ja sa pojdem hrat'' ... oooo, aka necakana odpoved, no toto som fakt necakala (vitaj ironia 😀) prisli sme, moj zapol pocitac, ja som si pockala na kamaratku a odisla som, on samozrejme hru zapnutu, prisla som po dvoch hodinach a co som sa cudovala, pocitac nesiel, zato cumel do televizora, ked nam kvoli burke vypadol signal sa ku mne pritulil, tak som mu povedala, nech sa na mna nelepi, otocil sa a zacal frflat ... nepocuvala som ho, zaspavala som 😀 teraz je zas za pocitacom a ja vas o vsetkom informujem 🙂 ... inka, ked som sa vracala z ''rande'' skamaratkou, tak som rozmyslala, ci mam ist domov, alebo sa este niekde poflakat ... ale bola som z toho tepla taka otapena, ze som radsej isla domov do chladku, este som si aj psa vyvencila ... teraz ma vola ist hrat hore k babke karty, ale nejdem, nemam chut sa tvarit, ze aky sme mi k sebe mily ked len po sebe ''stekame'' ... mam uz vsetko na haku, serem na neho, serem na tu jeho blbu hru, serem na nas vztah ... JA BUDEM ŽIŤ!!! 🙂 🙂 🙂
@damiankad zaujimavy pribeh ... dufam, ze sa vam uz poriadne venuje 😉 .. ja toho mojho zbalit nemozem, byvame totiz u nich ☹ ale asi zbalim seba a pojdem kade lahsie 🙂
@michaella86 no ahoj ty nase slniecko 🙂 moj je tiez teraz za pc ale nehra sa a samozrejme aj ja som za svojim pc 😀 každy svoje 😀 ten moj cukrík dosiel z preteku 🙂 sulam sa aky ma trickovy opal 😀 😀 😀 😀 a hlavne ked sa mi ukazal nahy ked vysiel z vane , no sulacka 😀
ja som si rano dala kavku a cigu na balkone , tak nakup a zacala som varit , polievocka sa vydarila neskutocne masko tiez az na tu prekliatu ryzu co sa mi rozvarila ale chutovo je super , take talianske rizotko 🙂 a tak si teraz odfukujem ako som sa opraskala
@michaella86
@katja23 ahojte baby 🙂 no,my sme boli dnes u nasich takmer cely den.mala bola tak zvlastna,len sa ku mne cely cas tulila,co ona nezvykne,bola nejaka uplakana neskor,tak sme isli domov.starsia tam zostala spat,mala uz tiez spi a ja sama doma.moj drahy sa vrati az zajtra z preteku,niekedy az v noci,do vtedy to musim nejako zvladnut,v stredu vecer ideme na dovolenku,tak si budemem uzivat 🙂
inac,chcela som este k tvojmu prispevku,katja,hej,ja sa tesim,ze moj aj ked sedava za pc,dost casto a dost dlho,viem,ze je len na svojich modelarskych strankach,mala by som byt happy,ale niekedy mi to vadi,ked len takto mrhame vecermi,ked deti spia.a ja taka romanticka dusa a moj chlap taky prakticky 😖
@ynez75 a ten tvoj je na akom preteku ? no ved to ze my mozme byt rady ze nasi si riesia svoje veci na PC ale ked je toho vela tak nam to vadi ale ved ked my chceme ich tulkanie 🙂 niekedy sme sa od seba nevedeli odtrhnut a teraz ? ale ja zboznujem ked ja lezim mam na nohach notbook a on na stolicke za stolom pred svojim pc , natiahnem nohu a on mi ju skrabka 🙂 jaaj tak to mam rada a tak to ide na striedacku 🙂 A ten moj zasa ide zajtra rano na pretek , uz ma volal za sebou lebo kamos co je trener presova tak ma dnes narodky tak ma volal ale co ja viem ci ist ? treba mi este pozehlit a slubila som segre ze pridem maleho ostrihat lebo je teplo a vlasky mu uz dost narastli a uz mal rok tak mozme strihat . Len neviem ako to bude ked mu budem po hlavke rucat so strojcekom
