Manželova nápadníčka
Čaute. Asi je to hlúposť, no aj tak by som sa rada vyrozprávala...
Jedna susedka, ktorú často stretávam, sa mi najskôr zaľúbila do manžela. Všade vypráva, aký je úžasný a zlatý a neviemaký (a to vypráva aj mne!). Raz za mnou prišla a s takým tým "medzi nami dievčatami" tónom mi pošepkala, že naše manželstvo a svadbu všeobecne neuznáva (vyrozumela som z toho, že mi proste bude baliť muža, možno som vzťahovačná, no... prečo by mi to hovorila?). Semtam ju stretnem ja, semtam aj on, no on mi tvrdí, že s ňou nikdy ani poriadne nerozprával, občas mali spoločnú cestu z obchodu, ale inak nič. Zdal sa prekvapený. Keď ju stretneme spolu, volá nás stále niekam na pivo a žoviálne dodá, že ja nemusím ísť, stačí jej, keď pôjde on. A ten môj sa chichoce a odmietne, asi je mu to vtipné, no cítim sa trocha... ponížene a hlúpo v takej situácii. Už sme sa na tom skoro aj pohádali, manžel tvrdí, že o ničom takom nevie a že by s ňou v živote ani len neflirtoval, je nahnevaný, čo si to o ňom len myslím... Ona mi pripadá primitívna a nemyslím si, že by som ňou mohla byť ohrozená, no aj tak mi to nie je príjemné.
Máte tip, ako s ňou zatočiť? Napadá ma iba bohorovný kľud a byť nad vecou, nech si slečinka nemyslí, že ma zneistila... No najradšej by som jej vydriapala oči 🙄
@timea7 jeskoveeee oci!!!! to naozaj niekto riesi taketo veci? 😀
@sanninka 🙂 asi citas veľa Evitoviek 😉 Niektoré ženy si hľadajú chlapa, aby našli takú obyčajnú, prajednoduchú, lacnú LÁSKU. Nie majetok. To ti asi nič nehovorí. Zaľúbiť sa, mať deti, rodinu... Nehovorím, že to vždy vyjde, ale aj také ciele ti majú niektoré ženy. Nuž a keď sa tej rodine venujú naplno, nemôžu sa naplno venovať zarábaniu veľkých prachov (ak to nie sú práve k...y) bla-bla.... každý túto otrepanú (ale pravdivú) rozprávku pozná. Áno, ja som do istej miery závislá na manzelovom príjme. Aj napriek tomu, že si popri materskej privyrábam. Ale to už je údel žien v západnej spoločnosti. Nič by som ale napriek tomu nezmenila, deti som nechcela dávať do jaslí, ani opatrovateľke. Ten čas s nimi mi nikdy nikto nevezme. Keď raz budem stará, budem spomínať na TIETO chvíle, nie na to, či som splnila plán za posledný kvartál. Firma, zamestnávateľ mi pohár vody v starobe nepodá a po kariére neštekne ani pes 🙂 Investícia času do detí je oveľa cennejšia. Niekto na to príde vekom, niekto ani keď mu smrtka máva pred nosom. Áno, žena je závislá na chlapovi, a múdry chlap si ju váži za to, že mu porodí deti a stará sa o ne aj o neho. Viem, nesedí to do ultra moderného metro príbehu, ale TO je skutočný a naplnený život...
@papricka33 krásne vety !!!!!!!
no ja by som jej povedala narovinu ze jej spravanie je primitivne a ze sa doma s manzelom na tom zabavame, nech este nieco vtipne vytiahne, ze budeme radi 😀
@miluna777 presne ako si napisala. Lenze evidentne casto lutujeme svoje rozhodnutia ktore sme urobili pred rokmi..hmm z nerozvaznosti alebo akoby som to nazvala. Ked uz sa pre nieco rozhodnem mala by som byt presvedcena ze robim to tak ako to citim 🙂
@nikolka1986 ale ze to tej zenskej nie je hlupe 😠
ja by som jej prave tym istym tonom medzi nami dievcatami podavala info o tom, ake mate krasne manzelstvo (nie ironicky, ale stala si za tym). Takze jej kludne milo povedz, ze jej tiez prajes takeho manzela, ze ANO on je fakt super a to ani nehovorim o tom aky skvely je doma. 😉 a ked uz chce vyrabat trapne situacie, odrovnala by som ju este trapnesou vetou ze: moja isli by sme na to pivo, ale prave sme sa chceli ist milovat 😀
@miluna777 tvoj chlap sa k tomu stavia tak akoby si sa mala aj ty, si unesena ziarlivostou , proste ju ignoruj a prestan sa s nou bavit, a ked ju stretnete a ona zacne mat poznamky, ukaz muzovi ze si inteligentna caja a zmietni ju zo stola poznamkou, ze ak si nevsimla ste manzelia a tvoj muz sa s inymi po pive netaha a odidte
Tvoj muz ta nijako neponizuje iba sa nenechava zatiahnut do zneskych hadok , vojen a intrig ktore nemaju ziadne vyznam , ak ju chces riesit pories ju sama, inteligentne bez muza, nie bitkou, nie hadkami, vymysli nieco rafinovane a hotovo
Myslim, ze to , ze o tom tvoj manzel nevie... povedzme ,ze vie , lichoti mu to aj ked to nic neznamena.. chlapi nepriznaju taketo veci, urcite to v hlave v poriadku nema ta dievcina, ale zeny su schopne kadecoho...
