Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
😀 no ešte trošku a možno to aj ja pojdem tak vybaviť uvidím, ako sa to vyvinie, práve teraz mi volal, on neznaša keď je medzi nami dusno tak to zase dlho nevydržal a najprv blbosti okolo oleandra lebo sa nám zrútil v noci z verandy že to dnes presadime at´d no a v skratke že sa nemám hnevať že ho to mrzí že spravil chybu že to nevymazal (!!! - tak jeho toto najviac trápi) inak to pre neho nemá žiadny význam on sa vyjadril jasne a že nemože byť bezo mňa a bla bla a už sa to nebude s sms-kami opakovať a že aj syn sa pytal čo mi je včera večer (ani sa nečudujem otecko sa mal priznať že čo a ako) , plus nedovoli nikomu a ničomu ohroziť nas no proste zufalstvo a pytam sa že čo betonovanie? a presne ako som predpokladala že nechce porušiť čo slubil že po´dme spolu alebo tam zoberie kolegu aby som bola kludna (toho spoločneho kamarata) že sa ho spyta ...
tak ja neviem či mam to debilne betonovanie prekusnuť alebo čo ... ale čo so zalubenou ??? ako to bude ďalej to netušim
@suzi31 hmm... ja ti neviem.. moznoze som naivna, ale ja mam naozaj z neho pocit podla toho co pises, ze "OK, ide betonovat lebo uz to slubil"...
viem ze to zamrzi, a viem ze to boli, viem to z vlastnej skusenosti... a chapem ako sa citis, aj ze si nasrata, ale uplne nestranne, len ako to tak citam, jednu tvoju spravu za druhou, on vyzera na takeho dobraka, ona to samozrejme vyuziva.
Ked tam pojde, ona bude mat pocit ze "vyhrala", pretoze podla mna jej ide o to aby ho nalakala k sebe domov - je to poda mimo prace, mimo ulice atd.. ak tam pojde, budes mu musiet velmi verit - lebo stat sa moze aj to ze to ona skusi, ked je on charakter (co sa mi zda ze je), tak ju odmietne a da jej najavo ze proste NIE. zeny nemaju radi odmietnutie, v konecnom dosledku by to mozno bola aj dobra konfrontacia..
podla mna je velmi sympaticke ze je odpisal ze je zenaty.... mohol jej odpisat len smile (akoze, ani nie ani ano), takto jej dal jasne najavo ze nie, ale kamarat moze byt - a z toho asi vyplyva aj ten jeho slub o betonovani, aj ked, teraz je situacia ina, a mal by si rozmysliet ci je vhodne tam ist... viem ze kazdy by si zelal (a ja urcite tiez) aby ju sfukol ako sviecku a rovno jej vynadal ako to vobec moze povedat, ale na druhej strane, vela ludi je takych, hladaju "vhodne slova" aby neublizili..
