icon

Manželova dávna láska a dopisovanie

mimka2020
16. mar 2012

Dnes, ked som chcela ist na FB som zistila, ze je este stale prihlaseny moj manzel. Svietila mu tam posta.........ja viem, ze je to jeho sukromie, ale nedalo mi to a nazrela som tam. Hned druha v poradi, ktora mu tam posielala spravy bola jedna mlada baba, velmi pekna. Nepoznam ju, no podla mena som spoznala kto to je. Manzel mi ju spominal, pretoze temy: expriatelky a expriatelia a pod. mame samozrejme za sebou. O tejto babe viem, ze s nou kratko chodil a prakticky to bola jeho velka laska. Kvoli vekovemu rozdielu spolu dlho nezostali, no on na nu podla mna este stale nezabudol. Ked som sa ho pytala co k nej este citi, povedal, ze nic. Ze si na nu sem tam spomenie, ze co asi robi, ake to mohlo byt a tak, ale vraj ju uz nemiluje. No ja tomu moc neverim......citala som tie spravy. Nie je tam nic o laske, ako nevyznaval jej lasku ani ona jemu. Pisali si o tom co robia, ako ziju...............no mna zarazila jedna veta, ktoru napisal moj muz. Dost casto na teba myslim, ako sa mas, co robis ako sa ti dari...........
a tato veta ma neskutocne trapy :( viem, ze sa nestretavaju lebo ona zije na opacnej strane Slovenska, ale aj tak............ubija ma pocit, ze by ju mohol este stale milovat, alebo snad milovat viac ako mna :( Pisal aj o mne, o nasej svadbe, nasej dcerke, ale ja sa aj tak citim mizerne

mimka2020
autor
16. mar 2012

@lili_mia asi tak 🙂 musela som to proste vyventilovat.....chcela som pocut nazor niekoho nezainteresovaneho. Kamaratky by sa urcite pobavili 😀 ale som rada, ze sa tu najdu aj uprimne duse, co dokazu pochopit, ked niekoho nieco trapi, aj ked mozno bezdovodne a dokazu poradit, povzbudit aj bez rypania 🙂 dakujem

mikailla
16. mar 2012

ja by som to na vasom mieste neriesila s nim,mozno mu len dajte najavo ze o nej viete a pripominajte mu ako mu je dobre pri Vas,ze ma krasne dieta. Ja si myslim,ze rozoberanim to a rypanim nebodaj sa to vyusti do nezhod a hadok to sa pokazi vsetko. Viem o com hovorim zo skusenosti,myslim ze kazdy ma v srdci niekoho na koho spomina,ale to neznamena ze by tu osobu miloval...

mimka2020
autor
16. mar 2012

@lenka311 mozno ano, mozno za tym fakt nic ine nebolo. Ale tak vies, cloveka to trosku zamrzi, ked najde, ze jeho mm na niekoho casto mysli :( ale je to asi tak ako pises

lenka311
16. mar 2012

@mimka2020 Ososbne si myslím, že to fakt napísal len tak, ako aby ona to isté napísala jemu - to by bol borec aj po toľkých rokoch... 😉 😉 😉 Nechápeš? Len a len mužská ješitnosť.. Nič iné za tým nehľadaj..!!!! 😎

alice107
16. mar 2012

@mimka2020 ty musis najlepsie vediet,ci ta tvoj manzel miluje.ty s nim zijes.takze je na tebe,ci budes na danu temu s nim komunikovat,alebo nie.
nie je poriadku ak ti zatajil,ze ma s nou komunikaciu. to je zakladny bod.nie to,ze ma s nou komunikaciu.ja si neviem predstavit potom doveru medzi partnermi za takych okolnosti.a v praxi som videla,ze prave toto vedie casto k rozpadu vztahov a manzelstiev.ale zelam ti vela stastia.kedze si napisala,ze si teraz uz presvedcena,ze to nic neznamena,tak niet co riesit. 🙂

