Manžel zistil opakovane heslo na môj facebook
Ahojte, potrebujem radu, môj muž sa mi vždy dostane na fb. Ako je to možné keď zmením aj heslo? Ďakujem
@zuzkaz91, vás tu blbé sliepky nejako množia? Co je muža do môjho FB, mailu, mobilu ci pošty? Keď mu niečo ukázať chcem, ukážem alebo prepošlem. Ale keby mi tam lasoval z vlastnej vôle, pridám si tam všetky zoznamky a striptizove kluby z okruhu 100 km. Nech ma co čítať, debil.
@dadika41, svatosvate by som mužovi sľúbila, že ak mi ešte raz niekam vlezie, tak si toho frajera nájdem, lebo so žiarlivým zmrdom žiť nebudem. A alebo sa naučí ovládať sám alebo zájde k psychlogovi, ale toto mi robiť nebude.
@zuzkaz91 preco to robi?? Lebo je asi blbec, nie??
@dadika41 veru nie si sama......moj to iste....dnes musim ostat dlhsie v prai a uz naco tam ostavam dlhsie....vcera mi volal mu vravim o 15 minut idem od kadernicky vola mi po 25 min. kde som....uz fakt nevladzem,ale niekey ma asi aj psychicky depta...a take veci vravi, že nechapem :(
existuje program cez ktorý sa ti dostane na akýkoľvek účet na ktorom si bola na danom zariadeni hocikedy v minulosti prihlásená
@dadika41 vieš ako sa hovorí...ten kto podozrieva,je sám vinný...takže skôr má on za ušami a na tebe si to kompenzuje...vieš čo urob? normálne vybuchni...daj mu do ruky tvoj mobil s tým,že mu povieš,,nech sa páči,ja nemám čo skrývať a teraz mi daj ty svoj mobil a heslo,,...
a sleduj reakciu...
Prečo ti to vadí? Tajíš pred ním niečo? Neverí ti. Musíš ho uistiť, že je všetko v poriadku a nemáš žiedne tajomtsvo. .
@sunshine999 tebe by nevadilo, keby niekto kontroloval každý tvoj krok a podozrieval ťa z kadečoho a neveril ti?
@0silvia0 takýto problém nemám. Asi na to má svoj dôvod. Ak by nemal, nekontroloval by facebook svojej polovičky..
@sunshine999 existujú aj chorobní žiarlivci, ktorí si vo svojej hlave spriadajú rôzne predstavy, ktoré vôbec nie sú založené na pravde. Ja tiež našťastie nemám takúto skúsenosť, ale aj keď nemám skúsenosť neznamená, že takíto chlapi neexistujú.
@sunshine999 Ty si čítala o čo písala zadávateľka? Čo stvára ten jej muž? Či len tak odpovedáš od veci? Jasne , má dôvod....🤐
@sunshine999 ved pisala, ze ziarli.
a davat ziarlivcovi pristup vsade, aby ta mohol kontolrovat, jeho ziarlivost iba podporuje a rozsiruje.
aj ked mnohi su presvedceni, ze ked ziarlivemu partnerovi umoznia vidiet vsetko, tak ho to ukludni. figu borovu.
nasledne im zacne robit sceny hoci aj pre jednotlive slovne spojenia v mailoch, lebo jemu sa zda, ze su podozrive (a bude ti argumentovat, ze takto by to nikto nenapisal, ze nieco isto tajis).
jediny liek na ziarlivost je budovanie si sebavedomia a sebadovery. a to rozhodne cez lustrovanie jej sukromia ziarliec neziska. naopak, ked zrazu zisti, ze este tuto barlicku mu zobrali a uz tam nemoze nakukat, tak sa to s nim cele rychlo zhorsi. lebo namiesto sebadovery ma vybudovanu zavislot na tajnom uistovani sa, ze si nou moze byt isty.
pre dobro jeho samotneho by mu mala zakazat pristup uplne vsade.
Ak si si nechala doma telefón nemohol ti tam niečo nastaviť aby mu chodili tiež zmeny hesla a všetka tvoja aktivita? Vymazala by som si účet s urobila nový

Čo sú toto za manželstva,tajiť sebe hesla 🤔 asi vie prečo to robí ...