icon

Manželova sestra

11. aug 2022

Chcela by som sa spýtať ako by ste reagovali na situáciu kedy sme u man. rodičov a jeho sestra aj bratia už značne pod vplyvom sa bavia ako taki sedlaci , príklad manžel rozprával o kamosovi ktorý sa na neho hrozne podoba aj to na začiatku toho príbehu a jeho sestra mu skočila do reči a prehlásila že Čo tiež vyzerá tak na kkt ? Samozrejme reakcia u nich bola že sa začali smiať aj manžel bratia svokra svokor proste pre nich úplná normalka že nič sa nedeje , ja som ostala ticho iba som si pomyslela že no ty si dobrá sedlacka a viac neriešila ale stále mi to vŕta v hlave akým štýlom sa bavia manžel na mňa takéto "vtipné" hlášky nemá ani nič ale proste medzi nimi mi to príde divné svokra si všimla môj pohľad a iba povedala že veď je to u nich normálne sú to súrodenci ale inak sa ľúbia a majú radi no mne toto nepríde normálne takéto správanie ja so sestrou sme sa nikdy takto ako burani doslova nebavili ale toto no čistá sedlacina keď som manžela s tým konfrontovala tak iba povedal že je to jeho sestra má ju rád a takéto podpichovanie je u nich bežné že jemu to nevadí že si hocičo povedia no ja neviem čo si myslíte vy?

Strana
z6
katkami123
15. aug 2022

@samkolea
Kde? Daj link 😀 prepojime telenovelu

cacianka
15. aug 2022

@zuzi56 keď v zime hráme karty, tak to by autorka nepredychala...
Zať povie svokre aká je žgrlava, že všetkých obohrala, svokra zatovi načo sa priženil , vynadame si parodicky a teatrálne všetci všetkým, a pozor - občas pri rehote aj prd ujde, no burani sme ako hovedo

katkami123
15. aug 2022

@miskajankova
@natalka13
Ale aj autorka je riaden buran, čítaj jej príspevky o švagrinej ďalej… ona tiež ničím nezaostáva vyjadrenia typu “ze nechápe ako jej priateľ môže vôbec na ňu vyliezť”

evuska32
15. aug 2022

Moja svokra a môj muž majú slovník jak drevorubači 🙈 neriešim, ich hanba

danulienkalienka
15. aug 2022

Dobrý deň, určite to nie je normálne a už vôbec nie z úst žien!Ja by som im priamo povedala, že si to neželám aby v mojej prítomnosti,takto komunikovali.Skúste si predstaviť takúto komunikáciu keby ste mali spolu deti.Ak by ste sa stretavali castejsie,tak to dieta by tieto slová používalo tiež.

vecicky1805
15. aug 2022

Totálnu chuderu si tak akurát urobila zo seba..tvoja švagriná je super baba..keby náhodou, lebo inak neverím že je toto pravdivé a može byť niekto tak tupý ako ty..bez urážky..

weronika2
15. aug 2022

Velmi to prehanas, pochopim keby to vadilo ze nadavaju pred detmi ale tebe vadi len to ze si zo seba robia srandu..a tiez si myslim ze asi ziarlis na nu a paci sa ti jej muz? 😀

andreafa
15. aug 2022

Sedlana si aj ty. Normalne lutujem, ze tuto idiotinu som precitala 🤮🤦‍♀️

Strana
z6