mimka2020
autor
16. mar 2012

@alice107 dakujem. Moja negativna stranka a ja si to priznavam je, ze niekedy riesim veci za horuca a nie prilis logicky. Niekedy clovek pod vplyvom emocii nerozmysla. Nechcem sa vyhovarat, ale cele moje tehotenstvo aj teraz po porode ked kojim je taky balicek emocii, kadeco ma rozplace, dojme, nahneva...........nad kadecim premyslam viac ako by som mozno mala. Mna ranila na tom celom len jedna vec a to som uz pisala snad 100 krat. Nevadi mi, ze si pisu. Nevadi mi ani to, ze mi nepovedal, ze si s nou pise. Ani on nevedel, ze si pisem s byvalym, kym ho nenasiel medzi mojimi priatelmi. Vadi mi len jedna konkretna veta........ mozno som si ju vysvetlila zle, mozno nie. Cas ukaze. Teraz to necham tak. Pretoze nemozem povedat, mame nadherny vztah. Je to moja vina, ze sa tu objavila tato pochybnost. Vliezla som mu do sukromia a mozno som si nieco vysvetlila tak ako to ani nebolo myslene. Nebudem to rozoberat. Aspon teraz nie. Mozno sa raz ku tej teme dostaneme. Mozno sa ho raz na to opytam a mozno nie. Mozno na to nikdy nebudem mat dovod........pytat sa. Tak ci tak, som rada, ze som sem napisala. Pretoze som tu nasla mnoho empatickych zienok, ktore chceli poradit, povzbudit. Ano nasla som tu aj par pochybnosti.........ale rozhodla som sa, ze to riesit nejdem. Ze dam za pravdu tym, ktore radia, ze to nic nie je. Uvidime.........dufam, ze som urobila spravne rozhodnutie 🙂 a ked nie, aj tak ako sa hovori, co ma prist pride.

anniicka
16. mar 2012

My s priatelom nemame zalozeny facebook 😀 a je nam krasne..ziadne maily,rychle posty proste nic. venujeme sa sebe,,svojim konickom,nasmu malinkemu a je to super..FB je pozierac casu a vypisovat si sniekym ako sa mam,kde byvam,co robim,kedy som naposledy jedla a neviem co je pre mna zbytocnost..Mam telefon a ked chcem s niekym zavolat zavolam,a ked niekdo somnou tak takisto zavola..to je moj nazor..a viem,ze socialne siete su na neveru ako stvorene..byvale lasky..milenky naco to je dobre?sa vracat k minulosti?zijeme pre tento den,pre nase deti a myslime len na lepsiu buducnost.. 🙂 tak by to malo byt..chapem tvoju situaciu..ja by som tiez ziarlila,ale ja som typ ze by som to v sebe dusit nedokazala a splechla by som mu to do ¨tvare,a chcela by som sa o tom porozpravat,.skus aj ty..drzim palceky.. 😉

kali23
16. mar 2012

s manzelom nemame pred sebou ziadne tajnosti, pozname svoje hesla a pozerame co je nove tu i tam navzajom... ale asi pred 2 rokmi ma na narodeniny rano zvonil telefon, zdvihla som ja (bezne si zdvíhame navzájom) a niekto zlozil, zazvonil znova a znova zlozil, tak to zvdihol manzel na treti krat a zrazu sa ozvala jedna jeho byvala spred 10-12 rokov!!! ze vsetko najlepsie k narodeninam... onemeli sme obaja 😀
toto malo pokracovanie, napisala mu este v ten den mail o sebe atd... tak jej odpisal, ako sa ma, ze sa ozenil (ona o mne uz davno vedela), o sv. ceste a blablabla v jej odpovedi nas zarazila jedna veta..." moje manzelstvo je preverene rokmi" toto sme dlhsie nechapali, ani to, preco sa mu vlastne ozvala, ked spolu roky nehovorili, lebo sa rozisli naozaj v zlom... cca po mesiaci (este par krat sa ozvala a pozvala ho na kavu, tak on ju pozval k nam domov na tu kavu) sme sa dozvedeli, ze sa s nou manzel rozvadza, ale nastastie vyskytol sa iny byvaly a nalepila sa na neho... po čase nám po kamarátoch nechala odkaz, ze cakajú spolu bábo (pritom vobec necakali, a keby aj cakali, opat sme raz ostali v nemom uzase, co akoze my s tým máme ... 🙂))

