icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

michkat
26. júl 2021

A citi sa dost pritazliva pre teba ona? Ano, mohla by sa premoct, ale zasa premahat sa casto... Tadial cesta nevedie.... Davas jej komplimenty, vyjadrujes, ze je pre teba stale atraktivna? To ze chces sex este pre nu neznamena, ze sa ma citit atraktivne, ak sa tak neciti tak moze mat dojem, ze ju vnimas len ako nastroj na uspokojenie, ked to tak blbo poviem.... Nezda sa to, ale komplimenty mnohym zenam casto velmi chybaju... A potom sice za to velmi nie som, ale spravi to svoje, ak si jeden nemysli, ze ten druhy je pre neho istota, uz to tu niekto spomenul.... Ale naznacit iba aby zapla kontrolky a mozno sa v nej prebudia pocity, ze nechce prist o teba a musi sa posnazit, to vie nastartovat... No to ako posledna moznost....

alvaluka
26. júl 2021

@lilly46 zhmotnila si v pismenach, co ja mam v hlave, takmer do bodky.

acrobaleno
26. júl 2021

Tato diskusia je jasny dokaz ako sa robia rozdiely medzi pohlaviami. V diskusiach, kde muz nespava so zenou su rady typu, najdi si ineho, opusti ho,….Zena nespava s muzom, tak su rady ze ju muz musi ofukovat a doprosovat sa ako psicek. Odbremenit ju od vsetkeho, len aby mu mozno raz za cas dala. Nie, sex nie je za odmenu, lebo postrazi deti alebo poupratuje…Tvoja zena je frigidna. Toto nie je normalny vztah.

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer opisala to @lilli46 co ma zena v hlave, uplne presne, skus si z toho nieco zobrat

canany
26. júl 2021

@caferacer za mna ti napisem, mne zacal sex chutit az po rozvode 😅 , dovtedy to bolo utrpenie s exmanzelom a raz mesacne som sa musela doslova premahat dlhych 17 rokov. Ale to je dost individualne. Moj prispevok je tu v inej diskusii s nazvom Mlady priatel .

maggie1978
26. júl 2021

@lilly46 super napísané 👌👍👍

maggie1978
26. júl 2021

@acrobaleno lenže tie rozdiely medzi pohlaviami jednoducho sú. Chlap či žena majú iný pohľad na sex, to je predsa odjakživa. Ako chápem to čo píšeš, že chlap sa má akože doprosovať sexu, áno nie je to normálne ani zdravé. A áno, sex nie je za odmenu. Chlap by mal predsa pomáhať žene automaticky. Podľa mňa majú problém, ktorý si musia vydiskutovať. Dôvodov môže byť veľa.... Držím autorovi palce!

hylary
26. júl 2021

@caferacer kolko rokov maju deti?

