Manželova kolegyňa sa správa zvláštne
Ahojte, stala sa taká vec. Manžela prepustili z práce a včera mu kolegyňa napísala sms, že si dala na neho zistiť číslo. Okej, viem, boli kamoši atď. Ale.. Volal jej, nedvíhala, písali si potom sms a ona mu posielala zmurkajuce smajle. Dnes jej volal, nedvíhala, napisala mu zas ze kde bola, co robila, ospravedlnila sa a ze si môžu zajtra zavolať. Baby, ako sorry, ja nie som žiarlivá, ale sám muz za mnou prišiel, či to nie je cudne..? Ked uz aj on zneisteel, je to uz aj mne divné. Ja takéto veci nerobím, takže neviem pochopiť. Co myslite?
@lapaloma1987 volal je, lebo sa dohodli ze si zavolajú, namiesto piisania si. Ale ked nezdvihla, sas len napísala. To je jedno uz. Ďakujem 💗
Truba je to!! Akoze normalne povedz muzovi ze ti to vadi ze su spolu v kontakte... ale zas az si rozumeli.... je to tazke lebo aj kamosi mozu byt 🤷♀️ ale ja by som asi mojmu muzovi povedala ze mi to vadi...
Aj ked ja mam spoluziaka z vysky kde sme boli skvelý priatelia a sem tam si napiseme ako sa ten druhy ma ( narodeniny lebo ich mame v jeden den a vianky) on chcel prist aj na navstevu lenze mne to pprislo divne aby sam chlap prisiel pozriet mna domov aj ked bude doma muz 🤦♀️🤷♀️😂 tak som nesuhlasila.
Tak vecer nachystaj vino, objednaj pizzu a pokecaj s muzikom.... potom nech ti umyje xhrbat, spravis mu masaz a na kolegynu zabudne raz dva...doma ma isto tu najlepsiu zensku ❤
Tak nech jej tvoj muž nevola dva dni po sebe nie?? ak si ona zistila číslo tak mu zavolá a povie čo mu povedať chcela... Načo z toho robíte takúto kauzu? Nech jej on nevyvoláva, ved možno ona volat práve nemohla a cez sms mu nechcela písať o čo ide.. Ak doteraz číslo na seba nemali, tak asi len od neho niečo chcela, ešte týkajúce sa práce napr. Kašli nato a keď ona bude mať čas, tak sa mu sama ozve načo si zistila jeho číslo... A v prvom rade jej on nemal hned na prvú sms odpísať "nie nevadí a ako sa máš" ale "nevadí a o čo ide?" .... Ked už...
@lapaloma1987 vies co ja som s tym nemala problém, často mi o nej hovoril doma ze pokecali, kadejaké veci mu povedala, zdôverila sa, lenže šla na operáciu a potom ju preložili, neboli v žiadnom kontakte a zrazu toto. Akoze fakt mi to nevadilo, ale keď sa jemu zdalo zvláštne, keďže on je skôr tichý typ a vravel, ze je to kolegyňa nie kamoška.. Nechám uz tak, ved je dospelý vie co robí a nespravil by nič co by ma mohlo bolieť. A ďakujem za pekne slová. Ps: tiež mam super kamoša z výšky, resp mala, kým sme saa nezobrali. Tiež mi je to blbé ☺️
@leskovael jasne, ja som mu povedala ze je scestne sa dohadovať kedy si zavolajú a keď bude mať cas, zavolá mu ona. Mna nahnevalo aj to, ze jej volal kym sme boli na masazi, mna kym masérka masírovala siel von jej zavolať..
Ja by som to nechala teraz tak. Skúste mu o mesiac pozrieť správy, či tam niečo bude. Možno je to len kamarátsky pokec. Obzvlášť, keby za tým bolo niečo viac, neprišiel by s tým za vami... Prípadne ak sa vám to nezdá, opíšte si na ňu číslo a zavolajte jej sama, čo je vo veci. Že vám vadí, že vypisuje vášmu mužovi.
Mne by vadilo keby môjmu mužovi napíše kolegyňa.. Žiarlila by som a určite by som ho neposielala pomáhať jej s nákupmi...Taka nad vecou niesom.. Sorry.. Toť môj názor ;) a uz vôbec by sa mi nepáčilo, keby na mňa odvrkol že preruší kontakt, lebo žena si to nepraje..
V prvom rade to ries s nim a nie na koni 🤦
Prepáč že sa smejem ale prišlo mi to veľmi milé ta otázka. Riešenie asi neexistuje, to je život, niekomu šibe viac, inému menej 🙂

Primerane chovanie k vasmu veku🤣
Tvoj muz najprv hodi udicu(bohvie co bolo v praci predtym)a teraz zacalo ist do tuheho z chce sa niak vysmyknut z toho 😂😂😂 na co jej vobec pisal.....nechapem mal mat na haku a hotovo
@kvetinka75
@linalinabizu 👏😆😆😆
Paneboze ludia sa bezne bavia o svojom zivote.cim dlhsie spolu robia tym vedia o sebe viac. My tiez v praci preberame vsetkomozne a ked ma nieco napadne co si myslim ze mu chcem povedat, ci kolegyni, kokegovi, poslem SMS. Ako kebynemal zadany muz pravo sa bavit sp zenami. U mna bol minule kolega iteckar. Volala som mu kvoli PC a hovori ze ide okolo tak sa stavi. Nahodil co bolo treba pokecali sme a isiel domov. Vecer muz videl ze je uz opraveny PC taknsom mu povedala ze sa kolega stavil. A co mi mal teraz robit ziarlivostne sceny?