ked pre tebou manzel nic neskryva, nesprava sa divne, tak je vsetko OK a vlastne aj ti povedal, ze si obcas na nu spomenie, co robi a ako sa má... myslím, ze je to normálne, aj mna obcas napadne, ktovie ako sa má ten, či onen, ktovie kde by sme boli keby sme ostali spolu... a vdaka FB si ludia na seba spomenú a po x rokoch naberú odvahu a napíšu si navzajom ako sa majú a ako si žijú... nehladala by som zatým nič 😉

alice107
16. mar 2012

@mimka2020 je to na tebe.ja na tvojom mieste by som situaciu riesila hned.a hned mala odpoved.ak mate pekny vztah ako moze narusit tvoja otazka a ziadost o vysvetlenie taky vztah?
ja ta nechcem znepokojovat.ani na nic nabadat.len ti predostieram realne moznosti.mne to pride,ze ty sa bojis jeho odpovede.
ako som uz napisala.ak si presvedcena ze jeho chovanie sa k ex je uplne v poriadku tak niet co riesit.ale ak nie si o tom presvedcena a bojis sa tuto otazku nastolit,tak vas vztah nie je pevny.aby si ma zle nepochopila.ja dufam,ze tvoj manzel ma k tej zene len formalny ,priatelsky vztah a jeho zaujem je ozaj len okrajovy.vies, cas pracuje proti zametaniu problemu pod koberec. akehokolvek.ty musis najlepsie vediet,ci tvoja pochybnost je len vyrazom tvojej precitlivenosti v tehotenstve.my tu na fore mozeme poskytnut len hypotezy.pravdu vies len ty.a to urcite vies.to som si ista.

hamimami
16. mar 2012

@mimka2020 netrap sa.....ja si na facebooku tiez obcas pisem s ex, ale vobec to neznamena ze na nich nemozem zabudnut alebo tak.....jednoducho clovek ak s niekym prezil urcitu etapu svojho zivota, zaujma ho ako sa ten clovek teraz ma, kde je, co robi ci ma rodinu.....to je uplne normalne....sama pises ze tam nebola ziadna zmienka o pretrvavajucich citoch a podobne.....ja ked si s niekym pisem, moj manzel to vie lebo zvycajne je niekde po blizku, ale nikdy mu priamo nehovorim pisala som si byvalym, jednoducho ak to zbada, opyta sa co je to za fesak a ja mu poviem pravdu a je to uzavrete.....pozna ma a vie ze mi moze doverovat.....ak ta vsak trapi ta jedna veta tak sa ho na to opytaj ako to myslel, no ja by som to nebrala nejak tragicky ja tiez casto myslim na ludi z minulosti.....aj ked clovek sa musi mat pri chlapoch vzdy napozore 😀 😀 😀 no a este jedna rada do buducna....aj ked je to velmi lakave notvaraj viac jeho postu lebo uskodis jedine sebe, potom sa takto, mozno nezmyselne trapis 😉

mimka2020
autor
16. mar 2012

@hamimami dakujem........je pravda, ze som sa mu tam nemala hrabat. A mozno som si to fakt zle vysvetlila. Cela konverzacia sa vlastne tocila o tom, ako sa ma, co robi, kde pracuje, ci este robi to a ono.........a tak podobne. Nevyznaval jej lasku ani ona jemu, neriesili nic co sa tyka citov. Prave naopak, on spomenul, ze sa mu dari velmi dobre, ze je konecne stastny, ze ma rodinu, napisal dokonca presny datum kedy sa zenil 😀 aj to, ze ma dcerku. Ona mu odpisala, ze je rada, ze je konecne stastny a ze videla fotky. Cele to bolo take normalne v normalnej rovine, len to, ze pouzil tie slova, ze casto na teba myslim, ako sa mas ako sa ti dari.................to casto na teba myslim, my stale vrta v hlave.

