icon

Manželova asistentka

anastasia288
27. mar 2016

Ahojte, chcem sa spytat na vas nazor ci sa mam obavat alebo nie ... Manzel ma v praci novu asistentku. Priznavam je pekna, sympaticka, mudra, je za kazdu srandu no proste asi idealna zena. Manzel si s nou velmi dobre rozumie priam by som povedala ze s nou komunikuje ako s najlepsim kamaratom, maju super vztah a to ze je krasna a pritazliva je ako bonus. V praci je v podstate cely den takze ten cely den je s nou. Keby bola len krasna tak by mi to nevadilo lebo viem ze manzel je typ chlapa ktory sa sice pozrie ale nic viac, ale vytaca ma to ze ma v pohode povahu s ktorou si on rozumie az nadmieru takze sa nebojim niecoho fyzickeho medzi nimi ale skor psychickeho aby sa do nej nezalubil ☹ My sme spolu uz 10 rokov takze ziadny zamilovany osial ako na zaciatku vztahu uz tam neje ale vo vztahu nam to spolu funguje aj po citovej stranke aj sexualnej, najdeme si na to cas takmer kazdy den. No len ci aj napriek nasmu fungujucemu vztahu mu nepomota hlavu ...

Strana
z3
mircalla
28. mar 2016

@hipuska ak ti to povedala v tejto verzii ta ohrdnuta manzelka, o to menej tomu verim
velke korporacie si v dnesnej dobe davaju dost pozor na eticky kodex a taketo smeliny na pracovisku

hipuska
28. mar 2016

@mircalla v pohode, tazko sa tomu veri....ja viem

jeannna
28. mar 2016

@mircalla Presne tak a solidne firmy workoholikov ani uz zamestnavat nechcu, lebo ich praca casto nie je efektivna. Radsej zoberu do veducej funkcie cloveka, ktory ma v zivote aj ine hodnoty ako pracu.

mircalla
28. mar 2016

@jeannna ja v tom nevidim zatial problem - ak nezbadala nejake zmeny v spravani, tak sa neni coho bat

jeannna
28. mar 2016

@mircalla Ved ani ja nie .... ja si to uz neviem predstavit, ze by som bola v pozore kvoli chlapovi, ale o.k. to je moj zivotny styl a nevonia kazdemu.

Keby som mala partnera, na ktorom by mi zalezalo, muselo by mu byt jasne, ze jeden takyto preslap a moze sa balit. A bola by som kludna, lebo dnes uz viem, co som nevedela predtym, ze dokazem v pohode fungovat aj bez nich 🙂

adel222
28. mar 2016

Najdi si ju na fb, mozno je aj zasnubena, ci stastne zadana

epipipi
Autor odpoveď zmazal
hipuska
19. júl 2021

@anastasia288 ako ste dopadli?

Strana
z3