icon

Manželka trávi veľa času s kolegom

jan1999
9. jan 2019

Sme manželia 26 rokov no po 10 rokoch manželka spoznala v práci kolegu už 15 rokov k nám vkuse chodí za ňou ona tvrdí že sú len kamaráti chodia spolu po výletoch aj s deťmi do tatier aj tam spali u jeho starých rodičov vkuse si volajú je toto normálne už som zrelý na cvkoaren prosím o radu

jan1999
autor
9. jan 2019

@lindusss2016 že ju psychicky tyram keď jej ho zakazujem

codal
9. jan 2019

@jan1999 zazlila jsem něco podobného, jen to trvalo "jen" deset let. Celou dobu jsem cítila, že jejich vztah není normální, vypisovali si, tajné se schazeli atd., on tvrdil, že jsou jen přátelé.Bala jsem se, že mě opusti, moc jsem ho milovala, a tak jsme se kvůli tomu furt hádali,ale já mu to vždy odpustila. Celou dobu cekal na to až ona konečně povolí (měla ho omotaného,ale měla vždy jiné vztahy). Byla jsem jen na hradní řešení.ve chvíli, kdy ona konečně kývla, mě podvedl a opustil. Nestojí to za to, už jsi ztratil příliš mnoho času, jsi ještě mladej,jdi dál..Podle toho co píšeš, si tě ona moc neváží, je ji vlastně jedno, jestli se vrátíš domu.. určitě potkáš někoho, kdo si tě vážit bude!

jan1999
autor
9. jan 2019

@codal ja som asi riadny blbec veď on je skoro každý deň s ňou u nás 15 rokov mi to trvá kým to začnem chápať ale ďakujem

jajka92
Autor odpoveď zmazal
codal
9. jan 2019

@jan1999 já jsem taky dlouho chtěla věřit a nechtěla to vidět..když někoho miluješ,tak prostě nechces věřit,že tě podvádí..je to přirozené! Ale někdy je potřeba ty oci konečně otevřít...

jan1999
autor
9. jan 2019

@jajka92 ďakujem

jajka92
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
9. jan 2019

@jan1999 no ak je pre nu psychicke tyranie to, ze si ma vybrat medzi muzom a "kamaratom", tak to kamarat rozhodne nie je, inak by nevahala ani chvilku, koho si ma vybrat. Ak este mas chut nieco zachranovat, tak to skus, ale vopred ti vravim, ze to bude velmi tazke. Kedze to trva uz tak dlho, urcite to je pre nich citove, nebude na neho vediet zabudnut a mozno sa budu stretavat potajomky. Ja by som sa na nu nemohla uz ani pozriet, ale ty si zjavne ina povaha, kedze si vydrzal to tak dlho neriesit.

romiada
9. jan 2019

@jan1999 ja byt na Tvojom mieste tak vezmem so sebou nejaku kamošku a pridajte sak nim na vylet....len tak pre otestovanie že ako sa zatvari a či sa pôjde znova vešať! Inak ta mala 10r dcera Ta vnima ako otca? Ešte máš nejakú autoritu? Vieš kebyže je medzi Vami nejaka "ticha dohoda" že Ty máš niekoho na služobkach a ona kamoša na "občasne vyletiky a ulety vo dvojici" tak si poviem Ok, aj tak sa da..... ale sposob akym to urobila Tvoja....no zatiahla druheho chlapa do rodiny, medzi deti, do vychovy tej malej...uvedomuješ si to,že stracaš nielen manželku ale aj dceru? Tu nejde ale o čas ktory s nim dcera travi (so sťaby nahradnym ockom) ale o spôsob ako jej to je asi podane (ideme na vylet ale skutočneho tatinka neberieme, lebo je nam nanič). Tvoju ženu bysom sfackala byť chlapom....nie kvoli nevere (sorry ale stopro Ta podvadza preto jej nechyba sex s Tebou) ale kvoli tomu aky "vychovny" vzor dava dcere. Čista chudera....no comment. Ja mam kamoša a občas vypadneme s deťmi von, na kupalisko ale nikdy by som mu nedala prednosť pred manželom a rodinnym vyletom!