@katja23 jeeeeeeeeeeeee,to u vas je ako u nas 🙂 on na svojom notebooku,ja na svojom,ved sa nudim,tak konikujem,inac by som to v pohode ozelela,ci ako sa to hovori,a tiez je to o cmurkani 🙂 skrabkani noh a ked nepotrebujeme obe ruky,tak sa aj drzime 🙂 no,ale je to dost chore.je to sice mile,ale kaby to nebolo takto kazdy vecer.moj sa venuje autickam na dialkove ovladanie a lietani s vrtulnikmi tiez na dialkove.kedysi bol velmi dobry,potom dosla jeho byvala a zrusila mu to nejako,tak si kupil motorku a lietali na nej,no a potom som dosla ja,narodila sa nam mala,a motorku predal,aj kvoli tomu,ze su ine priority ako motorkovanie,to povedal sam od seba 🙂 a ze treba na ine veci peniaze,aj som sa dost bala o nho,aj to bolo take blbe,kamarati mu vkuse vyvolavali,pod sa vozit a cele vikendy bol len na motorke,aj ked vecer chodieval domov.teraz sa aspon nemusim bat,ze sa zabije 🙂 ja ho aj chem podporovat v konickoch,lebo ked sa venuje niecomu,co ho velmi bavi,je maximalne naplneny a tesi sa aj z toho,ked je doma s nami.ale niekedy je toho naozaj vela a ja sa dost casto citim sama ☹
@ynez75 velmi dobre ti rozumiem , ked ten moj isiel na noc na ryby ,nechcela som ho otravovat al ked sa vobec neozval tak som cinkla a ten moj pod parou lebo zima bola neskutocna , to tiez rozum ist na ryby v novembri :D . no ja mam notbook od narodenin cize od januara a to len koli tomu ze vtedy fical na hre co hrala cela basa lebo nabulikali pol kolegov 🙂 ale nejak ho to preslo , ale aj tak vzdy je na nete , nejak uz to bez toho nejde ale aspon nastahuje filmov kopu a ja si len pipnem nejaky novy film tak uz sonduje na rapidshare a stahuje . v podstaet teraz mam taky vikend bez neho , dnes dosiel o 4 poobede a zajtra tak isto , dalsi vikend zasa pojde na rybacku asi do besenovej na rybnik a na dalsi vikend ideme na chatu na domasu
@katja23 ked mne sa ani tie filmy nedaju pozerat,kvoli malej.ta strasne malo spi a mna nebavi vkuse odbiehat ☹ hej,mame to dost podobne doma....
ale ja som v podstate aj rada,aj ked obcas si aj poplacem,ale musim uznat,ze s tym,co som prezila s gemblerom sa to ABSOLUTNE neda porovnat
@ynez75 no my malinke nemame lebo sme on prisli pred 3 mesiacmi :( takze verim ze by som ani ja nemala cas , a to mozem posudit aj podla mojej sestry , Patulo ma rok aj 3 mesiace a to je strasny zivan 🙂 nase lubatko a segra nestiha skoro nic , na nete si napiseme dve vety a uz sa odhlasuje lebo ho nemoze nechat len tak
tiez som si poplakala zo zaciatku ale teraz to beriem ako oddych ale iba v tedy ak jeho rodicia idu na chatu a byt mam sama pre seba , inac som len zatvorena v nasej izbe a ani zafajcit nejdem a v tedy mi to lezie na mozog
@katja23 to s tym dietatkom,mi je luto.viem,co to je,aj ja som prisla o 2 svoje nenarodene deti ☹ ale uz je to chvalabohu prec a mam dve krasne dcery 🙂
no,u mna je ten problem,ze v bystrici,kde byvam,nie som rodacka,nepoznam takmer nikoho.takze ani nemam s kym na kavu skocit a asi aj preto sa citim tak velmi sama a preto aj tak prezivam priatelovi odchody a jeho konickovania sa ☹
