icon

Manžela už neľúbim

dibarbora
19. máj 2016

Ahojte. Neviem ako zacat,ako a kde sa vyrozpravat.
S manzelom sme svoji 8rokov,z toho mame 2deti- 3r a 6mes.
Casto byva pracovne prec,na to som si uz zvykla,starat sa o cely chod domacnosti,o deti. Nema mi s nimi kto pomoct,cele dni som na ne sama.
Ked muz pride po mesiaci domov,je doma par dni a opat ide prec. Ked je doma,riesime vsetko hlavne ohladom deti. Malokedy chodime niekam na vylet a sami si vyrazit uz vobec nie.Obe spia so mnou v izbe,kedze su tak naucene a manzel je v druhej. Ja väčšinou zaspavam od unavy s nimi.
Tu nastava prvy problem,ziaden intim.zivot tym padom nemame,uz vlastne 9mesiacov.
Mne to popravde vobec nechyba. Muzovi urcite ale netlaci na mna kedze chape,ze som vycerpana.
Dalsi problem je,ze ked na neho pozeram alebo mu dam pusu,nic to so mnou nerobi.
Akoby uz v tej puse neboli ziadne city,vasen,nic.
Nedavno ,mala som moznost dat deti cez den kamaratke na par hodin,som sa bozkala s inym muzom. Nic viac v tom nebolo ale zarazilo ma,ze nemam z toho bozku ziadne vycitky svedomia.
Myslela som si,ze ma to bude hnevat,budem sa k muzovi spravat lepsie,uctivejsie ale nic,ako vzdy,hram chapajucu manzelku.
S tym druhym muzom,občas ho stretnem,sa nejaky cas poznam,je to nedavno sa pristahujuci sused.
Ani neviem co od tohto tu ocakavam,mozno som sa potrebovala len vykecat.
Moja otazka teda je,myslite si,ze toho svojho este lubim alebo je to uz len take spoluzitie na kope kvoli detom?

Strana
z4
sasa1983
21. máj 2016

@sardinka335 neverim, ze by si za pusu robila s muzom definitivne riesenia. Nechcem sa dohadovat, ja len mam taky nazor, aky som napisala. Co by malo byt je jedna vec, ale zit len s jednou moznostou by som nechcela. Vzdy sa moze nieco zmenit. Idem spat. Dobru noc.

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 boze, toto su temy.... taku odpoved si ani pisat nemusela!!!!!! ako pisala, chce sa vyrozpravat a mozno chce radu od niekoho, kto niecim takym prechadza... tak ak nemas chut ani nepis!

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 budem si pisat, co chcem, sorry, ale cudzich zien sa ide pytat, ci lubi manzela? Ano, divne a nepochopitelne, keby sa potrebovala vykecat, prosim, ale pytat sa takuto otazku ludi na nete?

cawes
21. máj 2016

@dibarbora prepac tej ciarky som si nevsimla. Nemala som okuliare. V kazdom pripade nie som je vzdy nie som a nie niesom.
Aj tak to ale nemeni vec ze si sa bozkavala so susedom na schodoch. Neviem neviem co by di povedala keby sa manzel bozkaval so susedkou na schodoch.

gloe
21. máj 2016

@moni244 by som bola zvedavá či po 9 mesiacoch abstinencie sexu má aj morálne zaklady ten chlap .super matky !

moni244
21. máj 2016

@gloe a aj ak ich nema, kto za to moze? Ona sama, kedze radsej uprednosti deti v posteli ako chlapa, co pracuje v zahranici

klaudy444
21. máj 2016

@dibarbora kazdy ta tu len hani.... no zakladna otazka je: citis nieco k tomu susedovi? a on k tebe? rozpravali ste sa nieco ohladom vas dvoch? je to vzajomne? ked sa pristahoval, ake boli tvoje myslienky, ohladom neho? asi vela otazok naraz, no viem, o com hovorim, teda pisem.... a nikde nie je napisane, ze clovek musi byt stoj co stoj , s rodicom svojich deti. Mozno tu svoju spriaznenu dusu najde neskor aj ked to uz bude vsetko komplikovanejsie, no kazdy si zasluzi ozajstnu lasku a nie sa premahat a stravit cely zivot s niekym, len kvoli detom...

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 ak ma v sebe zmatok???co je na tom divne??? my mozme len poradit, podporit, rozhodne sa uz ona.... niektore su tu strasne premudrele, co citam... no ked sa tak normalne nad tym clovek zamysli, tak az zaostale nazory... ako keby somcitala nazor starej babky.... zena ma len drzat hubu, starat sa o deti, o domacnost, rozkrocit sa muzovi ci sa jej chce alebo nie, jednoducho muz je nadradeny a nic ine nema riesit a ma byt spokojna, ze vobec je...aaach, no ciste slovenske husy/ zeny

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 si vobec citala, co pisala? O co jej vlastne islo, co bola podstata tejto temy? Nik netvrdi,ze ma roztahovat nohy kedy chce, ale nemat sex s vlastnym muzom 9 mesiacov je fakt dovod na to, aby vztah isiel do zabudnutia, takze nechapem, na co narazas. Hus je skor ta, co sa dobrovolne pozera, ako jej manzelstvo upada, ale to su tie "mudre moderne zeny", co sa buchaju do prs ze "ja, ja, ja" a potom nezabudnu nadavat, ze chlap je ta svina, co rozbija manzelstvo, ked toho zacne mat plne zuby

klaudy444
21. máj 2016

@dibarbora
@cawes presne tak, kto neovlada gramatiku, hned veci zle pochopi a sudi cloveka... no aspon bude mat dobru prilezitost omrknut si ucebnicu slovenskeho jazyka prvy stupen 😉