hamimami
16. mar 2012

ak ta naozaj trapi iba tato veta, hod to cele za hlavu....ako som uz pisala tiez casto myslim na ludi z minulosti, aj im to napisem ale myslim na nich iba sposobom ze ako sa maju, ako sa im dari a pod.....nikdy to nemyslim tak ze myslim na teba stale lebo ta este milujem a chcem ta spat a mpodobne.......ine by bolo keby napisal nemozem na teba zabudnut to uz by som si asi vysvetlila inak 🙄

alice107
16. mar 2012

ak nam na nejakom cloveku uz nezalezi nemyslime na neho vobec.ak si spomenieme, tak len v suvislosti s nejakou udalostou.a uz vobec nie casto..takze ak niekto povie tuto vetu , bud je to len konverzacna fraza,alebo ozaj mysli na toho dotycneho casto.ak je niekto stastny ,tak mysli na toho ,s kym je stasny.a uplne zabudne na toho,kto mu je lahostajny.
takze zalezi na tom,ako tu vetu on skutocne pojal.a to sa mozno dozvediet len komunikaciou.

viki2912
16. mar 2012

ahoj,je to dost zaujimave..ja riesim sice nieco odlisne,ale ...v podstate je rovnaky ako moj,sme natolko jesitne,ze sa porovnavame...ja uz dva roky v mojej hlave superim s manzelovouu davnou byvalou,ktoru on nechal...neviem preco,ale proste s nou...nemam dovod ziarlit a predsa...ja ta chapem,je pekna a ty sa porovnavas...ty vs.ona.zbytocne ti budem radit neanalyzuj,nemysli na to...poznam to.x ludi mi to radilo a predsa si hudiem svoje.rozdiel je ale v nasich muzoch...tvoj je s nou v kontakte,zatial co ten moj zabudol ze existuje a ma ju na haku,aj ked ona sa kamarati s jeho kamosmi.a mna to zerie...rovnako ako teba,ze tvoj muz si sem tam spomenie na jeho byvalu...ja som dosla k zaveru,ze fak netreba mysliet na minulost,aspon pokial to je mozne....manzelovi vysvetli,ze sa ti to nepaci,ak chce byt s nou,dvere ma otvorene...ak nie,nech respektuje,ze sa ti to vrcholne nepaci.ja som muzovi jasne este na zaciatku povedala,nezelam si,aby si mal byvalky v priateloch,nebudes mat ty,nebudem mat ani ja.vymazane na oboch stranach.ako nie je fer,ze si snou pise a ze si obcas na nu spomenie...aj to obcas by malo patrit TEBE ako jeho pritomnosti a jeho buducnosti a nie osobe z minulosti...moja rada preto znie,neporovnavaj sa,stanov hranice,striktne mu zdorazni,ze sa ti to nepaci.ak pise on,povedz,ze zacnes aj ty.ak ta lubi a je co i len trosku ziarlivy,prestane s tym....ako toto by ma dojalo...nejakej lopate z minulosti pisat...bleeeee. 😉

viki2912
16. mar 2012

jaj v prvej vete mi chyba slovo problem...ze v podstate je ten problem rovnaky ako moj....

viki2912
16. mar 2012

@anniicka suflasim,mala by mu to splechnut do tvare...

