icon

Manželova asistentka

anastasia288
27. mar 2016

Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor ci sa mam obavat alebo nie ... Manzel ma v praci novu asistentku. Priznavam je pekna, sympaticka, mudra, je za kazdu srandu no proste asi idealna zena. Manzel si s nou velmi dobre rozumie priam by som povedala ze s nou komunikuje ako s najlepsim kamaratom, maju super vztah a to ze je krasna a pritazliva je ako bonus. V praci je v podstate cely den takze ten cely den je s nou. Keby bola len krasna tak by mi to nevadilo lebo viem ze manzel je typ chlapa ktory sa sice pozrie ale nic viac, ale vytaca ma to ze ma v pohode povahu s ktorou si on rozumie az nadmieru takze sa nebojim niecoho fyzickeho medzi nimi ale skor psychickeho aby sa do nej nezalubil ☹ My sme spolu uz 10 rokov takze ziadny zamilovany osial ako na zaciatku vztahu uz tam neje ale vo vztahu nam to spolu funguje aj po citovej stranke aj sexualnej, najdeme si na to cas takmer kazdy den. No len ci aj napriek nasmu fungujucemu vztahu mu nepomota hlavu ...

jeannna
27. mar 2016

@anastasia288 A stretla si sa s nou aj ty osobne na nejakej akcii? Ako na teba posobi? Ak medzi nimi naozaj nic nebezi, tak sa uplne zbytocne trapis a s pocitmi ziarlivosti sa budes musiet vyrovnat sama. Neviem, ci je spravne, s tymto opat konfrontovat manzela, pokial nic nenasvedcuje tomu, ze medzi nimi preskocila iskra. Je uplne normalne, ak si ju bude zastavat, ked si s nou rozumie. Aby si si nezakvasila na vacsi problem, ako momentalne mas.

ena70
27. mar 2016

@juhseverzapad musím ti oponovať...kamarátstvo medzi mužom a ženou existuje !!! mala som veľmi dobrého kamaráta, hocikedy sme si spolu zašli na pohárik, vylievali srdce jeden druhému, srandovali, bavili sa spolu aj v partii, vytancovali ako diví, pri slaďákoch sme sa lepili jeden na druhého, lebo bol super tanečník, tak sme to chceli riadne vytancovať a ver mi NIKDY mi nezašlo na rozum sa o niečo pokúšať a jemu tiež nie! Vôbec sa mi ako muž nepáčil, nepriťahoval ma fyzicky absolútne, ale bol mojou bútľavou vŕbou, povedal mi svoj mužský názor keď som riešila svoje vzťahy a ja som jemu vždy radila, keď on mal problémy s babami. Proste vzájomne sme si radili a podporovali sa. Každý sme mali svoje vzťahy, svojich partnerov, vzájomne sme si boli len priateľmi a bútľavými vŕbami. Takže ja za seba potvrdím že priateľstvo medzi mužom a ženou existuje !!!

sissy27
27. mar 2016

@anastasia288 tebe sa môže zdať krásna, príťažlivá a neviem ešte aká super a možno práve tvojmu mužovi sa vidí ako pekná, ale len tak priemerne... 100 ľudí 100 chutí... A keby aj bola zrovna jeho typ, tak jej môže chýbať nejaká iskra...
A zabudla si ešte na jednu veľmi podstatnú vec - nie každá žena musí padať na zadok práve z tvojho manžela, pre teba je príťažlivý a možno práve superkrásna asistentka rúbe vyššie a o tvojho muža by ani hrdzavú kolobežku neoprela...

tobnuf
27. mar 2016

Ahoj .. hlavne bud v klude a manzelovi nic nehovor a hlavne neziarli lebo to vo vztahu dobrotu nerobi.. spravaj sa ako doteraz.. ak ta ma rad co urcite kedze ste spolu tak dlho a je normalny chlap tak urcite sa nic nestane a myslim si ze mozno pre teba je ta zena atraktiva ale pre tvojho muza si ty atraktivna a mozno sa nad nou ani nezamysla ako nad sexualnym objektom takze bud v pohode keby sa nieco dialo urcite to vycitis v jeho spravani vsak my zeny mame na toto 6 zmysel 🙂

moni244
27. mar 2016

@anastasia288 ja furt tvrdim, ze dnesne zeny su doma zbytocne 3 roky, nemaju nic na praci, tak si vyrabaju problemy tam, kde nie su

moonlight1210
27. mar 2016

@anastasia288 neporovnavaj sa. Ak sa chces porovnat, porovnaj sa sama so sebou. Aka si bola a aka si dnes. A ci si pokrocila, alebo sa opustila a mala by si na sebe popracovat.

