Manželova trojdňová služobka s kolegyňou
Ahojte.Hanbím sa, že píšem sem, ale potrebujem radu a pohľad viacerých hláv. Máme s manželom fungujúcu laskyplnú rodinku, krasne tri deti, všetko je v pohode. Dnes mi oznámil, že ho šef posiela na tri dni do Nemecka aj s kolegynou, ktorá je kosť a má o 5 rokov a 20 kíl menej ako ja!!! Idú tam na nejakú výstavu či čo, a vraj to nemôže odmietnuť. Som z toho na nervy...ja viem, mala by som mu veriť, pracuju spolu už dlho, ale ona je fakt kočka (oproti mne) a viete ako to je...pár pohárikov a ktovie.... tak daleko od domu, nikdy by som sa to nedozvedela. Ide ma roztrhnúť!!!! neviem, ako reagovať, nechcem byť nejaka histerka alebo stíhačka, ale toto je na mna moc. Čo by ste robili na mojom mieste? dakujem
@vvrka vies, zeny hovoria o muzoch, ze su vsetci rovnaki. Muzi hovoria o zenach, ze su vsetky rovnake. Teda kazdy vraj podvadza. Je rozdiel, ked je chlap, ktory si potrebuje dokazovat, ze je ziadany (a startuje po vsetkom, co sa hybe) a je rozdiel, ked natrafi na 'lovkynu', ktora sa ho z urcitych dovodov (peniaze, vzhlad, auto, nedobytnost) snazi zviest. Nanestastie, tieto povahy su dost manipulativne a velmi sikovne v tom, co robia, takze po case sa im to aj podari, ak si to zaumienia. Chlapi su v tomto, myslim, trochu slabsi, zeny sa viac sustredia na rodinu a maju castejsie vycitky (no nie vsetky). Su ale muzi, ktori boli verni cely zivot (poznam osobne, ale tito ludia su povahovo ini, nez suknickari). Rovnako aj zeny- su take, ktore strcia dieta matke, manzelovi povie, ze ide ku kamoske a ide za milencom. Potom su tu zeny, ktore by nepodviedli muza ani po flasi alkoholu, keby sa na nu nejaky fesak hadze. Netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca (my sa osobne nepozname a nepoznas ani manzelov vsetkych diskutujucich), cize nemozes povedat, ze podvedu vsetci. Nevera tu vzdy bola, kedysi sa pred nou zatvarali oci viac, dnes uz sa mnohi nou netaja. Mozno preto to vyzera, ze sa vsetci podvadzaju. Je to urcite strasna rana, najma s detmi, no nie je to tak, ze to caka uplne kazdy par. Su aj take vztahy, hoci to je skor dar, ale su..
@ivmila co v tvojom ponimani znamena fungujuca laskyplna rodina?.. lebo ak to, co to znamenat ma, tak nechapem ako dojdes k tomu ostatnemu, co pises.. ci plati aj v tomto pripade, ze podla seba sudim teba a teda ty jeho?..
Dalsia vec- pocula som od jednej starsej zeny, ktoru jej muz uz dlhe roky zboznuje, nikdy na inu ani nepomyslel- ona ho vraj drzi v napati. Rada ide von, ved nech rozmysla, kde a s kym je. My zeny sa vraj zacneme vyhybat inym muzom- mnohe zamilovane sa stiahnu do ustrania a prerusia kontakty s kamaratkami, kamaratmi. Div sa svete, ten jej ju aj pred pracou pocka, kym skonci, chvali sa s nou, kam idu, ci uz do divadla, na vylety, do kupelov- len spolu... berie ju do spolocnosti a vraj ju za 35 rokov nepodviedol a stale hlboko miluje. Ja im to prajem, verim, ze nehraju len divadielko, no podla spravania urcite nie ;)
@tanuki05 prepac ale povedal kto? ona? 😀 😀 😀 , na to kolko ma rokov by mala mat viac triezveho zmyslania a poopravit to na , veri tomu ze ju on nepodviedol.
Vies kolko ja poznam kolegov co rodina toto a hento, manzelka panna Orleanska, deti ako ze zurnalu, rodinne dovolenky ako z katalógu , len pekne o nej a ...... pride firemna akcia, vypije si a citujem lebo to je momentane firemny kalerab roka medzi nami zenami " ja som taky stastny v manzelstve, ale ty si taka ina, pri tebe sa neviem ovladat"
@eeffka prepacim ti... nemyslim si, ze po 55 konci zivot. Nikto nema pravo starat sa do ineho, len som napisala to, co mi ona sama odpovedala ona na vztahy, ked som bola raz zufala. Trochu pravdy na tom je. Naozaj netreba nechat vsetko zavisiet od muza. Jednak mam aj svoj zivot, cely moj zivot nie je chlap. A druha vec, ani ho nebude dusit, pretoze ak je zena na muza naviazana, skor-neskor to pochopi ako obmedzovanie a dusenie...
uprimne ktora z nás by neziarlila na tvojom mieste???? Co mas robit? Ak mu zakazes sposobis reakciu,ktoru nechceš. Chlapi neznasaju ziarlivky a ak ho pustis budeš tři dni v nervoch...takze nech sa rozhodne on. PS: Co tak vymysliet před sluzobkou romanticku veceru atd 😊 aby vedel co ma doma 😉 A dalsia rada,neber v zlom..ak ma manzel sexi kolegynu trosku na sebe zamakat. Nove vlasy,make up,cvicenie. Akykolvek milujuci manzel je rad,ze ma pri sebe pritazlivu zenu. Nemusi byt modelka,len sa musi sama sebe pacit. Papa
@tanuki05 to je pravda ze isteze nebudem doma rozkysnuta buchta a nebudem sa zozierat muzovou 20r,50kg kolegynou, ja len hovorim o tom ze tvrdit ze mna muz nikdy nepodviedol je povedzme velmi optimisticke ak nie naivne. Pokial za tym nenasleduje dôvetok "dufam".
