icon

Manželova babka ma neznáša

11. apr 2025

Zaujímal by ma váš názor, lebo toto je čistá kovbojka 😂 Muž mal kedysi priateľku, ktorú si kedysi obľubila mužova babka, obe rodiny boli veľmi spriateľené. Muž má s babkou dobrý vzťah, chodí tam často, sme v jednej dedine. Jeho babka ma odzačiatku nemá rada (tam sú aj nezhody z minulosti čo sa týka jej a mojej rodiny), ignoruje ma, neodzraví ma. Ostatná rodina ok. Lenže táto stará pani babka je teda veľka kamoška s ex, navštevujú sa, dokonca keď sa jej prerábala časť bytu, tak u nej bývala 😂 keď mala babka sviatok, pozvala môjho muža a ju (ale teda aj ostatnú rodinu). Spočiatku mi to dosť prekažalo, pretože on sa rozišiel s ňou, akoby ich chcela dať dokopy. Ale myslím, že ani ex už nemá záujem, pravdepodobne má aj iný vzťah. Mne je to za tých 5 rokov už jedno, ak sa náhodou aj ocitneme niekde v jednej miestnosti, málokedy, tak sa obe ignorujeme. Ja úprimne priznávam, že ja tú ženskú neznášam. Muž sa prikláňa sa moju stranu, aj keď babku má rad. Ale.. táto babka zjavne zmenila na mňa názor, keďže sa “dopočula”, že sme chceli bábo. Na sviatky sme sa pri prechádzke stretli, a zrazu mi s úsmevom na perách zaželala pekné sviatky. Ja som sa zaprisahávala, že v živote moje bábo neuvidí. No, a ja som tehotná 😁 myslím si, že bude chcieť zakopať vojnovú sekeru. Urobila by som to len kvôli mužovi, lebo bol z tohto nášho vzťahu-nevzťahu neštastný, ale nemám chuť. Mam chuť jej akurat vyškriabať oči 😂 ja mám v hlave len tie ohováračky po dedine mňa, celej rodiny, raz dokonca predavačke pri šunkach povedala, že “štetka”, bolo to na mňa, keďže som stála kúsok ďalej 😂😂 áno, to je ona, ale podľa môjho muža anjelik. Ale to neriešim, je to jeho babka. 😁 šlo by ste do toho? “Uzmieriť” sa? Alebo ako blízko by ste si ju pustili k telu? Čo bábo? Návštevy? Možno nebude mať záujem, avšak nemám teraz veľmi čo robiť, tak sa nad tymto zamyšľam 😁 ex k nej chodí na kavičky ale doteraz každú druhú nedeľu 😂 každopadne, fungovanie jeho rodiny (celej), by to zlepsilo, lebo doteraz dobreže dve oslavy toho istého sviatku nerobili len preto, že ona ma tam nezniesla..

Strana
z2
bielasovicka
13. apr 2025

Mimochodom, keď tvoj muž nechce vysvetliť babke co a ako, tak možno sa mu aj paci ze tam táto ex chodieva.... Bola by som na pozore.Lebo babka nemá čo pozývať jeho ex, keď ma teba za ženu. Kto toto videl takú nehoráznosť.

ljzozv
14. apr 2025

Ex by som úplne vypustila. Za tie roky predsa môžu mať kľudne aj väčší vzťah s babkou ako bol vzťah bývalých partnerov s tvojim partnerom.
A pri babke by som bola opatrná a tak to aj komunikovala s partnerom. Že som ochotná trochu ustúpiť, ale nech berie do úvahy, že už nikdy nebudete najlepšie kamošky, tých krívd tam bolo príliš veľa. Takže len pre kľud v rodine, hlavne tvojej by som trochu ustúpila.

clementisa
19. apr 2025

Tá ex musí byť dobre šibnuta keď chodi na vaše rodinné stretnutia je trápna, babku nepreonačíš ale tá ex o čo jej ide na tvojom mieste by som k babke nechodila

Strana
z2