Ani dobry ucitel by nemal porovnavat ziaka s celou triedou. Ved by to ani nebolo fer. ale porovnava ho s jeho minulymi vykonmi a na nich hodnoti, aky vykon podava teraz. Ci zlepseny, ci zhorseny.
Tak preco ty seba provonavas s inou zenou? Davas si vopred nefer podmienky, samozrejme, ze prepadnes. Co to potom robi s tvojim sebavedomim, to vidis sama.

Jasne, kludne tvoj muz moze mat teraz stavy okuzlenia tou druhou. Vsak ta suhra povah, a k tomu tej jej sarm a krasa... Ibaze to napriek tomu na iskru nestaci. Hlavne ak ju nenapadne uhasis. A na to nepotrebujes ziaden salon krasy ( aj ked sebavedomie by ti to dodalo), ani byt super gazdina.
Neviem ako stare dieta teraz mas. Ale co tak sa dohodnut s nejakou kamoskou, odviest drobca k mame a vyrazit si na vikend prec? Povedz muzovi, ze potrebujes na kratko vypnut a relax.
Ver tomu, ze aspon na tie dva dni zamestnas jeho mozog otazkou, co tak nahle. Aj keby si mu vsetko vierohodne vysvetlila. (A mozno za tebou aj docestuje: "chcel som ta prekvapit, chybala si mi." 😉)
A Co takto si najst nejaky kurz a dohodnut sa s muzom, ze jeden den do tyzna ma na par hodin drobca on?
Co takto si dohodnut vylet s niekym a vziat drobca a ist? A nedvihat mobil, az by volal. Max odpis: posli sms, teraz nemozem. (a potom povedz, ze si zabudla nabit mobil a bol by sa ti vybil, keby si volala. Neskor si si ho cestou domov nabila v aute.)
Vies, tearz okrem toho, ze si MD a teoreticky financne zavisla, este ma tvoj muz aj pocit, ze si trvalka. Proste odide z domu a kedykolvek cez den by prisiel, ty budes kde? Predsa po ruke, doma. Alebo v blizkom okoli.
Takto neprestane mat pocit, ze si sice MD a mate dieta, ale ani to nezarucujue, ze si vzdy po ruke. Naopak, si stale svojpravna osoba, ktora obcas robi, co chce. Navyse, budes mat aj ine temy na rozhovor ako co drobec cez den papal, vykakal, rozhadzal a ako si s vyplazenym jazykom stihala obchod pred zaverecnou (pre cloveka, co je medzi ludmi, su tieto zazitky spomedzi styroch stien dost naivne a nudne. Za to zena na md nemoze, ale moze si zabezpecit aj ine temy. To v jej moci je.)
Navyse, stretanie s ludmi a zmena prostredia ti pomozu lahsie tu zenu dostat z hlavy. Navyse, nejaky ten zazitok, v ktorom figuruje aj iny muz, sa da vhodne jemne dofarbit (pozor, aby to ostalo v rovine nevinnosti, tak ako sa stal. Ak ti zabehol ochotne dat ohriat vodu pre drobca na benzinke, neurob z toho blesk z jasneho neba a nepridavaj reci o velavravnych pohladoch z jeho strany, ked maximalne posimral drobca pod bradou a povedal, ze je to chutne dieta.)
Vobec nejde o sexualny podton. Ide o to, ze sa k tebe aj iny chlap zachoval galatne a ver tomu, ze tvoj muz si uvedomi aj sam, ze ma doma zenu, ktora muzov vie zaujat (aj bez zbTocneho nasepkavania.). A ze kym on by skusal hrat futbal na druhom travnicku, ten domaci by niekto lahko mohol obsadit. Ver tomu, ze neda nic navonok najavo, ale v pamati to mat bude. A navyse aj bude na teba inak pozerat.

