icon

Manželova nevera a drzá milenka

marlen78
24. jún 2019

Ahojte. Pred pár mesiacmi som objavila v manželovom mobile komunikáciu s bý alou kolegyňou. Podľa toho, čo jej písal bol poriadne namotaný a zaľúbený. Keď sa to prevalilo, asi ho niečo osvietilo a zrazu zistil, že chce zostať s rodinou, že ma miluje a vyzerá to, že to s ňou ukončil. Robí všetko preto, aby som mu odpustila. Stará sa o deti, ponáha, organizuje pre nás dvoch program. Vidieť, že sa snaží. Nepriek tomu mávam ale stále stavy, kedy mi je fyzicky aj psychicky zle. On sa tiez neciti najlepšie, chradne mi pred očami, keď sa zle cítim, trápi ho to. Myslím, že sa máme stále radi.
A preto ma zaujíma. Prešla ste si tým niektorá z vás? Ako to dopadlo? Dá sa cez to preniesť a žiť zase normálne?
Kontaktovala ste niektorá milenkinho manžela? Je ku mne drzá a mám sto chutí jej dať okúsiť, čo prežívame my doma vrátane našich detí....

simca06022011
29. jún 2019

Mne sa toto stalo tisíc rokov dozadu😂 ale ja by som na to asi neprišla, keby mne nepísala milenka, ja som penila, lebo ona na mňa vyrukovala s tym, prečo môj chlap nemôže chodiť s ňou von, čo ho držím a obmedzujem... On sa jej posťažoval, že kvôli tomu sa už nestretnú s neruším ako prišla na môj kontakt... Stará flandra ( v tej dobe bola ak si to dobre pamätám staršia o 5-6rokov od neho), ženata, dve deti mala, manžel sa staral cez víkendy keď ona behala do iných miest na diskotéky a po hoteloch. Odpísala som jej nech ma neobťažuje, a nakoniec aj jej manžel sa dozvedel 😂 a už sme o nej nikdy nepočuli, môj chlap dostal po papulke samozrejme. S takou držanou si vie iba manžel narobiť poriadok. Normálne by som sa nezahadzovala s nikým, nerobila si komplikácie, ale ak si nechce dať milenka odchod tak by som to riešila.

mircalla
29. jún 2019

@simca06022011 Milenka sa da ci neda na odchod podla toho, ako a ako sa k tomu sam dotycny stavia
@marlen78 Cize - mozno som to prehliadla - je nejaky dovod preco s nou neurobi poriadok manzel a preco to obtazovanie neriesi?

simca06022011
29. jún 2019

@mircalla nedá, pretože niektoré milenky to majú potrebu riešiť inými " kanálmi", tj robiť problémy cez partnerky. Proste ak už nemá chrbtovu kosť a podvádza muža, nech neobťažuje ďalšie osoby, keď dostane košom.

mircalla
29. jún 2019

@simca06022011 Ty by mal riesit jej manzel, nie ona

romiada
29. jún 2019

@simca06022011 prepáč ja som sa tak nasmiala, keď čítam v príspevku z 29.6.2019 o 23:59 že "ženata" milenka 😂
ja najprv, že čo mi na tom slove "nereže", potom mi aj na mikrosekundu napadlo že je asi lesbička ("vydata" za ženu a hlavne podvadzajuca s chlapom.....dobrá som) a vzápätí čítam o jej manželovi 😂😂

0kristina0
30. jún 2019

@mircalla cim by som sa akoze zhodila? Ze upozornim jej muza nato co ma doma? Nie vsetci pridu na neveru ako ty. Je to kazdeho vec ako by sa zachoval tak ma tu laskavo nepresviecaj o svojej pravde. Ja by som to urobila, nie je nic horsie ako zit v klamstve.

mircalla
30. jún 2019

@0kristina0 a akú máš motiváciu ho upozorňovať okrem pomsty? Podľa mňa to absolútne nie je tvoja vec, to je už ich vzťah.

marca12
30. jún 2019

@marlen78 urcite by som kontaktovala jej manzela. Nie som pomstichtiva,ale mal by o tom vediet. Tebe sa tiez ulavi a mozte ist dalej. Presla som si niecim podobnym a dodnes nie sme v poriadku. Vztah mame pekny,ale skor kamaratsky. Odvtedy ziadne neznosti z mojej strany. Nieco aa vo mne zlomilo a neverim,ze este niekedy budem k nemu citit vasen. Na druhej strane je to dobry partak,sedime si povahovo. Nie sme rovnaki a tak sa doplname. My sme takyo uz 4 roky ☹