romiada
9. jan 2019

@jan1999 ešte by som chcela inak počuť nazor Tvojej ženy, ze akoby to opisala ona....mozno si jej chybal, nebol si doma, tak si vyrobila paralelny život na štyl ženskej bigamie ( neviem ako sa to povie ked ma žena viac manželov)

lindusss2016
9. jan 2019

@romiada no len aby to s tym otcovskom bolo take jednoznacne.... dcera 10 rokov, kamarat 15... blee no mne je toto fakt proti srsti

whistler
9. jan 2019

... po 15 rokoch začal mať manžel pochybnosti, či sú návštevy a výlety jeho ženy s tým chlapom úplne v poriadku.... Toto by ani Fantozzi nevymyslel, lebo by si aj ten posledný fanúšik šialených talianskych komédii povedal že to už je trošku za vlasy pritiahnuté.

Chlape, ešte si daj pre istotu u detí aj testy spraviť či sú to vôbec tvoje deti. A manželke sa nedoprosuj, daj jej v tomto ultimátum. Ak chce žiť s kamaratom, tak nech s nim žije, ale nech sa rozhodne.

romiada
9. jan 2019

@lindusss2016 kokos fakt....tato matika mi ani nedocvakla 🤦‍♀️🙈

jan1999
autor
10. jan 2019

@romiada vieš prvých asi7 rokov som bol doma každý deň a trpel jej to no potom som radšej išiel na ten kamión nebolo sa kam vrátiť tak teraz jazdím nevedel som to zniesť

beky1813
10. jan 2019

@jan1999 ty si bud nereakny, alebo sa rad tyras 😃 ale uz by si mohol byt chlapom. Lebo ak si takyto ufnukany aj doma, tak sa, necudujem, ze si nasla ineho. 7 rokov si to toleroval a radsej si odisiel na kamion? 🤦‍♀️

monikafeliz
10. jan 2019

je nad slnko jasnejšie že sú už peknú dobu milenci a to pred tvojimi očami. Manželku si nemal prosíkať, mal si jej dať rázne na výber. Takéto kamarátstva nie sú normálne. Prepáč, ale asi si na ňu moc dobrý. Mne tiež môj manžel raz povedal že prepáč ale si na mňa moc dobrá. Teraz sa rozvádzame,našiel si milenku.Tiež som mu všetko dovolila, neurčila som si svoje hranice, môžem si za to sama

monikafeliz
10. jan 2019

tak hlavu hore, a požiadaj o rozvod. Si ešte mladý, isto si nájdeš ženu ktorá si bude ceniť akého má doma muža.

pivonka6
10. jan 2019

@jajka92 O čo ma ešte bojovať? O ženu, ktorá ho 15 rokov verejne podvádza? To nemyslíš vážne???? Aký ma ona k nemu vzťah podľa teba, ak ešte stojí o neho bojovať? On si robí 15 rokov falošnú nádej, že sa niečo zmení. A ty mu dokonca radíš v tom pokračovať. Už najmenej 10 rokov mohol byť šťastný v inom vzťahu, ak by sa bol rozviedok, keď jej na to prišiel. Zbytočne stratil najkrajšie roky v trápení.

eva8
10. jan 2019

V kazdej teme navrhujem zachranu vztahu. Toto je prvykrat, kde by som sa bez vahania rozviedla. Vztah medzi tebou a detmi sa rozvodom nezmeni, mozno s dcerkou dokonca zlepsi, lebo si s nou v ychutnas stretnutie. Ked sa malo vidite, pravdepodobne ma aj ona blizsi vztah s maminym priatelom. Sprav si potajme testy otcovstva

monikafeliz
10. jan 2019

@eva8 to by ma veru asi nenapadlo, dobrá rada

eva8
10. jan 2019

@monikafeliz dakujem 🙂.