...ak by mala znovu také " dvojzmyselné, aj trojzmyselné reči " na manžela, treba sa jej na rovinu opýtať ako to myslí a rázne jej povedať, že sa ti to nepáči a neželáš si, aby s tým pokračovala. Ak ani potom neprestane, jednoducho ju ignorovať, nepristavovať sa pri nej, nezdraviť ju a žiadať toto aj od manžela, aby ju rovnako ignoroval, kde nie je akcia, nie je ani reakcia a opačne....jedine, že už by bola taká blbá, ale to potom skutočne nestojí ani za pozretie sa na ňu. Ak by vykrikovala, alebo čosi podobné, treba jej povedať, že to dáte obaja k súdu pre obťažovanie.
Buď je toto jej spôsob, akým žartuje, alebo ti ho naozaj chce zbaliť. Ak je to ten druhý prípad, trocha by som sa jej povyhrážala, aby mi neliezla do kapusty, lebo nabudúce k nej už taká ústretová nebudem. 😎 😎 😎
@miluna777
Ahoj, ja na tvojom mieste by som spravila to isté jej, aby sa cítila byť ponížená. Prv by som jej tiež pošepkala do uška, že s takou primitívkou by si jej muž nikdy nezačal, ... že či si na niečom fičí? ... a potom keď by som ju aj s manželom stretla by som jej povedala, že idete spolu s manželom len vy dvaja si užívať romantický wellness 😀 nech sa cíti tá krava ponížene... aký požičaj taký vráť, a s mužom sa nehádaj, myslím, že naozaj nevie o čom je reč. 🙂
@miluna777 Tvoj manžel je v tom nevinne si myslím, ale vadilo by mi , že jej nič slušne nepovedal v tom zmysle , že to nie je vhodná poznámka. Môj by si to neodpustil .. Môj takéto ženy neznáša . To ale nič nemení na fakte , že mladá je asi emocionálne na veľm,i ako to povedať slušne nízkej úrovni, ja by som sa jej pri budúcej poznámke opýtala , že či nemajú na intrákoch dosť zábavy, že hádam sa nejaký spolužiak "zľutuje" .....Mladá nevychovaná žena to je , možno by nebolo zlé porozprávať sa s jej matkou či otcom ak tam tiež bývajú , že ako sa dcéra správa a že je to cez čiaru a krajne nevhodné ja by som to asi urobila, keďže tieto jej perly intelektu sa opakujú
vsak to je jednoduche-ked budu naokolo nejaki susedia,tak si ju zavolajte k sebe -a rovno na ulici pred nimi sa ty,alebo este lepsie tvoj muz, spytajte,ze ked ho tolko bali a vsade ospevuje ci ju ma prist vykefovat a kedy,pripadne ci mu to aj zaplati...
@miluna777 nech ju on posle do riti
.ak sa chochoce tak mu to imponuje..ty s tym asi nic neurobis kym bude on mlcat..nech jej da on jasne najavo..bude ho zas ohovarat aky je drzy ale zbavite sa jej..a kolko ma dotycna rokov? Stale to bere ako zart ked aj pred tebou otvorila hubu..
Baby ďakujem za aktivitu, od môjho posledného príspevku sa nič neudialo, tak nemám veľmi ako prispieť :D Ale rada si počítam od vás.
@zvolsiinylogin Presne neviem, koľko má, je to študentka bakalárskeho štúdia, tak koľko môže mať... 21 možno?
Tak to je sebavedomé teľa 😂🙏🏻 ja by som ju vyprovokovala tým, že idete si dvaja užívať do wellnesu a ešte by som mu dala aj pusku a pekne povedala nech ju to dobre naserie, a tiež si myslím že tvoj drahý by sa na tom nemal chichotať ak ti to vadí a ak je ona taká sprostá
@zuzinkagugi Vyššie som písala, ako ju stretol a vravel jej, že má naponáhlo lebo ho čaká vaňa s vínom a žena. Od tej doby je klud, zatiaľ, no nemala som tú poctu ju stretnúť, tak neviem :D Ani manžel ju od tej doby vraj nestretol. Náhoda, však? Uvidíme, možno ešte čosi povie, keď sa stretneme naozaj náhodou a nie že si na manžela niekde počká. Lebo teraz mi to tak príde, keď provokovala, stretávali sme ju furt, teraz nič... záhadne...
Je normalne ze ti to vadi kazdej by to vadilo... Ja ny som muzovi doverovala ale by som ho poprodila aby jej naznacil ze mu to vadi jej dobijanie... Skus jej na rovinupovedat ze jej pripomienky su nemiestne a ze ti to vadi tak aby s tym prestala

@elusive
@moonlight1210
@operaphantom pochopte, že je to chúďa, ktoré má problémy samé so sebou, pozrite, čo rieši v týchto témach a hneď vám bude jasné, že je to alebo pubertiačka, alebo znudená osamelá žena, ktorá sa tu bavká, alebo zúfalec. Normálna ambiciózna žena, ktorá si buduje kariéru, do ktorej nezapadá partner a deti, nepolezie na takéto fórum a nebude riešiť, to čo rieši. Ak je žena stotožnená so svojím rozhodnutím, či už nemať deti, alebo ani partnera, tak nemá potrebu to všetkým naokolo obúchavať o hlavu.
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/vysetrenie-u-gynekologa-mala-by-byt-pritomna-zdravotna-sestra/
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/siroky-posvovy-vchod-mesiac-po-porode/
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/urieknutie-co-proti-tomu-pomoze/