Manželova agresivita a vulgárne správanie
Som nešťastná ako sa ku mne muž správa. Máme malé deti 3,5 roka skoro 2 roky a 7, mesiacov. Je strašne agresívny jedine slová čo stále počujeme je pi.a a k.k.t proste samé nadávky. Tieto nadávky smeruje aj k dceram a synovi. Jedine kedy sa správa je keď chce aby som dala deti jeho matke alebo proste niečo odomna chce. Ona je tiež taká do všetkého nám zasahovala ohovarala robila intrigy. On ju nadovšetko minule. Ja som tam prestala chodiť a nepáči sa mi ani keď tam ostávajú deti bez dozoru. Nerešpektujú na vôbec tak preto. Čo poviem akoby ani nebolo. Dnes dcéra vracala lebo na ňu nakrical, keď nechcela jesť. Som mu povedala nech prestane, že keď sme není doma je kľud. A on, že vidí aky mám kľud, že je všade len bordel. Ja sa pritom starám o všetko varím, periem áno aj upratujem ale pri malých deťoch to je bordel stále veď to poznáte. Myslím, že robím všetko čo je v mojich silách. Deti beriem aj von aby neboli stále zavreté v byte. Takže nemôžem stále len glancovat. Ale on aj len, keď sú hračky rozhádzané reve neskutočne. On je buď na wc alebo fajčí na balkóne alebo ide do obchodu a je tam pol dňa. Dnes som mu povedala, že aby kúpil prach, že už není. On na to, že to je moja vec. Pritom vyžaduje aby mal oprate tričká do práce. Ja už ich neznášam aj jeho aj jeho rodinu. Už to neviem prehliadať ako niekedy. Boli sme na ihrisku a vulgárne nadaval na dcéru. Otec spolužiačky jej zakázal sa s ňou baviť. Už neviem čo robiť.
Teraz zase sekal dobrotu lebo svokra sa ozvala aby tam išli a on už hneď samozrejme skáče ako ona píska. Mám toho všetkého dosť. Vždy som ja ťa zlá nech robím čokoľvek. Keď sme boli na oslave pred mesiacom má totálne ignorovali a teraz mi písala, že ako sa mám či je všetko v poriadku. Pritom predtým na mňa úplne kaslala. Nič ju nezaujímalo čo je s nami
@anonym_autor to či si jeho správanie nevidela už pred deťmi (po prvom dieťati) sa asi pýtať netreba však? Môžeš teraz tak jedine 1. Bedákať nad životom 2. Chytiť život do svojich rúk a odísť
a s tymto hovadom si si prečo urobila 3! deti?
Teraz zase sekal dobrotu lebo svokra sa ozvala aby tam išli a on už hneď samozrejme skáče ako ona píska. Mám toho všetkého dosť. Vždy som ja ťa zlá nech robím čokoľvek. Keď sme boli na oslave pred mesiacom má totálne ignorovali a teraz mi písala, že ako sa mám či je všetko v poriadku. Pritom predtým na mňa úplne kaslala. Nič ju nezaujímalo čo je s nami
@anonym_autor prečo si tomuto chujovi porodila tri deti hneď po sebe a teraz čakáš na zázrak?
zlazticko je to
uvar mu dobru veceru a kup drahy darcek
kks, to uz nikomy nie je trapne nechavat tu taketo priondene vymyslene temy ??
A ešte napíš, že bývaš v jeho nehnutelnosti, nemáš nič svoje, nikto Ťa s deťmi neprichýli, takže odísť sa, žiaľ, nechystáš🫣🫣
A daj pozor, aby Ti najbližšie, keď bude "milý" neurobil ďalšie dieťa.
@anonym_autor roznyslam, kde si nasla takehoto lofasa a z akeho dovodu si si s nim zadovazila tri deti.
na čase prestať rodit, dobru antikoncepciu, premysleny plan ako si našetrit peniaze a pomaly do 5 rokiv sa odstahovat, postavit na vlastne nohy, venovat sa deťom a mať kĺud
memyslim si, že agresivneho vulgarneho hulvata sa da zmenit peknym slovom, tym vyjadruje uctu k tebe, že ta ma za nič.. ty len rodíš, rodíš, rodiš..mala by si skôr hĺadat cestu k samostatnosti ako mu byt uviazana na krku celoživotne
@anonym_autor čo robiť? Ďalšie decko nech ti spraví.
ja nechapem zeny, ktore si spravia tri deti s takymto individuom. paneboze. rozum sa mi proste zastavuje.
Sorry, ale aj ty musis byt dobre pripecena.
Akože,to že si nechajú niektoré ženy takto po sebe orať je jedna vec (keď sú sprosté),ale aby mi nejaký debil vrieskal a nadával na deti? 😡 Nestihnú by sa ani nadýchnuť na ďalšiu jeho "perlu",čo by vypustil ...
Prečo si s ním vôbec mala jedno dieťa? Veď on takýto musel byť vždy. Ja by som s takým chlapom nebola, deti si z toho odnesú traumu. Zober ich preč.
