icon

Manželova rodina sa pozýva bez opýtania

26. feb 2023

Ahojte, nemám rada, keď manželova rodina sa k nám pozve sama od seba.
Oni to majú vo zvyku, ze si povedia (a nie o pýtajú!), ze napr. švagor príde na raňajky a dá si vajíčka a zazvorovy čaj (ešte si aj vyberá).
Mňa toto vytáča,lebo on nie je jediný, ktorý to robí. Robí to aj švagriná, jej deti... A dokonca ja môj manžel 😁 (ale jemu som to už povedala)
My sme takto neboli vychovani, ze sme sa pozvali k niekomu, keď už tak sme sa opýtali, ci budu vtedy doma, ci môžme prísť na kávičku a pod.
Manželovi som povedala ze toto sa mi nepáči, tlon s tým nič nespraví.

Strana
z3
maminkadeticiek
27. feb 2023

@lucitta9 Nepochopim ludi,ktori si toto nechaju a nenastavia si s rodinou pravidla hned.

katka700
27. feb 2023

Manželovi oznám, že ak s tým nič nespraví tak sa o svoju rodinu bude starať sám. Jeho rodine na rovinu povedz že ťa rodičia slušne vychovali a vo vašej rodine by nikoho nenapadlo chodiť k rodine bez toho aby dali vedieť 2 dni dopredu a ešte si rozkazovať ako v reštaurácii. Keď chcú raňajky nech si spravia doma 🤣

lucitta9
27. feb 2023

@maminkadeticiek ako nechaju? Svagrinej sme x-krat povedali, zavolajte ked chcete prist, aby sme s tym pocitali. Akoby sme hrach o stenu hadzali. Ked prisli, dostali pohostenie ake sme mali a vybavene. Zase neurobim to ze ich po 2hodinovej ceste necham s detmi pred dverami a neotvorim 🤦🏻‍♀️ Nastastie uz k nam velmi nechodia, covid to stopol.

Strana
z3