caferacer
autor
26. júl 2021

@hylary deti maju 9 a 5r

caferacer
autor
26. júl 2021

@lilly46 skúsim trochu popísať z nášej “kuchyne” ako fungujeme. My nie sme prípad: žena má všetko na hlave a ja s deťmi vykonávame. Ja sa starám o všetky účty a financie okolo rodiny, myslieť na filtre v umývačke, kávovare, čistenie umývačky, odmrazovanie chladničky sú všetko na mojej hlave. Čistím sprchovaci kut, lebo mojej zene je zle, ked vidi jej vlasy v odtoku a ma to vycistit. Ked idem z prace, prva vec ktoru robim je ze volam zene, ci sa netreba po ceste zastavit v obchode a nieco dokupit. Pestujem na zahrade zeleninu, aby sme mali domacu. Malickosti ano suhlasim, su dolezite lebo ukazuju zaujem. Snazim sa robit prekvapenia manzelke ako aj detom, aby sa mohli tesit. Ja nie som chlap, ktory potrebuje, aby mu zena hovorila co ma robit. Castokrat ked si so zenou rozdelime nejake ulohy, tak musim urobit aj tie jej, lebo ona na to zabudne a neda sa na nu spolahnut. Ano okolo deti a kuchyne sa kruti paradne, ale skonahle sa nieco tyka manzela, tak ma na vsetko “cas”. Ked sme mali vyrocie svadby, tak som doniesol velku kyticu a chcel mat pekny vecer a dostal som iba reakciu: “Ty take sviatky oslavujes? 🙈 Ked sme si hovorili, co chceme na Vianoce, tak ja som jej kupil to co chcela a ked som cakal aj ja, ze dostanem to co som chcel, tak nie. Tvrdila mi, ze som jej nic nepovedal. Pritom este aj v maily mala odkaz priamo do eshopu, kde to stacilo zaplatit. A takto to mame, ja rozmyslam ako to zlepsovat a zatial od partnerky uz nedostavam ani len rozhovor o rodinnych temach. Proste to ide samospadom a ona sa tomu nejak prisposobila. Kazdy mame v rodine svoje roly: v mojom pripade: rola otca, manzela, priatela. A ja ich vnimam vsetky a v kazdej sa snazim robit maximum s uspechmi aj neuspechmi. Preco ale od partnerky ako manzelky nedostavam “skoro” nic?

acrobaleno
26. júl 2021

@caferacer Toto je iba tvoj pohľad. Ktovie, čo by sem napísala tvoja žena. Ale skúsil si jej to povedať na rovinu, že chceš sex? Že chceš, aby sa venovala aj ona tebe? Veď máte veľké deti preboha. To nie je tak, že sa stará o bábätko a je na rodičovskej. Jedno v škole a jedno v škôlke. Tam bude problém.

caferacer
autor
26. júl 2021

@canany to bol exmanzel v sexe taky zly alebo ta prestal pritahovat?

caferacer
autor
26. júl 2021

@acrobaleno niekolkokrat som to uz napisal, ze ano snazil som sa to s nou rozoberat uz 100x a vysledok. Jej to nechyba a je unavena a mam ju chapat a nie rozmyslat len nad sexom. Otoci to vzdy proti mne.

acrobaleno
26. júl 2021

@caferacer dosť sebecké. Skúste poradňu.

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer v tomto prípade je si tebou tvoja manželka príliš istá, vníma ťa ako zodpovedného chlapa, vie, že tu budeš stále pre ňu a pre deti. Ženám sa v prípade mužovho nezáujmu odporúča nahodiť sa a vypadnúť nikam von. Neviem, možno to môžeš skúsiť aj ty? Začať chodiť behať, cvičiť? S kamošom na pivo? Ja neviem, každý vzťah je iný, ale možno tvoja manželka potrebuje trocha otriasť tou istotou v tebe, aby si uvedomila, že má aj manžela. Ale neviem, či takéto hry nebudú na teba trochu detinské...

caferacer
autor
26. júl 2021

@0silvia0 myslis? Je pravda, ze odkedy mame deti, tak isli moje zaujmy bokom a najskor mam rodinu a az ked ostane cas tak niekam vybehnem. Robim z domu a tak som skoro stale doma. Vyskusam to a uvidime co sa stane…

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer pre mnohé ženy je atraktívny muž, ktorý športuje. Nepoznáme tvoju ženu, takže netuším, či práve toto na ňu zaberie, ale vyskúšať môžeš. Prinajhoršom si zlepšíš kondičku, získaš endorfíny a možno sa manželka na teba bude pozerať inými očami.