slniecko2
16. mar 2012

@mimka2020 ahoj-necitala som vsetky rady, ale v prvom rade- necitavaj mu spravy! je to akoby ti niekto otvoril list a cely ho precital. Necitaj uz len preto ze objavis nejake vety ako pisal tvoj muz ktore ta budu neskutocne trapit- viem ake je to tazke. Ta veta tvojho muza je uplne v poriadku. Aj ja som si niekedy dopisovala s byvalymi frajermi, lebo ma normalne zaujimalo ako sa im dari, co robia ci uz maju rodiny, ale nic viac. Mala som vsak z toho blby pocit, lebo som si vedela predstavit ze napr. mne by vadilo keby si moj muz vypisoval s byvalymi, takze som to omedzila na minimum a zbytocne ho o tom neinformovala. Ja byt tebou, tak mu poviem ze si nahodou zahliadla ze mu prisla posta od byvalky a naznacila by som mu ze ci si nedopisuje s nou akosi moc a ci by jemu nevadilo keby si si ty pisala s byvalym- ono to zabera teda aspon u mojho muza- ked mu chcem vysvetlit ako sa citim v istej situacii tak mu slovami opisem tu istu situaciu ale z opacneho konca a ked to nefunguje tak ju aj zrealizujem (ale teraz staci len vysvetlit 😀 po skusenostiach). Drzim palce a netrap sa lebo si myslim ze nie je nad cim.

haslerka31
16. mar 2012

Ak by som bola na tvojom mieste,tiez by som sa ho to opytala.Preco by si sa ty mala trapit,opytat sa ho,keby on nasiel takuto spravu,akoby sa citil...ste manzelia,treba sa porozpravat,vyjadrovat radost,hnev,bolest,ci smutok...vsetko su to emocie,ktore tiez patria k laske a robia ju jedinecnu.

smee007
16. mar 2012

@kali23
"...pozname svoje hesla a pozerame co je nove tu i tam navzajom... "
"...zdvihla som ja (bezne si zdvíhame navzájom)"

sorry, ale takto potlacenu vlastnu identitu a dobrovolne obmedzenie elementarneho sukromia... je katastrofalne..

ruthke
17. mar 2012

Uplne chapem Tvoje pocity. Mna by taka veticka od mojho manzela adresovana byvalke tiez zamrzela. Asi by som sa spolahla na intuiciu, Ty musis vidiet ako sa manzel k Tebe chova, ci sa citis byt milovana, ci Ti venuje pozornost, ci je pritomny nielen fyzicky, ale aj duchom. Ak by toto vsetko bolo v poriadku, na nic by som sa ho radsej nepytala. Podla mna priznanim, ze si sa mu hrabala v spravach by si stratila unho body, a stratila kus dostojnosti. Ak je to medzi nim a byvalkou uzavrete a konverzacia s nou nevinna, naozaj sa v jeho ociach len zhodis. Ak medzi nimi nieco je, skor ci neskor na to prides. A pytat sa ho na to nema vyznam- ak by nieco bolo, aj tak bude len zatlkat. Podla mna jeho odpoved -taka ci onaka- Ta aj tak neuspokoji. Aj ked Ta ubezpeci, ze si jedina na svete, bude to v Tebe hlodat, ci Ti to nehovori len tak, aby Ta neranil atd. Ja by som nehovorila nic ALE mala by som oci na stopkach. Kedysi som tiez bola za absolutnu doveru vo vztahu, a za manzelovu vernost by som bola dala ruku do ohna, ale zial, po neprijemnej skusenosti som toho nazoru, ze doveruj, ale preveruj. Sem tam by som mu do FB nakukla, ci pozrela do mobilu. Namatkovo, a tak aby na to samozrejme neprisiel.
Inak suhlasim s ostatnymi babami, ze zobral si Teba, chcel Teba, vybral si Teba. Modelka-nemodelka, na kazdu krasnu babu pripada aspon jeden chlap ktoreho uz otravuje sa na nu divat. Vyzor nie je vsetko. Jemu mozno ani nepripada taka krasna ako Tebe. Hormony s nami vedia narobit svoje, a celkovo to poporodne obdobie sme casto velmi krehke, precitlivele. Zmenena postava a nedostatok casu sa upravit narobia paseku s nasim zenskym sebavedomim. Ved uz len vlasy si umyt je kolkokrat luxus. Mozno aj preto reagujes ako reagujes.

