Manžel závislý na PC hrách. Ako na neho?
Baby, kedze je nas viac s tymto problemom, tak by sme mohli drzat pekne pokope a vymysliet ako nad takymito chlapmi vyhrat. je mi jasne, ze to bude tazky boj, ale my sme predsa silne a nedame sa porazit 😉 ... co vy na to? ukazeme im, ze sme lepsie, cnimavejsie, citlivejsie a hlavne rozumnejsie? 🙂
podme si radit ako na nich.
samozrejme, ze ten moj dnes prisiel domov a ten isty scenar zo vcera - kupelna a hned pocitac. ja som ani pusu na privitanie nedostala. povodne som chcela pockat kym sa on dohra a v tom momente by som si zapla ja svoj notas, ale kedze ma kopla myslienka rovno do clenka 😀 tak som to musela ihned zrealizovat, inak by som na to potom zabudla 🙂
tak co? pridate sa? 😉
@michaella86 Pekne si to povedala 😉
Hnedá je lepšia ako čierna, ...čierna farba na babách mi príde strašne depresívna 😒
@katja23 Fúúú aj tvoj je kuchár? Vitajme v klube kuchárov a závislých rybárov 😀 😀 😀
Fúúú tak to Miši potom môžme niekedy usporiadať nejakú grilovačku s deťmi, a ty budeš hlavný šéfkuchár jak na to kukám 😀 😉
@vierush s tou ciernou mas pravdu , len malo komu ide cierna 🙂
no jo kuchar ale ked vidim ako vari tak to cista pohroma ja ani nechcem byt pri nom v kuchyni ! nevie si nic usporiadat , preklada dva na tri , a ten drez , plny nonstop 😀 😀 okolo neho ked vari tak potrebne mat este jednu co umyva riad dalsie dve ktore stoja po jeho pravici a lavici a na ktoru sa otoci ta mu bude brat veci zruk a podavat do ruk
n co dodat ? 🙂
@katja23 Ten drez? ani mi nehovor.. a potom len, miláčik umyješ to?.. No môžem ťa...!!! 😀 😀 😀 To je sám o sebe chaotizmus keď aj ten môj začne variť. On bez bordelu nevie ani praženicu urobiť... a myslí si aký je kuchár, lebo tam použil bylinky a tak... aj ja viem tak variť že od chuti tam šlahnem čo chcem 😀
@michaella86 moja ja idem na 3 tyzdne 🙂( a PC bude len net nie kedze budeme na chate pri nejakom jazere
a cuduj sa tomu co asi bude robit ten moj na dovolenke ?? no predsa chytat ryby 🙂)))
@katja23 jaj taaaak, no tak to budes mat skvelu dovolenku, treba mu udice skovat :-P a kam pojdete? 🙂
@vierush no to mas pravdu , chaos jedna radost , a riad umyvas aj hodinu a nie a nie koniec umyvaniu
a ten moj zasa dobre vari musim uznat , len ked urobi cestoviny so syrovou omackou tak da tyzdne mam dietu aby som zhodila 🙂 natrepe tam snad vsetky syry ake su k dostaniu v case ked okupuje obchod 🙂
@michaella86 tak to nie udice mu nemozem schovat 🙂 to som zahlasila ze jednu taku co mozem dolamat nech berie aj mne :D
Ideme do Fínska , takze ist tam a nechytat ryby by bola spolocenska smrt pre mojho 😀 😀 😀 😀
a vcera som sa dozvedela ze ked tam dojdeme na druhy den nasadamme do auta a ideme napriec celim finskom az k Laponsku a tam ani slnko v tomto obdobi nezapada 🙂
ja sa uz neviem tej dovky dockat ! jak male decko som 🙂
😀 😀 😀
@katja23 fiiiiha, tak si to paradne uzi a mysli na nas ked ti tam bude tak uuuuzasne .-) ja sa budem cele leto trapit v praci, mne dovca ''nehrozi'' ☹ ale nevadi, prezijem dalsi rok bez nej 🙂
@michaella86 ze vahas budem mysliet na vas 🙂 a ak bude moznost dastat sa k netu , tak budem tam 😀
konecne si dam lososa a toho najcerstvejsieho , toho co ten moj chyti 🙂
no ja ked som oznamila veducej ze beriem 3 tyzdne tak jej to nebolo povoli ale letenky uz boli v january kupene takze smola 😀 len somnou vypiekla , na vikend pred mojim odletom zariadila inventuru , a ja ani netusim ako a kedy sa zbalim tak dufam ze sefo mi aspon na nedelu da volno
@katja23 a co robis? to mas dost tri tyzdne dovolenky 🙂 ved si ju takmer celu vycerpas 🙂 ale zas, uzasne si odpocinies, uzijes, budes mat krasne spomienky a mozno sa aj nieco pritrafi 😉 ... idete vy dvaja, alebo nejaka partia?