panelacikova
26. júl 2021

@caferacer ja len doplním ešte myšlienku, že keď "pred deťmi" ste mali sex raz za týždeň, čo si čakal "po deťoch"? keď sa dvaja priťahujú a všetko funguje, tak majú chuť byť do seba zapadnutí aspoň 4x do týždňa. váš sex raz do týždňa mi pripomenul tiež časť mojej minulosti. až dnes chápem a viem, že ten chlap ma vlastne ani nepriťahoval a že nefungovala chémia, ale ani to, čo tu už písala @lilly46
ak však to, čo ona písala, funguje u vás, že robíš, čo sa dá a čo môžeš, myslíš na x vecí, odľahčuješ jej od povinností a pod., v tom prípade tam nie je z jej strany absolútne chuť na teba. čiže potom tam máš ešte tie tri možnosti, čo ti písal predtým ten používateľ.... len pozor, ak milenku, tak skús vydatú a so záväzkami, aby si sa citovo nenamotal 🙂

kaktus87
26. júl 2021

Tiež si myslím to čo @0silvia0. Je si tebou príliš istá, skús byt záhadnejsi, aby trochu žiarlila a začne si ťa viac všímať. Keď pracuješ z domu, asi ma už ponorku, začni 3x do týždňa športovať mimo domu.

caferacer
autor
26. júl 2021

@panelacikova nie nie, pred detmi to bolo tak 3x do tyzdna. Po 1.dietati 1xtyzdenne a po 2. dietati 1xmesacne. Ja som necakal nic. Nemyslel som, ze u niektorych zien sa chut na sex straca vekom a detmi. Ja mam chut rovnaku ako v 18tke.

caferacer
autor
26. júl 2021

@0silvia0 presne preto som posielal zenu nech si ide zacvicit alebo s kamoskou na kavu, vino a nech sa vecer vrati domov s vycistenou hlavou. Ale nic, nejde nikam, vyhovorky stale na nieco. Chapete? Vacsinou chlapi drzia zeny doma a ja svoju vyhanam a ona nejde a nejde 🙈

caferacer
autor
26. júl 2021

@panelacikova vydatu milenku so zavazkami? Hm citovo namotat sa moze aj ona aj ja. Bez ohladu na to ci mame zavazky alebo nie.

0silvia0
26. júl 2021

@caferacer super, tak choď ty cvičiť, aj ty si potrebuješ vyčistiť hlavu... ja nepoznám držanie ženy chlapom doma, takže toto mi nie je blízke, môj muž je a vždy bol veľkorysý a behať som si mohla bez nejakých blbých rečí kam som chcela. Ale tiež sme mali rôzne obdobia s manželom. Ideálne je mať vlastné záujmy a nelipnúť tak na partnerovi, nerobí to vo vzťahu dobrú atmosféru.

sorak
26. júl 2021

@caferacer podľa mna ste úplne stratili medzi sebou intimitu a neviete sa na seba napojiť.Intimita neznamená sex,je to odhalenie duše,čoho ona asi momentálne schopná a na to treba ist pomaly,akoby ste boli na začiatku vzťahu.Žiadne doprosovanie,vtieranie pretože ako vidíš,to nepomáha.Spomeň si aké to bolo na začiatku,vezmi ju na miesta kam ste chodili,trávte čas bez ale i s deťmi mimo domu,venuj sa sebe,svojim koníčkom,skus zmeniť štýl obliekania,účes,bradu.Ona musí po tebe znova začať túžiť…Možnosti je veľa,držím palce 🍀

hylary
26. júl 2021

@caferacer pises ze ides z prace tak jej zavolas ci netreba nieco kupit. A zaroven pises ze robis z domu. Tak ako to je?

retatka
26. júl 2021

Je tebou presýtená.Ponorka.Robiš z domu,nemáš žiadne záujmy,koníčky ,kamarátov ,sedíš doma.Si prilepený na ženu .Treba začať športovať,chodiť von sám ,nielen spolu.Kazdy človek potrebuje čas len pre seba.Budeš pre ženu zaujimavejši .No mne by si tiež asi začal liezsť na nervy .Všetko si dal bokom ,vzdal sa a toto je výsledok .
Začni žiť i pre seba .Možno to ženu nakopne a začne po tebe túžiť .