eri28
17. mar 2012

@mimka2020 to je dobre, kto neziarli nemiluje, tak sa z toho tes, ja ked ziarlim aj by som vrazdila, jedine co ma ukludnuje, ze moj je taky isty a o tom je laska, tak krasne dni a dufam, ze budete nadalej krasna rodinka 😉

yashmin
17. mar 2012

@eri28 tak tento nazor ma pobavil KTO NEZIARLI NEMILUJE 😀

nexa
17. mar 2012

no niektore mi pripadate poriadne paraniodne... pisete ako keby v tej sprave bol rozpisany sex...laska.. neznosti... tuzba.... po jednej nevinnej vete by ste najradsej partnera posadili na stolicku doniesli lampu zasvietili mu do oci a chceli od neho odpovede dokonca priame a adresne... 😀 co k nej citi..ako to myslel.. atd.. 😀 a isli rovno do manzelskej poradne.. 😀 ako keby bol prichyteny in flagranti... keby na mna po takej vete vybehol moj muz, tak sa rozrehocem ze nie je normalny.. 🙂 ze nech sa da liecit lebo robit halo kvoli takejto vete je chorobna ziarlivost.. vam asi dovera a trocha volnosti vo vztahu nic nehovori.. najradsej by ste mu zrusili konto na face.. popripade ubrali trochu kysliku... 😀 mozno mate zlu skusenost.. .a to vo vas vyvolava taku reakciu po jednej veticke.. alebo sa len zabavate a bavi vas skodoradostne nastrbavat vztah pretoze vy ziadny nemate... ste ma normalne pobavili..🙂

@mimka2020 naozaj si sa k tomu postavila spravne. Nic neries, nic sa nestalo. .

sama si pisala ze ich:

Cela konverzacia sa vlastne tocila o tom, ako sa ma, co robi, kde pracuje, ci este robi to a ono.........a tak podobne. Nevyznaval jej lasku ani ona jemu, neriesili nic co sa tyka citov. Prave naopak, on spomenul, ze sa mu dari velmi dobre, ze je konecne stastny, ze ma rodinu, napisal dokonca presny datum kedy sa zenil aj to, ze ma dcerku.

A to ze na nu mysli je normalne.. Vsetci sa vraciame do minulosti... Niekedy sa tam vraciame castejsie niekedy zriedkavejsie. To ze jej to napisal znamena ze je len otvorenejsi, urcite to neznamenalo vyznanie.. Keby s nou nieco chcel mat urcite by jej nepisal ze je konecne stastny.. ale bolo by to uplne ine citanie..

Takze mimka hlavu hore..🙂 obavy zahod za hlavu..🙂 a nenahlodavaj vztah... vsak sam napisal ze je stastny..🙂 a ked je clovek stastny.. predsa nehlada stastie inde...

koniarova
17. mar 2012

@nexa Napísala si to presne. Naozaj sú niektoré osoby paranoidné. Jedna blbá veta, ktorá ozaj nebola myslená tak, ako to vyznelo. 😒 😒 😒 Robiť vedu, pre takúto sprostosť. Aj môj muž by si myslel, že mi šibe, keby sa ho niečo také spýtam. A ja by som si myslela to isté. 😉 😉