drzim palce aby sa to vsetko vysvetlilo.. ona vas chce rozostvat (aj ta jej smska o 9tej vecer je dost jasny dokaz - vsetci vieme ze rodina je pokope o takom case a je pravdepodobne ze to zacujes/opytas sa/atd), skus chvilku porozmyslat (ak sa to vobec da v tejto napatej situacii), ci jej to dovolis ;)
tak ale nezhodila si sa ty, nezhodila si jeho, dala si mu sancu nech si to vyriesi.... dala si najavo, ze sa ti to nepaci...a napriek tomu sa bez problemov mozete pohnut dalej... sceny su aj tak na figu... aspon vidi, ze ti moze doverovat a ak ma svedomie, tak ho snad pohryzkava aj pocit viny 🙂 pekneee 🙂 aj ja by som to tak chcel 😀 priznam sa, ze mne sa tiez stalo, ze veci, co mi pripadali bezvyznamne si manzelka precitala, ked mi vosla do posty... tam to sice nebolo o tom, ze by som bol ja do niekoho zalubeny alebo do mna niekto... vsak susedia by ti porozpravali, co som pocuval 😀
@lvka vieš ja tomu tiež chcem veriť až zufalo že sa do toho zamotal nechtiac a teraz už je to tak ako to je a najmä kvoli tej sms-ke ktoru jej na to napísal že je ženaty, to nakoniec vedia všetci vo firme že je ženaty, ale hlavne kvoli tomu som sa aj držala a aj preto ako reagoval on, tak videla som na ňom že ho to asi fakt mrzí, ale natoľko ho zase poznám, že on nie je žiadna charita ani klasický dobrák, on má dobré srdce, to je pravda, ale vie byť veľmi rázny a veľmi tvrdý, aj na chalanov, býval taký, a dal by im všetko na svete ale bol a aj je na nich veľmi prísny a voči "cudzím" ľuďom sa nikdy nevyznačoval takouto otvorenou ľútosťou a snahou pomocť takže ... jednoznačne sa nechal namotať a to ma štve 😖
jednoducho povedané, on keby chcel, tak by vedel veľmi rázne povedať čo a ako lebo ako sa hovorí hubu na to má dokonca niekedy až príliš, ale v jej prípade mu to nejde 😠
@suzi31 hm... ale teda povedzme si uprimne, nemusi byt namotany aby ho tesilo ze sa onho snazi nejaka zena... proste realne, aj mne by to urcite lichotilo, co ale neznamena ze by som skocila do nejakeho mileneckeho romantickeho vztahu pretoze mojho muza milujem.... druha vec je, doteraz (od polovice Jula) to bola pohodka, ty si nic nevedela, nic sa nedialo, on nemal ziadny problem, prenho bol ten zivot taky ako doteraz a v pohodke, otazka je, co spravi teraz, ked ty uz vies a dala si jasne najavo ze to nebudes tolerovat.. ja by som ocakavala (a teda dufam 🙂 ) ze sa zachova ako chlap, a proste sa postavi na tvoju stranu... a mozno by som (ak sa este raz vrati k tomuto rozhovoru), mu naznacila, ze dodrzat slub je sice fajn, otazka je za aku cenu, lebo teraz je cena velmi vysoka.... ist brigadovat k zene ktora ho ocividne bali je urcite na hrane.. uvidis, nechaj ho porozmyslat.. snad ma rozum
@suzi31 podla mna si to on neuvedomuje ako sa zamotal a ja osobne by som mu povedala ze sa mi nepaci aby tam siel betonovat co si teda urobila ak to spravne chapem ... a on napriek tomu ide lebo to slubil ...
takze asi potrebuje skolu hrou .. si spominala ze na teba dost ziarli co teda chapem kedze ty si mlada baba a on taha na 50. Ja by som mu kludne oznamila napr. ze v nedelu idem pomoct kamaratovi, kolegovi, byvalemu s niecim (neviem v akej oblasti pracujes ... ale to je jedno proste nieco si vymysli a chod niekam aj ked to nebude realne, nedvihaj mu mobil pridi neskoro, dones si kyticu ruzi ze si dostala....
a hadam mu to docvakne chlapi su niekedy ako deti a najma v jeho veku, ona ho proste lovi ta zena ... a jedine sa musi proti tomu ohradit on ... a najprv teda pochopit ze sa ruti do pekla...
a ak napriek tomu ze vie ze sa ti to nepaci pojde k nej betonovat tak ja by som velmi zbystrila ...
@maznacik007 loví, to je ten správny výraz ... a on sa správa ako blbá korisť
@ella555 ano akurat, že tomu mojmu ona otvorene povedala aj napisala že je do neho zalubena tak neviem či je slepy alebo to pre tú strašne veľkú ľútosť ktorú nedokáže dať bokom asi nevidi alebo skô nechce vidieť ... mne keby kolega napísal že ma lubi a on by sa to dozvedel tak to by bol cirkus ako svet ale u neho je to v poriadku, keďže on to ma všetko pod kontrolou a nič to neznamena .... hovno !!!!!!!!