@lapaloma1987 mne zase prise normalne ze kwd som s niekym robila 5-10 rokov ze sa obcas stretneme tak 4x do roka, pokecame. Sttetavam sa s byvalymi kolegynami aj kolegami. Co je na tom. So spoluziakmi tiez tak 2x do roka. Pride kto moze. A nikomu to nepride divne
🤣 tu je vidieť ako si ženy dokážu domyslat a vytvárať až neuveriteľné príbehy. Ani sa nečudujem , že sa chlapi s vami radšej nerozprávajú.
Boli kolegovia, prepustili ho , tak možno len chcela vedieť ako sa má. Tak mu poslala smajlíka, asi chcela vedieť či jej vôbec odpíše. Normálne ti to ukázal tak nerob z toho vedu, ako ja čo tu čítam tieto konšpirácie mám dosť. Možno neboli až takí kamaráti tak mu to bolo divné prečo mu vlastne píše a zo zvedavosti jej chcel teda zavolať.
To akoze muz vo vztahu nemoze telefonovat s inou zenou, pomoct onej zene? Klapky na oci lebo som zadany? Sa.necudujem ze jw v mnohych vztahoch dusno od zaciatku
@nikyball presne, neviem ci by mu nemala namontovat na celo kameru aby videla kam sa pozera
@kvetinka75 Presne ja to žasnem nad niektorými ženami ,nečudujem sa potom keď im raz ujdú zo zlatej klietky ,že ich podvedu .No ešte pochopím keď majú 20+ vyrábajú si problém kde nieje .Zrelsi ľudia už s takýmto ,,hlúposťami sa nezaoberajú .Chlapec ešte sa asi hľadá ,veď to je prvý vztah ,anonym písal ,takže neskôr sa oťukajú a pochopia,že chlapi môžu mat kamošky a nič za tým nemusí byt ....tak isto i ženy .
niektore odpovede tu su krasnou ukazkou, ako sa da nevera vykonstruovat doslova z nicoho.
len tym, ze sa pootacaju fakty tak, aby zapadli do pribehu domnelej nevery ako puzzle a podporili ju.
Nepíšeš nič extrémne. Nestresuj zbytočne.
to uz nemozu mat chlapi kolegyne kamaratky? A kolegyne kamaratov? :D Ja keby som si mohla zistit cislo na jedneho kolegu z prace tiez by som mu napisala ako sa ma lebo nas vsetkych vyhodili a nemam kontakt, lebo ma ani nenapadlo , ze sa taketo nieco stane... a vzdy sme dobre pokecali ale iba cez telefon lebo sidlil v inej budove. A to ma zenu a rocne mimi a ja krasny vztah :D
Ja vam radim cele to chvilu sledovat,ked by nieco medzi nimi bolo,zistite to.Trochu spehovania nezaskodi.
@sova851 😃
Ale mam opačný prípad 😄😄mala som kolegu brigádnika, 45ročný brucho ako balón, teda žiadny krasavec, ale strašna sranda s nim bola, vždy rano ma čakal na kavu, na obed bezo mňa nevystrčil nos
A potom si našiel nejaku pracu, tak som si vypytala naňho čislo, lebo jeho žena piekla torty, že možno raz ho budem potrebovať.Ale už jak mi ho dával tvaril sa neskutočne zle
A to mi až potom trklo, že ako nastupil do dalšej prace, poslala som mu sms, ze ako to ide
Tak som čakala, že bude lutovat za byvalou pracou alebo nejaku srandu odpiše a on mi vóbec neodpísal, tak chudak bol presvedčeny o tom, že ho balim alebo s nim chcem udržiavať kontakt nadalej , neviem
Doteraz ma nočné mory, keď si predstaví ako mu volám a pýtam sa, ako sa má 🤣🤣.....
Teraz odbocim od katastrofickych scenarov o nevere, lebo vidim, ze niektore sa tu uz tesia, ze ta chlap nedajboze podviedol, pripadne k tomu smeruje (co dufam, ze nie) a napisem len tolko, ze ja som bola raz vonku s dvoma byvalymi kolegami, s ktorymi som si dobre rozumela (tvorili aj tvoria dodnes par a vzdy, ked sa vratia do mesta, kde byvam sa stretneme) a raz mi tak ten byvaly kolega medzi recou vravi, pocuj, ty tak obcas zmurknes, ked sa usmievas, ze mam pocit, ze po mne ides😳 A teda vobec🤦♀️😂 vlastne to asi obcas spravim nevedomky. Ako mi to povedal, davala som si velky pozor, aby som viac len tak kamartsky na niekoho nevhodne nezmurkla😳☝️
Tak načo jej vyvoláva?
Kamaratstva funguju aj v praci..vymenili si cislo, zavolali si...neriesila by som. Pockaj daky ten cas a ak nebudu ani sms ani telefonaty vsetko je ok...Pozoruj, ci nezmenil spravanie a nenamyslaj si hned...

@h2 dohodli sa, ze si zavolajú, takže preto jej volal. Namiesto pisania si.