Takze dobre robis, ze sa o seba staras. Pre vlastny dobry pocit. Ale hladaj sposoby, ako mat svoje zaujmy a vlastnu zabavu. Ako ked ste spolu zacinali. Tiez si sa mu hned nezavesila na krk: jezis, super, ty ma milujes, tak tu som, povedz, co si len zaziadas, som po ruke, splnim ti to.
Proste bud tu aj pre seba, rozvijaj seba a hlavne, stretaj sa s ludmi. To ti velmi pomoze.
Lebo porovnavat sa s krajsou zenou ta iba znici. Aj tak jej uroven krasy nedosiahnes, ak ti priroda nenadelila. Ale kym si sama sebou, si pritazliva aj tak.

peterjakubik
27. mar 2016

Akoze to myslite vazne? Vam chyba sebavedomie a chcete si to napravit tak ze date prepustit ineho cloveka?

pribinak
27. mar 2016

Dat niekoho prepustiť, lebo sa mi nepáči? No to je zlá rada! Pamätajte, ze Bozie mlyny melu sice pomaly, ale isto, alebo aj na fakt, ze karma je svina
Aby sa nestalo potom to, ze bude mat pracu, ktora vas baví, budete si dobre rozumieť so šéfom a niekto sa vam postará o výpoveď ....

jana_eyre
27. mar 2016

uprimne poviem, ze mne sa obcas kazda druha zena zda na tom lepsie ako ja.. niekedy mam dni, ked vidim kazdu v krajsom svetle, dokonca aj povahu..

moj muz ma vela krasnych a mudrych kolegyn s ktorymi si urcite aj rozumie a je s nimi v dennodennom kontakte.. v porovnani somnou a s mojim nizkym sebavedomim su na tom urcite lepsie ako ja.. keby som sa nad tym zamyslala, tak urcite ziarlim aj ja, hoci aj bezdovodne - to su proste niektore moje myslienkove pochody..
preto sa nad tym nezamyslam..

co sa ma stat stane sa, ci sa budem bat, ze sa do nejakej zalubi, alebo nie - nemozem to ovplyvnit tym, ze sa budem doma zozierat nejakym strachom, ktora jeho kolegyna je odomna lepsia a s ktorou si dobre rozumie..

a to vravi clovek, co kedysi ziarlil dost silno, teraz tak v norme /ked mam pocit, ze je dovod/.. mne uplne stacia moje prehnane strachy, ze sa niekomu nieco stane, ktorych sa neviem zbavit.. 😅

pokial nie su nejake signaly nevery, doma funguje vsetko tak, ako ma - jedine co s tvojou ziarlivostou dosiahnes je to, ze ty sama sa budes citit zle.. ja viem, ze sa lahko vravi, nemysli na to, ale v takomto pripade to je asi jedina rada.. si jeho manzelka, vo vztahu vam to klape, rozumiete si - predpokladam, ze ty si jeho najblizsia osoba a kamaratka a predpokladam, ze tvoj muz je charakterny normalny, tak naco si kazit zivot neopodstatnenymi predstavami?

mircalla
27. mar 2016

@jana_eyre nebud tak skromna🙂 ale zase ja mam radsej ludi, ktori maju nizsie sebavedomie a nemaju na to dovod ako naopak🙂

jana_eyre
27. mar 2016

@mircalla oo, dakujem - take sa mi velmi dobre cita 🙂

jeannna
27. mar 2016

Nizke alebo vysoke sebavedomie. Vysledok je aj tak rovnaky, ze sa snazia znizit hodnotu inym ludom. Namiesto sebavedomia mi lepsie padne vyraz sebauvedomenie a znaci o vyrovnanosti daneho cloveka.

j.a.n.e.7
27. mar 2016

Je sympatické, že aj po 10r. na manžela žiarliš, určite mu to imponuje. Ale neber jeho novú asistentku ako problém, ber to ako výzvu. Aby si pracovala na vašom vzťahu, aby si sa snažila vyzerať atraktívne atď. aby manžel nemal ani čas ani potrebu ísť inde.

hipuska
27. mar 2016

Ja by som sa tiez bala, uz len z toho dovodu, ze uz teraz prekrcil hranice, ked s nou neudrzal pracovny vztah nadriadeny-podriadeny. Taktiez s nou denne travi viac casu ako s tebou. Bohuzial., citom sa zabranit neda, ak sa aj do nej zalubi, ci uz platonicky alebo dojde k nevere, nic s tym neurobis. Keby odisla, moze prist ina.