komplikovana
26. júl 2021

Neochota manzelky vas problem riesit je problem. Vo vztahu by ste sa mali navzajom pocuvat a posuvat dopredu. Intimita vo vztahu je strasne dolezita. Mozno ona svoju rolu vnima inak, stala sa matkou a tam to konci. Viac nepotrebuje. A kde ste vy ako par ju nezaujima. Skus sa jej spytat, co by potrebovala od teba, aby mala chut na sex a necitila sa pritom iba ako sexualny objekt. Nemusi odpovedat hned, nech o tom popremysla. Vysvetlit, ze ti nejde o sex ako taky, ale o to zblizenie, citenie, ze sa navzajom potrebujete. Taktiez vysvetlit, ze taketo dlhodobe fungovanie- odmietanie moze smerovat k tomu, ze aj tvoje city k nej mozu po case ochladnut a cely vas vztah pojde dokytek. Na to treba dat pozor. Snazit sa musia obaja.

tenerifka
26. júl 2021

@caferacer co ti poradit....baby ti tu napisali rozne moznosti, a je to tak trochu zo vsetkeho nieco. Tvoju zenu pravdepodobne sex s tebou uz nebavi, v hodnotovom rebricku je uplne niekde dole, nie je to nic nezvycajne, najma po tolkych rokoch. Clovek nie je monogamny od prirody, len sa nim snazi byt kvoli spolocnosti, a vacsine sa to aj dari. Ju by bavil sex znova, mozno s niekym novym, neokukanym....na par rokov, a potom by sa to znova dostalo tam, kde ste vy. To vsak neznamena, ze teraz sa treba rozviest, kazdy si najst niekoho noveho, lebo to by zase vydrzalo len nejaky cas, prirodu neogabes. Nie sme zvieratka, na vztahu treba pracovat, a to si musi uvedomit aj tvoja manzelka, nielen brat, ale aj davat, teba tiez nebavi robit kopec veci, a robis ich.
Zacni sa trochu venovat sebe, maj svoje zaujmy, zene samozrejme bud nablizku a napomoci aj nadalej, ale prestañ naliehat, vydrz to. Maj svoje male, fiktivne tajomstva, ona musi jednoducho spozorniet a uvedomit si, ze o teba moze prist, a vtedy ju mozno zacne znova ten sex s tebou bavit, ak ta teda este stale lubi.

canany
26. júl 2021

@caferacer povedala by som, ze oboje, ono to bolo od zaciatku o nicom, len ja mlada sprosta, ved nefajci nepije, nedroguje, negambluje, peniaze nejake donesie, ze co by som este chcela a po rozvode som to zistila 😅 , len ma to stalo mladost, krasu, slobodu a 17 rokov zivota.
Inak takych ako ty je na pokeci velmi vela, kazdu chvilu mi pise nejaky nestastnik, rozvadzat sa nechcu kvoli detom, zenu doma pretrpia, o rodinu sa staraju, sex nemaju niektori uz par rokov, tak skusaju aspon dlhodobu milenku si najst. Zo zaciatku som radila ako nastartovat vztah, len tam to uz byva tak ubite, ze nemaju zaujem so zenou vobec nieco riesit, su len cisto rodicia a spolubyvajuci, asi ako u teba z jej strany. Ty sa postaras, jej to vyhovuje, sex jej nechyba.

veronikapl
26. júl 2021

@caferacer toto neviem pochopiť prečo, samozrejme deti vyčerpajú skoro všetkú energiu, ale nie je to také, aby sa na toto čas nenašiel v tvojom prípade už veľmi dlhú dobu. Ja mám ten istý problém, ale opačne, môj manžel nechce a to nemá ozaj nič na práci, ja všetko robím okolo dieťaťa a domácnosti a aj tak chcem a ťahám už dva mesiace takto ani ho to netrkne, ale došla mi trpezlivosť ja už sa mu ani neozvem, som zvedavá koľko to potom takto vydrží...