Som vydala 11r s muzom sme spolu 21, vyzeram k svetu ( usudzujem z reakcii okolia, nakolko pan manzel to asi berie ako bezny standard aj ked raz za uhorsky rok nieco utrusi na pol ust) ale nie ze ruku, ale ani malicek na nohe by som do ohna nedala 😀
@eeffka ja som sa do prs nikdy nebila, viem, co su chlapi zac a ake vedia byt svine. To iste vsak zeny. Ale k tejto pani- myslim, ze neveru skor-neskor clovek odhali, na kazdu svinu sa voda vari. Nemyslim sliedit v kuse v mobile a mat nanho napojenu gps s kazdym jeho krokom. Obcas sa ale oplati overit si, kde dotycny chodi. Mne sa to vyplatilo- ak mi bude niekto tvrdit, ze kazdy druhy vecer musi pracovat do noci, a ja mu navrhnem, ze teda ponho skocim pred to pracovisko a dame si prechadzku- a ... ajaj... "Nejde to, neda sa... Ja vlastne nie som tam, kde som vravel.." Tak uz tam cosi nehra. Zeny su v tomto trosku sikovnejsie, jedna dievcina si zohnala alibi na 4 kamosky, tie dokonca postovali stare fotky na net, akoze z toho vecera, aby sa mohla beztrestne vyparit. Ani mu na um nenapadlo podozrievat ju, no potom raz nechala vecer telefon v izbe a dotycny jej zacal pisat, potom zavolal. Aj jej to prasklo. Treba byt v strehu, o tom je cely nas zivot- stale a vzdy sa moze nieco stat. Preto si vsak neznicim vztah, ani vyhliadky na novy a ak ma clovek nikdy v nicom neklamal, zas mala by som byt fer a dat mu sancu. Niektori ludia si do novych vztahov priniesli rany z minulych, co nie je fer. Dost to boli, ked cloveku, ktory by nikdy nepodviedol partner povie 'vy zeny ste aj tak vsetky rovnake', tak isto to moze boliet aj slusnych chlapov, ktori by nikdy nepodviedli a povie im to zena. Aj oni maju city a najdu sa taki (hoci je ich ako safranu), co by sa po nevere na seba nemohli ani pozriet. Jeden moj kamarat, ked zistil, ze ho jeho snubenica podvadza, ani nemihol okom a letela. Po case nasiel dalsiu, byvala sa prebrala a chcela ho spat- kopol ju do zadku. Rok ju posielal do kelu, a to bola taky ten typ manipulativnej mrchy, co si myslela, ze moze mat kazdeho (a okrem tohto chalana sa jej to darilo... Strasne jej to ublizilo na egu). Jeho priatelke povedal, ze mu pili nervy, ale nie az takto a uzasne jej odolaval, a priatelka toto vsetko zistila az po dalsom roku, ked sa zabudol odhlasit z uctu.
@ivmila Aspon napis ako napokon dopadla manzelova sluzobka a ci sa oplatilo stresovat zbytocne.
Ten môj chodí každý mesiac na služobky - či týždňovky, či dvojtýždňové. Strašne mi chýba. Poraďte dačo, čím si skrátim čas a toľko na neho nemyslím 😔
Moje manželisko má robotu že večne nejaká mladá bab pri ňom robí obchoďáčku a on ju zaúča obieha prevádzky s ňou a podobne. Ak by som sa mala vždy stresovať tak ma už klepne na horizontál do dreveného fusaku. Vážne... ak vám to klape v posteli...doma...ľudsky...citovo a podobne tak sa obávaš úplne zbytočne. Veď ak s ňou pracuje už dlhšie tak jednoducho kde je vôľa tam je cesta... určite by nečakal kým ho pošle šéfino na služobku. Pohodá. Manžel ťa miluje a určite by ho zranilo to že máš vôbec také myšlienky. Mužské ego je totiž hrozná paskuda záludná. Ozve sa vždy urazeno. Nepotrebuješ robiť dusno len kvôli jednej akcii. Keď bude odchádzať poriadne ho vystískaj...vybozkaj...vytľapkaj po zadku a povedz mu že už sa tešíš až príde domov... uvidíš jak sa bude zo služobky ponáhlať
Bud mu veris alebo nie,alebo sa drzis "hesla" podla seba sudim Teba ,Ty by si nieco take urobila jemu?Preco by to mal urobit on?

@vvrka :mrzi ma, ako sa to niekedy vyvrbi a niektori chlapi otocia zo dna na den bez ohladu na deti (poznam to teda iba z pocutia). Ale tiez neverim v 100% vernost muzov, skor rozlisujem muzov na tych, ktori sa snazia byt verni a tych, ktori hladaju prilezitosti. A hoci mame teraz fajn vztah, nikomu netvrdim, ze ten mi je a bude na 120% verny az do smrti a navzdy bude so mnou. To by som sa mohla skaredo napalit, poucila som sa zo svojho okolia, kde doslo k necakanym rozchodom (ale neslo o vztahy, kde by boli deti).