@suzi31 Je to blbá situácia... Aj keď ťa manžel miluje ( čo je super) existujú takéto "herečky" pijavice, ktoré ich obháňajú. A chlapi sa napokon (česť výnimkám) nechajú zlomiť a potom im je už všetko jedno. Fakt Ti držím palce, nech to dobre dopadne... ale akokoľvek sa budeš snažiť, neovplyvníš to.... také kravy na dohovor nedajú ... Ja som dnes spokojná a šťastná...ale nebolo to ľahké. Fakt silnooo držím palce nech je všetko v poriadku 🙂
@natasio ďakujem ti, je mi z toho ťažko lebo viem že to v konečnom dosledku asi neovplyvním už či tam na ten jej blby dom pojde alebo nie, ale každy deň je s ňou v robote a to ešte neviem čo mu píše napr. v mailoch alebo na skype ... a keď ešte sa vyskytne aj služobka, čo su oni teda hodne rozcestovaní .... ja neviem, ako mu budem veriť, verím mu, že s ňou nič nemal, lebo to by som už hádam na ňom za takú dobu zbadala, ale všetko bolo u nás OK aj posteľové scény, tak ako predtym, ale čo bude ďalej do buducna .... či sa budem len prizerať ako ho ona oblbne alebo jej naozaj mám ísť dať jednu facku
bohužiaľ ti neviem poradiť.... ona keď sa zaľúbila, tak jej ani rozbitá huba nevygumuje tú hlúpu hlavu. U nás to bolo rovnako.... nakoniec ho tak zmanipulovala, že bol ako vymenený... a to dokonca ani nebola sama.... mala snúbenca či druha, 3 detí s dvoma mužmi.... Asi to znie blbo, ale ja som v konečnom dôsledku šťastná, že už je preč.
ja ti poradim nieco ine, necitala som celu diskusiu len par tvojich prispevkov, ale ja by som na to betonovanie sla, neviem akeho ma velkeho syna, ale zobrala by som aj jeho-ak je vacsi-pomohol by otcovi aby rychlejsie skoncili a ak mensi zahral by sa s jej dcerou,..a normalne by som sa na nu usmievala, porozpravala sa ako v praci, co ma v zivote noveho, povedala jej ze vsak prideme aj nabuduce pomoct, ked jej nema kto /vsetko by som rozpravala ironicky az sarkasticky a mala pritom hubu od ucha k uchu/, vypila si kavicku, gratis sa napakala, dala si poukazovat celu stavbu,.. atd a ste obaja spokojni-manzel dodrzi slub, ty budes mat dusu napokoji-bo ona sa o nic nepokusi /ak ano tak si to urcite musi vsimnut aj manzel a a ak by nezareagoval, tak vies na com si/ a urcite dalsie ,betonovanie, nehrozi, vies ako sa hovori priatelov maj blizsko seba, nepriatelov este blizsie,.. na taketo zeny musis ist ich strategiou, aj keby ta mala rozhodit od zlosti, pokoj, usmev, milota,..
@suzi31 ahoj suzi, minule osmlen tak preklikala tvoj problem, popozerala a sem tam ma to doma napadlo, fakt...tak som dnes zacala hladat že ako dopadol tvoj príbeh a nemusela som ani dlho hľadať a už to tu vidím.Nezávidím ti situáciu, musí to byť ťažké, ale vyzeráš byť rozumná žena, ktorá sa nezníži pod svoju uroven a tiež ide z teba aj nenormálna vyrovnanosť, čo pôsobi velmi pozitívne.🙂 Verím a dúfam, že sa problém *(pre mna to preblem je a poriadny, a ospravedlnenia typu: že chce byť len slušný atd su uplne nanič) vyrieši a nebude opakovať..