Kočky, ona nepotrebuje kritiku, ale radu. Že má doma" poklad" , to už pochopila sama. Úprimne, tiež nechápem, že máš s takým chlapom až 3 deti. Predpokladám, že bol hulvát už pri prvom, no stalo sa....Teraz zober rozum do hrsti, lebo máš zodpovednosť nie len za seba, ale i za tie 3 malé deti. Vari nechceš, aby vyrastali v takomto toxickom prostredí? Nepočítaj s tým, že sa zmení on k lepšiemu. Takže pouvažuj kto z rodiny by ti mohol pomôcť. Ak máš rodičov, požiadaj ich o pomoc a odíď s deťmi ku nim. Keď bude mať najmenšie rok, skús dať drobca do jasličiek, staršie do škôlky a ísť pracovať. Dôležité je finančne sa osamostatniť. Nedovoľ mu, aby sa tak hnusne k deťom choval, lebo sa z nich stanú psychiatrickí pacienti.
A co akoze mozes robit v tejto aituacii? No odist. Takyto clovek sa nezmeni a znici zivot tebe a detom.
.... že je všade bordel. A on je digitálny? alebo ho tá úžasná mamička neučila upratovať? vyžaduje opraté tričká? práčku pustiť nevie? no, ja by som s takým mužom nežila. Odišla som od iného lenivca, a to mi ani nenadával a mali sme len jedno dieťa.Tvoje šťastie (a šťastie tvojich detí) je iba v tvojich rukách. Iste, ľahké to nebude, ale vždy si môžeš vybrať. Alebo sa postavíš a zabojuješ, alebo budeš/ budete ďalej trpieť. Lepšie to už nebude 🙁 poraď sa s rodičmi, súrodencami, kamarátkami - s niekým, komu dôveruješ a vedel by ti pomôcť, podporiť ťa.
Pre dobro tvojich detí sa zbaľ a odíď. Až ma srdce bolí, keď opisujes, ako dcéra vracala, keď na ňu bliakal. Budú mať doživotnú traumu. Deti si všetko internalizujú. Budú mať pocit, že je to ich chyba, že sa hádate, že otec ziape. Tento neustály stres v rodine sa na nich podpíše fyzicky aj psychicky.
Toto vyrieši jedine štvrté dieťa 😯
Ale nie za mňa vymyslené, tak sprostý nemôže byť nikto
@anonym_autor este k tomuto: “Boli sme na ihrisku a vulgárne nadaval na dcéru.” to sa akoze na tom ihrisku vazne nenasiel nikto pricetny, kto by na vas zavolal policiu a nahlásil vas na socialku? Tyrate deti. On aktivne a ty sa pasívne prizeras a dovolíš mu to.
@elian podla veku deti by som sa necudovala, keby bolo stvrte na ceste
@anonym_autor roznyslam, kde si nasla takehoto lofasa a z akeho dovodu si si s nim zadovazila tri deti.
@gabu_lienka z dôvodu že toto presne pozná z domu ...
.... že je všade bordel. A on je digitálny? alebo ho tá úžasná mamička neučila upratovať? vyžaduje opraté tričká? práčku pustiť nevie? no, ja by som s takým mužom nežila. Odišla som od iného lenivca, a to mi ani nenadával a mali sme len jedno dieťa.Tvoje šťastie (a šťastie tvojich detí) je iba v tvojich rukách. Iste, ľahké to nebude, ale vždy si môžeš vybrať. Alebo sa postavíš a zabojuješ, alebo budeš/ budete ďalej trpieť. Lepšie to už nebude 🙁 poraď sa s rodičmi, súrodencami, kamarátkami - s niekým, komu dôveruješ a vedel by ti pomôcť, podporiť ťa.
@anonym_2f06d3 a ty si prečo odisla od muza? Teda,ak sa chces vyjadrit. Podla mna staci, ked je ten jeden hnily, aby mal druhy chut sa rozviest.
Ja nechapem ako sa jedna normalna zena moze dat s takym individuom dohromady a rodit ako na pase … vela moznosti nemas … 1 odist a postavit sa na vlastne nohy a vychovat normalne deti 2. Ostat, stazovat sa a vychovat dalsiu generaciu traumatizovanych jedincov … s takymto vzorom deti nemaju sancu nenachytat zle spravanie … od primitivneho slovnika az po neviem co.
@elian moze a je ich dost … skoda slov, aj ked vidia pred svadbou zoberu, co je … len aby bolo. Je to pre nich normalne, lebo doma mali nieco obdobne
Nečítam všetko...tak si mala svokre napisat nie je nič v poriadku nadáva nám, dcéra sa z neho až povracala.Tie deti sa ho boja.Nakladat ti nebudem čo najskôr hľadaj kam s deťmi pôjdeš aj v azylovom dome vám bude lepšie ako doma s tyranom, ktory sa nezmeni a bude to iba horšie.A nie nemaj ružové okuliare je blázon.On pije či fetuje, alebo je psychicky chorý?
Ty si tu iz pisala vsak?
Neda sa mi skopirovat link na diskusiu, ale ukazuje ju hned dole s nazvom Muz mi ublizuje a ja uz nevladzem