@ynez75 dakujem , nejak som to prezila hoc ma to psychicky polozilo na kolena , hlavne ked som chcela od lekara fotku a on ze robi az od 12 tyzdna a hned na to je mi luto neda sa nic robit :( od tej chvile som ho nevnimala a potom mala dalsiu zlu skusenost . teraz dufam ze budu vysledky z genetiky dobre , resp neviem co cakat a po dovolenke hematologia . Mozno sa zadari na dovolenke 🙂 No vidis kebyze som v bystrici uz sedime na kave 🙂 ja sice tu zijem v PO a aj som tu vyrastala rodne mesto ale kazdy je rozlietany po svete alebo ma rodiny a ja nemam s kym ist na kave
@michaella86 no moja, niekedy je odlučenie na pár dní najlepším riešením, na mojho zaberie môj smútok..ale nikdy nepredstieram, len mu poviem aká som sklamaná a o čo sme prišli ked sme neboli tam a tam...a myslím že dieťatko (ak plánujete) váš vztah zlepší....len netreba zabudnúť manžela zapájať...do kúpania, krmenia,prebalovania, domacich prác...a tiež spoločných výletov...môj manžel nie je ideál..a som tomu najradšej....venuje sa nám,prerábaniu domčeka, svojim hobbam (auta) a obcas ten PC...ale ked tam nejaky ten den presedí a ja sa s malym sama trapim..vie ma nahnevat...ale už viem ako na neho....treba prist na to...ako ho od toho pc odputat...moja sestra...to vyriesila inak..svagor dosiel z prace,otvril pivo sadol za pc,ani ich poriadne nepozdravil a sedel tam do noci..sestra nestihala domacnost a on jej vykrikoval ze maju bordel, ona mu na to ze keby pomohol s malou bolo by lepsie...vynadal jej aka je leniva...a ona tak si rob vsetko sam...tyzden mu neprala, navarila ale jedla ktore mala rada ona,on moc nie...a ked hladal ciste ponozky do prace ,povedala, ze nech si pyta od pc...ten mu vsetko poskytne...od vtedy si sadne len nieco kuk...nuz niektorych treba len trosku vydierat...su ako deti..s tym rodielom ze ked dieta neposluchne mozes mu dat pio zadku a ono vie ze viac nesmie...ale chlapi sa tiez vedia poucit...len mu musis ukazat kde je jeho miesto 😀 😀 😀 😀 drzim ti palce moja, aby sa ti podarilo dostat toho tvojho od pc..lebo je to tazke....
@damiankad to zalezi ale od povahy cloveka.ja tomu z vlastnych skusenosti,neverim,ze deti,dieta,zmeni chlapa.bohuzial,neverim tomu.ale,cest vynimkam.nevravim,ze nie su.ja mam skusenosti s gemblermi,chodievala som na ich sedenia a nikto z nich sa nezmenil kvoli dietatu.zmenili sa len kvoli sebe,lebo si priznali,ze potrebuju pomoc a aj to je veeeeeeeeeeeeeeelmi tazke.malokto si prizna,ze ma problem ☹
@ynez75 takze tu mi ni a podobne ti nieco hovori :D kludne napis IP 🙂 ja tiez este stale rozoberam to kedy som o male asi prisla a jeden den my vrta neskutocne hlavou , inac ty mas deticky len dievcatka ci aj chlapceka ? ide mi o to ze zajtra idem sestre srihat maleho strojcekom a neviem co mam cakat ....ale vidim to ze segra ho ma na rukach nasa mamina ho zabava a ja striham 😀

@michaella86 vela by som ti vedela porozpravat.zasa,ten moj,gembloval,dosli sme o velke prachy,o vsetko,to je horsie,ako byt zavisly na pc hrach...aj ked,o tom sa da polemizovat.vztah by mal cloveka naplnat,nie ho robit smutnym ☹