Mám skúsenosti s týmito vypisovaniami atd atd, nechcem to rozoberat takto, bolo to koli mne a nedopadlo to dobre..preto pri týchto temach viem byť velmi otvorená,pretože viem čo to môže narobiť, ale nechem sa nikoho dotknut🙂
Trosku mu buchni po hlave nech sa spamata a bude dobre🙂
Držim prsty 🙂
@tyssa to by bolo na Oscara, ja viem že by som mala, ale neviem, či by som to zvládla ... ja nie som taka suverenka ... keď, tak by som zvolila možnosť zavolať jej ... s tým synom je to dobrý nápad, jeden ma 22 a druhy 20, akurát neviem, či bude mladší cez víkend k dispozícii, oni už nebývajú doma ... ten mladší viacej, ten starší je vo vzialenejšom meste na škole a v robote ...
@zuzlicek44 vyrovnaná som bola tak pred ním aj to neviem ako sa mi podarilo, podľa mňa to bola nejaka vyššia sila a možno skutočnosť, že on bol z toho tak posr. že som istým spôsobom bola na koni, ale neviem, ako to dopadne ...
viem zeby to bolo tazke, ale ona ta poklada asi za nerovnocennu sokynu /podla toho ako sa sprava, co si dovoluje,../ preto jej to treba natriet, skus sa dohodnut s tym mladsim - popripade by som mu vysvetlila situaciu, dam ti radu, ktoru mne dal dakedy davno jeden psychlog-ked mas riesit konflikt, alebo ist do konfliktu a mas stres a strach, citis ze ten druhy ma navrch, tak si nepriatela /sef, nadriadeny, popripade takato trubka/ vzdy predstav so stiahnutymi gatami /popripade kozenou miniskunou/ ako tlaci na zachode,..ked sa jej zadivas do ksichtiku a toto si predstavis, jak tam tlaci s vvypulenymi ocami, ver ze usmev pride,..
@tyssa tam nie je chyba v nej..hociaka cundra hodcikto si môzže robit a hovorit hocico na hocikoho....je len na tom druhom ake stanovisko k tomu zaujme!!!!!!!!! prečo riešit zenu...treba riesit svojho muža...môj názor 🙂
@zuzlicek44 to je možne ale chyba je podľa mňa v prvom rade v nej že ho pokúša aj keď sa teda zatiaľ naoko moj "nechytá" len čo bude potom, a ako to s nim mam riešiť mam spraviť cirkusy, keď je s ňou každy deň v robote ... ? keby tu išlo len o to debilne jednorazove vybetonovanie tak sa na to "vykašlem" ale toto je moooooooc dlhodoba zaležitosť, keď spolu robia ....
viem zuzlicek44, ale tiez si myslim ze jej muz sa do toho dostal a ani nevie ako /napriek svojmu veku/, muza zatial vyriesila vynikajuco, bez cirkusov a fakt s chladnou hlavou,.. poznam zeny ktorym muz x krat povie ze nic, ale napriek tomu sa furt lepia dalej az ked zasiahla manzelka dotycna pochopila ze tadial cesta nevedie,..je to tazka situacia, este keby tam siel s tym synom, 20 rocny nie je uz dieta-urcite by si nieco vsimol a otcovi by asi tiez nieco povedal,..
@suzi31 suzi a chyba bude potom v každej žene? ved to nedáva zmysel..tažko sa mi to píse,teda neviem to tak presne napisat..ale vieš koľko žien ho možno bude ešte v živote pokušať? ved to mas ako v obchode napr. KUPIS SI LEN TO CO CHCES,NIE VSETOK TOVAR CO TAM BUDU MAT AJ KED TO BUDE V ZLAVE...a nehovor mi že ked clovek neche s niekým komunikovat tak sa to neda...ked sa nechces s niekym bavit, tak sa nebudes, ignorácia atd atd..ved sama to musis vediet podla seba..
@suzi31 len môj názor🙂)
@zuzlicek44 ano toto je pravda, keby nechcel, tak by sa nebavil. 😖
@tyssa ten vek manžela mi ušiel...kolko?

@suzi31 ja viem ze to nic neriesi ale ja by som si udrela 😀 😀 😀 takej babe by som pritasala jednu aj za teba