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 jasneeeeee....a ty by si bola s muszom len kvoli detom a kvli tomu, ze sa snazi atd??? ak ano, tak si s prepacenim.... no niekomu k stastiu postacia len peniaze a pocit zabezpecenia... a nenapis, ze to nema muzovi robit poza chrbat, pretoze ona sama nevie, co tato situacia vlastne znamena, ako si to ma vysvetlit... mozno je to len skuska vztahu a uvedomi si, ze chce iba svojho muza a moznoň, ze jej stastim je iny /sused tak by bolo od nej hlupe robit unahlene zavery...

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 ty o com tocis? Nejako sa stracam, skus troska porozmyslat, co pises 😉 a nielen kazdemu nadavat

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 sorry, ale vedia ma rozculit taketo trubky, s primitivnymi nazormy, ktorym ani same neveria... mozno sa aj ty dostanes do jej situacii, tak si potom spomen, sko si sa prezentovala

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 jasne, ja som trubka 😀 boze, takato chudera uz ani nevie, co napisat, tak radsej nadava 😀

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 chod si uz radsej lahnut, ako vypisovat nezmyselne veci...nechapem, naco si sa vobec zapojila, ked si nenapisala nic normalne a uzitocne, papa

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 zato ty pises uplne k veci, autorku zaujimala len jedna vec, ci lubi svojho manzela, co sme jej mali mi napisat a na to odpoved dostala, zato ty,okrem urazania a nadavok si nic ine nedala, spat by si mala ist ty, aby si sa skludnila 😉

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 ja sa jej aspon snazim napisat nieco normalne a rozumne, nie ju urazat, ze co sem pise take blbosti...blbosti pises jedine tak ty...

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 vidno, ze sa necitas, chod uz spinkat, strapnujes sa

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 trafena hus zagagala:D vo vsetkych prispevkoch tak duchaplne odpovedas? rada si pozriem/ zasmejem sa aj nabuduce... tvoj partner musi mat z teba teda radost

moni244
21. máj 2016

@klaudy444 moj muz je velmi spokojny 😉 onho starosti mat nemusis, ale dakujem, ze sa zaujimas, je to mile

klaudy444
21. máj 2016

@moni244 ved aby si sa raz aj ty nemala podobny problem, tak ja ti ako prva napisem, TO CO ZA BLBOSTI SEM PISES????? tak drzim place

fuska
22. máj 2016

Ja este za seba napisem, kamenovat by som mohla. 😀 @dibarbora To len na margo toho, co si pisala, ze kto je bez viny. 😉 A som na to hrda. Dufam, ze mi to vydrzi cely zivot. 😀

K tym 9 mesiacom abstinencie, mam znamu, ktora ma zdraveho muza. A nedavno mi zadrela, ze uz rok spolu nespali (ich dieta bude mat rok, takze predpokladam, ze to bolo aj dlhsie, ak nevyvolavali porod sexom). Som si na 99 % ista, ze ju nepodviedol. Partnerku mu vsak nezavidim. Ked sa aspon raz za mesiac-dva aspon kvoli nemu nevie premoct.

Mne sa pacilo, co napisala @horana - mas tam napisane rady, co mozes robit, aby sa to s manzelom teoreticky dalo este niekedy dokopy. Inak tu uz najdes asi len same odsudzovanie a sarkasticke poznamky. Neboj, ono sa ti to tu este nakopi. 😀

moni244
22. máj 2016

@klaudy444 moja pekna, keby som aj nahodou mala taky problem, urcite to nebudem vesat na net na verejne forum 😉 mam dost ludi okolo seba, ktorym sa mozem zdoverit, nepotrebujem na taketo veci nazor nezna.ych ludi, co nas nepoznaju 🙂 takze si tie velke pismena mozes tak akurat vies co

klaudy444
22. máj 2016

@moni244 daj uz prosim ta pokoj, taketo muje tu nemaju ani co robit... tak necitaj a nevesaj nic na konik a uz ani ziadnej nic nepis,ked to nema byt nieco normalne... ak sa nudis, rob nieco, papa

ria84
22. máj 2016
sono2
22. máj 2016

@dibarbora takže prvá veta, čo si napísala na začiatku v komentoch. Si rada, keď neni doma. Myslím si, že muža neľúbiš. Ja by som bez môjho nevydržala ani on bezomna. Sme spolu stále 12 rokov. Takto riešená robota prináša samozrejme riziká. Nieje pre každého. Navrhujem porozprávať sa s mužom čo ďalej, vo vašom vsťahu začína unikať podstata vás dvoch. Tiež som si myslela, že S kým si sa šla bozkávať, bude muž. Určite to tam nemá ľahké, kde robí A vôbec súhlasili ste S takýmto životom, čiže tieto veci čo robíš niesu pekné. Ak ťa muž postavil pred hotovú vec robota atď , musíš sama uznať, že ti tento spôsob života nevyhovuje, čiže je na mieste opäť rozhovor, kým sa váš celý vsťah nerozpadne. Deti vyzerajú byť plánované.

Strana
z4