@michaella86 ja ako prevacka alebo ak chces konzultantka na discontnej predajni 😀 ja mam este 2,5 dna starej dovolenky , teraz som brala 15 dni a este mi ostane 7,5 dna ale to si uz musim nechat na nejake vinimocne situacie 😒
@katja23 to mas dobre, aj ja sa vzdy snazim si nejaku usetrit do noveho roku aby som si mohla cerpat v pokoji 🙂 som bola 5 dni v tom slaktrafenom taliansku a ani neviem ci som si inak brala, ale tusim ano 😀 a viem, ze cez vianoce budem potrebovat a s ostatkom sa snazim narabat rozumne 😀 ale ked mne sa kolko krat neche ist do roboty, tak vecer pred napisem smsku, ze potrebujem volno, ale tak ja robim kvazi v rodinnom podniku, v otcovej firme pod jeho priatelkou, takze to mam v pohode 🙂
@michaella86 no tak tebe je hej , ja ked chcem dovku tak to tiez a na co ti je a co ti treba , kolegyna ma pocit ze ma musi mat precitanu a vediet o vsetkom, naposled som jej den predtym ako som sla do lekara vravela ze beriem celodnove Péčko leboneviem ako dlho budem na neurologii a ona ze dobre a na druhy den mi vola o tretej ze co jej nedam ani vediet co je somnou, a ja ze sak som ti vcera vravela , ona zabudla na to pamatala len to ze idem k lekarovy a to vsetko. teraz chcem vzjat este den lebo sa neviem stretnut s kamoskou zo skoly uz rok 😢
@katja23 zvedava kolegyna, len co je pravda 😀 ja sa s tou mojou vobec nebavim 🙂
@michaella86 no my sa musime bavit aj keby sme nechceli 🙂 len napr ja som nevedela teraz ze ona si v piatok berie dovolenku , ale ja si beriem na 17 jeden den , a pre istotu jej to uz teraz poviem aby sa nevyhovarala ze som nic nepovedala
@katja23 sak jasne, treba zvyraznit do kalendara 🙂 moji kolegovci to tak robia 🙂
@michaella86 len ci nebude mat pindy kedze to je piatok ale chceme ist na domasu s mojim a ja sa stretnut aj s tou mojou kamoskou a nieco pokupit uz bude treba aj na dovolenku to bude presne tyzden do nasho odletu a musim sa spoliehat len na seba lebo svokrovci uz nebudu doma ale na dovolenke a to musim balit postupne aj toho mojho chlopa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lebo on by sa zbalil do igelitky a vec vybavena 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katja23 to vies, chlapi 😀 ja tiez musim vzdy toho mojho skontrolovat, lebo on je jak male decko 😀 vzdy ked sme niekam isli tak som ho radsej pobalila ja .. a potom som zabudla plno svojich veci, co som sa tolko zaoberala nim 😀
@michaella86 😀 😀 ved to , ja som tak minuleho roku balila jeho v kuse sa ho vypytovala on stale to mi netreba to mi netreba a aj tak som mu pobalila a na mna zvysil tak cas ze som nevedela kde mii hlava stoji a tak som rad radom hadzala veci do kufra a nakoniec som z toho co som si v tej rychloti nabalila ani nemala na sebe 😀 😀 😀 😀 akurat som si zabudla vziat nieco teplejsie ale kedze sme sli k moru mala som pocit ze to nepotrebujem a posledne dva dni som mrzla 😠 😠
@katja23 presne 🙂 nikdy nic nepotrebuju, ale zrazu vsetko vyuziju ... staci, ked sa ideme kupat a zbalim nejake tie veci na jedenie, pitie, a podobne ... ked sa ho pytam co mam zobrat, tak on nic nechce, ale ked sme tam, tak sa vypytuje ci volaco nemame 😀
@michaella86 tak tak , to aj ked ideme na chatu na vikend k vode takna nakupe toto netreba toto netreba a ani chlieb netreba a ked sme tam tak potom leti rychlo do dediny kupit chlieb lebo ma chut a je hladny 😅 ti chlapi su ako deti 😀
@katja23 toto mi pripomenulo mna nedavno 😀 isli sme okolo obchodu z roboty a pyta sa ma, ci si kupime nejake pecivo na ranajky, reku netreba, sak aj tak rano pojdeme do mesta a ranajkovat nebudeme a vecer som chodila a znuchavala, ze by som nieco zjedla 😀 😅
@michaella86 ja pre istotu s kazdeho nieco 🙂 kupim ten moj zasa z niecoho tak akurat teraz na tuto chvilu a nepremysla na den dopredu
@katja23 tusim som vyhladla, nevies cim to bude? 😀 ... som zvedava, ci toho mojho gemblera vytiahnem do mesta ked pride z fotbalu ... juj, coskoro by tu aj mal byt
@michaella86 😀 😀 jaj a ty si dnes nic nevarila 🙂 ja uz mam po obede asi dve hodky a teraz len vylihujem , uz ani von sa mi nechce ist ked pocujem ako hrmi
😀 tak to ja som iny lenoch
@michaella86 dnes tu debatime len my dve ? 🙂 este smeti mi treba vyniest , sa mi tak nechce
😠
@katja23 no veru, nevarila a ani nikam nepojdeme, normalne ma presla nalada a chut niekam ist ... henten dosiel, zalahol a drichme a ja sa zas len nudim 😒
no vsimam, ze sme tu len my dve dnes 🙂
@michaella86 no ze asi sa to dalo cakat ... ten moj mi pisal smsku ze SEX? a ja ze moze byt vynesies smeti umyjes za mna riady (ktore som uz umyla 🙂 ) a objednas mi ten telefon co si mi slubil pred mesiacom 🙂)) 😀 😀 😀 😀
som zvedava aky dnes pride speceny , ten trickovy opal bude zas vacsi ,, sa hambim uz vedla neho , lebo on jak puk je tmavy a ja kralovna vapeniek 😀 😀 😀 😀 😀

@michaella86 ja som dnes vrch na seba natiahla a sla na balkon ale vydrzala som tam len kym som nevyfajcila cigu 🙂
tiez mam brucho ale nejak to neriesim , uz som si povedala ze aj na take mam vek , ale pre istotu som dnes robila brusaky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 po troch som funela jak blazon 🙂
a neboj na konovi som aj ja zavisla a moj len co dojdem domov uz zase konikujes ? 😀 😀 😀 niekedy som FB zapinala ako prve a teraz to je MK 😀 😀 uz ani na Fb netravim tolko casu ako tu
neviem co budem robit na dovolenke bez kona ...UMREEEEEM