Ja by som sa normalne s nim o tom v prvom rade porozpravala, aby vedel ze ma to trapi, a mozno casom zas. Lebo ja mam skusenost, ze ked sa to raz povie, mm ma pocit ze je to vyriesene a problem je prec.
Potom by som porozmyslala, ze preco sa citim ohrozena a zamrerala sa na seba. Ak sa to ma stat tak sa to stane, nezabranis tomu. Zila by som pre danny okamih a snazila sa nemysliet velmi dopredu. Aj ked ste manzelia, aj ked ti mozno prisahal, je to len clovek. Clovek sa dokaze zalubit velmi lahko.

Este mozno aka je povaha. Su muzi ktory maju xy kamaratok a je to v pohode. Ale ak si snou rozumie, ako s "kamaratku" a doteraz bol k zenam odmerany, otazka znie preco?

jeannna
27. mar 2016

@jana_eyre ty ani nahodou nemas nizke sebavedomie a ber to ako kompliment 🙂

jana_eyre
27. mar 2016

@jeannna dakujem za kompliment, ale ano mam - ja sa poznam, ja so sebou zijem 😀 😀

jeennyv
27. mar 2016

@sissy27 dobre si povedala...
@anastasia288 My sme v kolektive same zeny a mame tam asi 4 chlapov, ale oni pracuju externe cize ich vidime max pol hodku, hodku denne, minule tiez tak zartovali a mali recicky az im jedna kolegyna povedala, ze ci si myslia, ze o nich snivame :D :D poprve vacsina je zadanych a keby si mali vybrat tak snivaju o dajakom capriovi a nie o nich....niekedy ziarlime a hryzie nas neistota, ale mozno len zbytocne analyzujeme nieco co neovplyvnime, ako tu bolo napisane, ak ta miluje a je pre neho rodina dolezita, moze sa tam premavat aj cela hola a nic....no ked citam tvoje prispevky mam pocit, ze si si nie si svojim muzom prilis ista a preto uvazujes....

jeannna
27. mar 2016

@jana_eyre tak si vymen toto slovo za pokora a bude vybavene 🙂

kikina84
27. mar 2016

@anastasia288 vybral si teba,ak ste manzelia dali ste si nejaky slub..pokial mate spolu dobry a harmonicky vztah tak ta neopusti kvoli inej ani keby mala diamantove bradavky..takze ak sa medzi nimi ma nieco stat tak sa stane a ty to neovplyvnis..aspom budes vediet či ti za to manžel daľej stojí ..držím palce 😎

ninabr
27. mar 2016

Ked ju opisujes ako inteligentnu babu, tak by si podla mna nezacala so zenatym muzom! 🙂
A myslim, ze aj tvoj muz si je vedomi co ma doma 🙂 a do niecoho takeho sa nepusti

miriam11
Odpoveď bola odstránená
hipuska
28. mar 2016

@ninabr srdce a inteligencia su dve veci. My sme mali vo firme riaditela, fakt hlava, ktory bol oddany rodine. Riadeniu to nevyhovovalo, lebo netravil v robote vsetok cas. Bol otec 5 deti, veriaci, s manzelkou super vztah. Ja som ho poznala osobne. Tak normalne nanho nasadili asistenku, ktorej platli ( to vyslo najavo az po 4 rokoch, dajaka zlatokopka, herecka bola riadna). Dopadlo to tak, ze sa normalne chudacisko namotal, odisiel od rodiny a postupne v praci a s nou-sluzobky, riesili nejake projekty, travil coraz viac casu. Vedenie bolo nadmieru spokojne. Po 4 rokoch odisiel a vratil sa spat k rodine.

Nevravim, ze je to tvoj pripad, ale stava sa vselico. Este by som na tvojom mieste sa trosku snazila ( ak nie si) finance oslobodit. Otvorit si vlaszny ucet a setrit si peniazky. By som povedala, ze zeny sa s prichodom deti uplne zmenia ( vlastna skusenost) zabudnu na vlastny zivot a karieru. Mne bolo napr luto ist si dat spravit manikuru ked som doma ( naco 20 eur) atd. Nastastie som sa spamatala a zacala osm minat aj na seba. Postupne som si nieco nasetrila, tak som nemusela stale od muza pytat nakolo moj prijem bol nulovy....