0kristina0
30. jún 2019

@mircalla som o tom moralne presvedcena, ze by mal o tom vediet

marca12
30. jún 2019

@mircalla no pozor,je to aj jej vec a hlavne jej vec. Jej to zruinovalo rodinu a milenka si ma spokojne nazivat dalej? Na druhej strane kazde klamstvo vyplava na povrch,tak ktovie

mircalla
30. jún 2019

@marca12
@0kristina0 svojimi prispevkami len naznacujete, ze primarny dovod je osobna pomsta, nie to, ze nejaky cudzi clovek by mal vediet o manzelkinej nevere. Pre mna je ich vztah nepodstatny. Podstany je moj vztah. Znicil ho manzel/partner, ktory ma podvadzal. Predpokladam, ze milenka mu nedrzala noz na krku, ked s nou spaval, robil to dobrovolne. Takze vybavovanie uctov s milenkou mi nijako nepomoze. Ja verim tomu, ze kazdemu sa vsetko vrati - nie je nutne, aby som k tomu osobne prispela, radsej si zachovam nejaku dostojnost a nebudem sa pustat do podobnych spinavych hier. Povazujem to za trapne

drobcek53
30. jún 2019

Tiež som za to, že jej (milenky) manžel by to mal vedieť a povedala by som mu to. Absolútne by mi nešlo o pomstu, ani o riešenie môjho problému (môj problém by to aj tak nevyriešilo a ani k riešeniu nedopomohlo).
Keby mám tu moc, tak aj ja teraz na mojom mieste by som to jej mužovi povedala a pritom sú to pre mňa všetko úplne cudzí ľudia a ich nevera mi môže byť ukradnutá. Ale som presvedčená o tom, že keby ľudia viac pozerali aj na druhých a nežili by v presvedčení, že "toto je moja vec a všetko ostatné sa ma už netýka", tak by sa žilo na svete lepšie. Na zlo (ale aj dobro 🙂 ) je potrebné upozorňovať.
Nemám potrebu robiť zo seba nejakého morálneho spasiteľa, ale keď si predstavím, že by som bola na jeho mieste (že všetci 3 o všetkom vedia len zo mňa robia kravu), tak by som bola za takú "vraj akože pomstychtivú" osobu, kt. mi to oznámi vďačná.. Jednoducho a skrátka - morálna povinnosť, nie pomsta.

lubik87
30. jún 2019

@marlen78 zablokuj si ju a nebude ťa môcť kontaktovať ani komentovať tvoje príspevky . A ohľadom. Neveri a odpustenia ..kamarátka odpustila.muzovi prvých 5 rokov sekal dobrotu potom zasa niekoho našiel ..už majú po 50 obaja ona to už má v paží bývajú spolu ale nežijú ale vzťah majú normálny kamarátsky čiže.lepsie akoby boli obaja sami ...on už milenku nemá.par.rokov...

mircalla
30. jún 2019

@drobcek53 Moralna povinnost? Opytam sa takto - ak vies o nevere svojich susedov, znamych ci ludi, ktorych zbezne poznas, tiez ich partnerov o tom hned informujes? Pretoze v tom pripade by si tu moralnu povinnost mala aplikovat vzdy a vsade

drobcek53
30. jún 2019

@mircalla ak by som vedela, tak áno, mala by som úplne rovnakú potrebu o tom druhého z partnerov informovať.. bez ohľadu na to, či sa jedná o susedov, kolegov, kamarátku, rodinu,... alebo muža milenky môjho muža.

drobcek53
30. jún 2019

@mircalla ešte dodám, že nerozumiem prečo by to mala byť pomsta. ja by som mala celú milenku vieš kde.. vinu by som v prvom rade hádzala na svojho muža.. aj keby ho ona zvádzala on by sa mal predsa vedieť udržať z lásky ku mne.. to on by ma podviedol, sklamal, ublížil by mi. a ak by som sa teda chcela niekomu v hneve/afekte pomstiť tak jedine svojmu nevernému mužovi a nie milenke.. to by aj tak môj hnev a prípadnú pomstychtivosť neukojilo 😉
ale moje svedomie a vedomie by do mňa stále hrýzlo, že je tu ešte jedna nevinná osoba, z ktorej sa robí totálny hňup, kt. o ničom nevie. aby mám ja svedomie čisté považovala by som za správne mu to oznámiť a viac by ma on ani milenka nezaujímala.. ja by som vedela, že som spravila to čo som uznala za morálne správne a ako by už on naložil s tou info, to už je na ňom.
netreba za všetkým hneď vidieť pomstu alebo závisť (ako to býva často zvykom).

mircalla
30. jún 2019

@drobcek53 ja považujem za a morálne správne neriešit vzťahy iných ľudí. Vec názoru.

simca06022011
30. jún 2019

@romiada 😂 pardon... Neskorá hodina bola, v takom svungu som písala ani som si to nevšimla 😂 ale aspoň som pobavila.

simca06022011
30. jún 2019

K upozornivaniu partnera milenky len toľko, že opatrne, ono sa to môže otočiť aj proti "nevinnej" oznamujúcej, pretože nevie sa ako reagujú ďalši traja zainteresovaní a môže z toho vyjsť ako pribrzdena žiarivka....