17juraj17
10. jan 2019

@jan1999 Tento fenomen nie je az tak casty no us som sa s tym par x stretol. Bohuzial tvoja manzelka zije dvoji zivot a ty to bud budes akceptovat alebo nie. Stredna cesta nie je. Jeden znamy ( nech mu je mramor lahky ) to akceptoval a vyzeralo to tak ze vo finále postavily domy vedla seba aby to nemali daleko. Manzelka travila s priatelom dovolenky a vlastne zili spolu dve dodiny pretoze i on bol zenaty. Popravde uz to takto tahaju minimalne 20 rokov a s odstupom casu to tak nejak fungovalo alebo si zvykli ci ako....
Takze sa proste rozhodni a urob to co ty uznas za vhodne. V tom ti asi nikto neporadi.

romiada
10. jan 2019

@jan1999 ono ked nieco nechas roky tak a schovas hlavu do piesku (ides na kamion) tak vlastne tym das druhemu najavo ze Ti az tak nezalezi na tom a moze to robit nadalej.....
Suhlas s
@eva8 ze testy otcovstva a rozvod, si este mlady. Keby Ta manzelka podviedla olutuje to, dojde s prosikom ze podme zachranit vztah, tak si poviem ok aj to sa da odpustiť..ale toto nie....ona podla toho co pises nema zaujem o Teba po nijakej stranke....mozno len tej financnej...ma kde byvat mozno vdaka Tebe....ma 2 muzov a kazdy mate inu funkciu....bohuzial Ty tu horsiu-možno si ako automat na peniaze.

alaguema
10. jan 2019

@jan1999 neuveriteľná story. Celkom nechápem, prečo sa brániš rozvodu. Mne to pripadá, ako úplne vychladnuté, zbytočné manželstvo, kde už nie je minimálne 15 rokov ani elementárna slušnosť a ohľaduplnosť, ktorá by tvojej žene zabránila ťahať si milenca domov (alebo intímneho priateľa, čo je skoro jedno, lebo tu nejde len o sex, ale o to, s kým ona reálne zdieľa svoj svet, svoj život a ty to nie si). Ste vo veku, ktorý je dosť rozhodujúci. O desať rokov bude pocit frustrácie oveľa silnejší a nakročené ku 60-tke, to už sa ťažšie začína odznova. Ženu už neposudzuj, zrejme to inak nevedela. Podľa toho, ako to opisuješ, to znie nehorázne, ale to je len tvoja verzia. Ona to vníma z druhej strany a zrejme niečo vo vašom manželstve už dlho nefunguje, ak si to zariadila takto. Byť abstinent a nefajčiar akosi nestačí. Už len spôsob, akým si to napísal, naznačuje, že čo by ako ešte chcela - veď si abstinent, nefajčiar...ani mne by to samo o sebe nestačilo do vzťahu, kde by iné pozitíva neboli.

jajka92
Autor odpoveď zmazal
eva8
10. jan 2019

@jan1999 manželkin "kamarát" je slobodný a bez záväzkov?

0silvia0
10. jan 2019

@jan1999 si mladý chlap, začni niekde inde odznova. Nechcelo sa ti riešiť 15 rokov, robil si ťuťka, ktorý zatvára oči a radšej "vyklidí doma prostor". Dokedy chceš takto fungovať? Do dôchodku budeš ešte vyše 20 rokov jazdiť v kamióne aby si nemusel nič riešiť? Daj si záväzok, že tento rok si vyriešiš túto situáciu. Potom si môžeš nájsť prácu aj mimo ciest, budeš sa mať kam vracať a môžeš si nájsť normálnu ženu, s ktorou si môžeš vybudovať ešte fajn zázemie. Buď konečne chlap a nešúchaj nohami pri nehodnej žene!

jan1999
autor
10. jan 2019

@romiada áno veľa krát som jej povedal že sa cítim ako bankomat

jan1999
autor
10. jan 2019

@eva8 hej je slobodný bez záväzkov veď to nechápem že mu nechýba sex lebo manželka mi tvrdí že nič nemá s nim že už k nám chodí preto že má rád deti dcérku

jan1999
autor
10. jan 2019

@jan1999 a keď sa jej spýtam prečo sa nechce milovať povie mi ze sex je len potreba tela že ona sa modlí a že jej to pomáha