sasa1983
28. mar 2016

@hipuska ok, a? Podla mna je uplne v poriadku, ze ma kamosku, hoc aj megadobru. Je obrovska vyhoda, ze o tom zena vie a ze on vie, ze ona o nej vie. To by si skor zacal s dakou no name. A ze jej to vadi, no a? Ved on nie je jej majetok, stara sa o rodinu, asi je dobry manzel, otec deti, tak daky relax mat moze nie? Podvedie ju s touto debatou alebo aj bez tejto diskusie. Momentalne sa da podla mna len vsetko pokazit. Nech mlada pani mysli na seba a kludne vyhodi 20eur za manikuru. Podla mna.

mircalla
28. mar 2016

@hipuska pochybujem o tomto pribehu

sasa1983
28. mar 2016

Ja si nemyslim napr.ze moj muz je moj majetok. Ma svoj cas pre seba, chodi von a ja neriesim. Neriesim kolko minie, co robi, nekontrolujem ho, s kym sa stretava. Pride domov a je v pohode. Ci ide s chalanmi na pivo, alebo niekde inde za babami sa nedozviem, naco si vytvarat konspiracne teorie a hladat najhorsie mozne scenare? Ja idem tiez von a on sa ma nikdy nepyta, co kde a ako a neriesi prachy, ani osoby. Pridem domov a tiez som v pohode. Kazdy ma pravo mat svoj relax a nie ist po robote priamo domov a tam trcat. Niekto sa zrelaxuje pri pivo, iny ide na nakupy, na masaz, zahrat si futbal, na kavu, samozrejme moze byt aj iny scenar, ale tak treba mysliet hned na ten najhorsi? Ved z neho hned nerobte chuja, za to, ze ma kamosku. Len sa to viac domrvi.

ninabr
28. mar 2016

@hipuska to je sila! :( naozaj su toto ludia schopní urobit? Ach! Chory svet, nemam slov. Ale toto dokazu len ludia bez chrbtovej kosti, verim, ze nie vsetci maju na nieco take zaludok

jana_eyre
28. mar 2016

@hipuska to Sa firme viac oplatilo platit dvoch ludi (ako to dali do nakladov?) ako vymenit riaditela za workoholika? 😉

mircalla
28. mar 2016

@jana_eyre tiez ma napadlo, ze touto komplikovanou cestou by nesiel nikto, stacilo vymenit riaditela (bez rizika) - okrem by riskovali ze keby na to dosiel by mohol firme a jej menu sposobit nemale problemy pripadne riskovali ze kvoli nej z firmy odide, co sa aj stalo.
ale ako telenovela dobre

hipuska
28. mar 2016

@sasa1983 je rozdiel, ze ked ide von s partiou a ide von s jednou babou a je rozdiel, ci ide s jednou babou stale tou istou alebo tie kamosky strieda. Toto je ale uplne o niecom inom, ved on s nou nechodi predsa von, on sa s nou stretava v praci, a je jej nadriadeny. Nikto z neho nerobi ... Urcite to nie je prva klegyna za 10 rokov jeho prace. Doteraz zjavne nebol problem. Ono nejde o nejaku kolegynu, ono ide o konkretnu zenu. Ak sa muz viacej smeje s cudzou zenou ako vlastnou..., ( to je len metafora)

Jev priadku ked muz/ zena chodia von sa zabavat bez partnerov, ked si clovek zrata dajme tomu cas praca ( co asi vela nevie ovplyvnit ale niekto vie), volny cas s priatelmi , s manzelkou, a s rodinou no mal by tam byt urcity rozumny pomer ktory vyhovuje clej rodine. Muz sa ma predsa vediet zabavit aj s vlastnou zenou. Ale toto podla nie je podla mna tento pripad.

@mircalla a tomu ver, ze je to pravda. Jeho zena je moja priatelka. Jednalo sa o velku korporaciu a on bol majster vo svojpm odbore....

jeannna
28. mar 2016

Baby, ved mi o ich pracovno/kamaratskom vztahu nic nevieme. Na dodatocne otazky, kolko travia spolu casu, ci chodia na sluzobky, ako casto si volaju ... zakladatelka uz neodpovedala.

Ja si myslim, ze je to cele o tom, lebo je na materskej, sebavedomie umerne klesa a vymyslaju sa konspiracne teorie.