0kristina0
30. jún 2019

@mircalla co je teba do toho ake by boli moje dovody, zato ze tu si na to nemala gule ja nemozem, rob si podla seba a nepoucuj tu ludi

drobcek53
30. jún 2019

@mircalla nakoľko ja o žiadnej nevere v svojom okolí neviem (a to mi je jasné, že nejaká sa aj v mojom okolí deje), tak si nemyslím, že sa nejak starám do cudzích vzťahov, vyzvedám, atď.. ale môj názor je ten, že ak už sa k takejto informácii dostanem, tak ju len tak nezahodím lebo veď mňa sa to netýka, taký z môjho pohľadu egocentrický prístup sa mi nepáči... ale súhlasím, je to vec názoru.

mircalla
30. jún 2019

@0kristina0 Gule? Si ma pobavila. Urobit to je oveľa ľahšie, ako byť nad vecou a neurobiť to. Kontaktovat milenku, vyhrážať sa jej a vynadať jej je samozrejme prvá vec, čo normálne chces urobiť. S manželom na to ani nenapadlo, tak hlboko by som neklesla.

marca12
30. jún 2019

@mircalla to je tvoj nazor a tvoje riesenie.keby mna moj podvadzal,chcela by som to vediet a asi by mi nepadlo dobre,ze vsetci okolo mna to vedia a ja chodim po svete ako taka puca nevedoma. Mne sa stalo,ze priatelova rodina mi roky tajila a kryla jeho dlhy a ked som sa to dozvedela velmi som sa hnevala na nich. Takze viem,ze aj zatajena nevera by ma nahnevala

mircalla
30. jún 2019

@marca12 Ja to chcem vediet tiez, akurat nie tymto sposobom. Nastastie nepatrim medzi naivne a zaslepene zeny, takze situacia ako opisujes nehrozi ani omylom

marca12
1. júl 2019

@mircalla to je najvacsi omyl,ze zeny si myslia,ze sa to moze stat len naivnej a zaslepenej. Ano,ak si stihacka,smirujes mu po nohaviciach,musis vediet o jeho kazdom kroku,tak na to prides. Ale nie kazda zena chce zit zivot v strehu. Inak na to neprides,len podozrievanim. Poznam chlapa,ktory chodil pravidelne hrat tenis a po 2 rokoch zena prisla na neveru a namiesto tenisu chodil za milenkou. Co myslis,mala zakazdym,ked isiel na tenis,sadnut do auta a sledovat ho,ci tam ide? Alebo trapne vyvolavat ludom,co tam chodia,ci tam naozaj je?

mircalla
1. júl 2019

@marca12 Zena, co ma intuiciu si vsimne urcite zmeny v spravani. Mala som dost chlapov na to, aby som to vedela rozpoznat. Zasadne nikomu nevyvolavam, nekontaktujem a nezistujem si, kde kto bol. Ked sa niekto 2 rkoy necha klamat a nic si nevsimne, chyba bude asi niekde inde...Je to moj nazor, chodit donasat manzelovi milenky je pre mna neprijatelne. Kontaktovat milenku, aby som jej mohla vynadat a dufat, ze sa bude citit zle detto. Milenka ta ma uplne v pazi a vobec ju nezaujimas, kontaktovanim sa akurat dobre zhodis. Vsetko je to o zranenom egu a potrebe sa pomstit, mozete mi tu hovorit, co chcete

kvetinka75
1. júl 2019

@marlen78 ja by som to veru spravila. Nech vie, koho má doma.

mircalla
1. júl 2019

@marca12 A pokial zenam nie je cudne, chce chlap je zrazu menej doma, planuje a meni na poslednu chvilu, zrazu si berie mobil aj na zachod, casto smskuje a je duchom nepritomny a celkovo sprava sa inak - nuz....Chlapi su dost citatelni a nevedia velmi dobre hrat ani klamat...robia to sice bez vycitiek, ale aj tak im to moc nejde

thoughtfulweirdo
1. júl 2019

Hovori sa, ze clovek by sa mal k druhym spravat tak, ako chce, aby sa oni spravali k nemu. Z tohto dovodu by som to manzelovi milenky povedala, pretoze tiez by som chcela, aby ma kontaktoval, ak by na to on prisiel prvy. Ak raz ja nahodou budem naivna slepa nevidiet neveru svojho muza, pevne verim, ze sa najde clovek, co mi tie oci otvori. Je mi jedno, ci z pomstychtivosti alebo trebars potreby posunut jeho bolest dalej, pre mna to bude sanca znovu najst stastie. Som zastancom toho, ze kazdy si zasluzi poznat situaciu, v ktorej sa nachadza, aby sa mohol sam rozhodnut. Pokial z akychkolvek dovodov nie je schopny svoju situaciu sam vidiet, pokladam za spravne mu pomoct, zvysok potom uz nechat na neho, ako s tym nalozi.

codal
1. júl 2019

Já bych řekla svému manželovi, aby dal milence jasně najevo,aby tě už neobtěžovala.. nevím, proč by sis s ní měla špinit ruce ty, ať to vyřeší on.. a klidně ať jí pohrozí, že to řekne jejímu partnerovi, hlavně aby vám dala pokoj.. pokud by si nedala říct a dál by vás kontaktovala, tak bych to jejímu partnerovi řekla. Bude mít pak jiné starosti a vás nechá být...