mimka2020
autor
17. mar 2012

Ahojte baby................
takze po tom vcerajsku 😢 som rada, ze som pocuvla nakoniec svoj zdravy rozum a nic neriesila. Chcelo to len pekne klud, trosku viac nad tym porozmyslat a zrazu ani ta veta nebola az taka cudna.
A teraz uz viem, ze som urobila spravne. Manzel prisiel vecer domov z poobednej........len na malu sekundu som zapochybovala ci zacat alebo nezacat debatu, ale nastastie zvitazil asi zdravy rozum 😀 Este len za sebou zavrel dvere a hovori mi: "Konecne doma, milacik, ani nevies ako som sa na teba velmi tesil." Opytal sa ci malicka uz spinka a ked padla kladna odpoved, ze ano tak len poznamenal, ze si ideme pustit nejake dobre dvd, uvarit dobry cajik a budeme len tak pekne lezat na gauci v objati. Vraj mu tieto vecerne seansy velmi chybaju. Kym sme nemali dcerku tak sme si robievali taketo "domace kino". Bavili sme sa uplne o vsetkom, ako bolo v praci, co podnikneme cez vikend, co som robila ja, co malicka a stale sme sa ku sebe tulili. Neustale sa na mna usmieval, hladkal ma po lici a hovoril aky je stastny, ze nas ma. Ze si nevie zivot bez nas dvoch uz ani predstavit. Jeho usmev a to ako sa na mna pozeral ma dostali. Bol to moj muz .........presne taky akeho som ho spoznala, do akeho som sa zamilovala.
A najkrajsie slova prisli ked povedal: "Vies, mal som viac vztahov a kazdy sa skoncil zle. Niekedy z opacnej strany, niekedy z mojej. Ked som uz myslel, ze som stastny, prislo nieco co som necakal. Bola aj zena, ktoru som velmi miloval a nevyslo nam to. Myslel som, ze uz nikdy nikoho takeho nestretnem. Kazdy mi hovoril, ze jedna lastovicka nerobi leto..........no mna to stale trapilo. Az kym som nestretol teba. Pretoze ty si odmenou za vsetky tie stroskotane a nevydarene vztahy a pokusy niekoho milovat. A dnes ta milujem este viac ako ked som sa do teba zamiloval pretoze si mi dala nasu dcerku.
Bolo to take krasne vyznanie, ze som to ani necakala, slzy som drzala ledva na krajicku. Lenze vtedy zo mna vyletelo, bez toho, aby som o tom premyslala............mozno to tak malo byt. Opytala som sa ho, ci ma miluje viac ako tu svoju byvalu. A on povedal, ze samozrejme. Inak by som si ta predsa nebral. Dokonca sa priznal, ze si s nou sem tam dopisuje, ale ze je to len na kamaratskej urovni. Ze ho velmi zaujimalo co je s nou, co robi, ako sa jej dari. Ale vraj to je vsetko. Vraj sa jej pochvalil, ze ma krasnu rodinku a je stastny. A viem, ze neklamal. Nie preto, lebo som to citala..............ale preto lebo to hovoril s laskou.
Po tomto vsetkom mi je strasne luto, ze som nachvilu zapochybovala. Ale toto bola pre mna najvacsia priucka v zivote. Viem, ze uz to viac neurobim a ze mu budem verit.
Na nieco to asi vsetko dobre bolo, akurat, ze som sa zbytocne trapila ☹
Stacilo tak malo, spravit si pekny vecer vo dvojici tak ako kedysi a mohli sme sa otvorene vyrozpravat, vyznat sa so vsetkym co citime.........

skeptik
17. mar 2012

@mimka2020 😀 Tak uz aj manzel chodi na konika...

mimka2020
autor
17. mar 2012

@skeptik ako teraz myslis, koho manzel

alice107
17. mar 2012

@mimka2020 ty si robis zarty?vcera si bola skoro na dne.z pocitu menejcenosti voci inej zene.tvoj muz ti zatajil,ze ma kontakty s ex.a zrazu vecer ti to vsetko akoby mimochodom povedal?vyznal lasku?preco vcera a nie kazdy den?ako to,ze ak ta tak miluje ty si to nepoznala?ved s nim zijes.ako ta teda mohla rozhodit taka veta,co si nasla na fb? neuveritelne .aj ked pripustim zmeny nalad pod vplyvom hormonov.to mi prepac.

skeptik
17. mar 2012

@mimka2020 no tvoj predsa

nexa
17. mar 2012

@alice107

ty si normalne pripad na zamyslenie.. 😀 tebe vyznava muz lasku kazdy den?... 😀 by ma to ani nebavilo.. 😀
je normalne ze niekedy mame pochybnosti.. ale ty si asi pani dokonala?.. vsetko vies?.. nikdy nemas pochybnosti?... ja nemozem z tvojich prispevkov... si dobra sekera resp stihacka... 😎