Manželove "nevinné" kamarátstvo
Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹
@zuzulienka312 sa spamätaj dievča! ty už si žiadne deti nerob, predpokladam,že sa nevieš sama postarať o seba a svoje 4, asi preto si s terajším, hoci on je teda riadny debil. Ak už nemáš kde bývať, tak si u neho ži,pokiaľ ti dovolí a nijako vam neubližuje a staraj sa hlavne o seba a svoje detičky.
@susanne6 tak to sa mylis mam kde byvat ale ja ho nam rada z neviem co mam robit
@alenazv niako
@0silvia0 nie je to kvoli tomu ze teras byvame spolu u neho ale mam ho rada a nebiem co a ako
@zuzulienka312 ty ho možno máš rada, ale on ťa pravdepodobne rád nemá, súdiac podľa toho, čo si
napísala.

@zuzulienka312 tu je rada veľmi jednoduchá: odíď od takého chlapa. Veď s ním máš samé problémy, nemáte rovnaké názory, chodí za babami, ty plačeš, sex o ničom, perspektíva žiadna... hm... nerozumiem-akože načo si s ním? Len kvôli tomu, že máš kde s deťmi bývať? Čo tvoja dôstojnosť a sebahodnota???