icon

Manželove topánky pred bytom susedky

18. feb 2023

Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.

loliki
18. feb 2023

Prepáč, je to také komické, ale asi len nám nezainteresovaným. Takže, Ty si našla dnes (neviem o koľkej) topánky Tvojho manžela pred dverami susedky, ktoré tam boli už od piatka a manžel ich nevedel doma nájsť? Jasné, že to nie je normálne. Musíš zistiť Ty, či tam chodí častejšie.

sickynickyobsadene
18. feb 2023

To musíš ty vycítiť či o niečo ide.Bohuzial takéto veci sú na dennom poriadku. Zrejme mal naponáhlo pri odchode.To sa len tak nezabudne neobut.

andula1988
18. feb 2023

Tak toto je uplne záhada čo sa vyrieši na modrom koníkovi že ?
Mal tam topánky, ty si ich tam našla tak prečo si jej nezaklopala hneď, keď sa poznáte ?
Domov prišiel bosý a povedal Ti, že zabudol ? A ty si ako reagovala? Šla si sem napisáť lebo tu Ti odpovieme

autor
18. feb 2023

@kate211 Praveze sa mu to stalo prvykrat.

kat_
18. feb 2023

a teda on ani nespominal, ze bol u nej pozriet to zabradlie? az ked si nasla topanky sa priznal?

dadis
18. feb 2023

snad to nie je ten isty muz, co mu nohy smrdeli

loliki
18. feb 2023

Prípadne mu začni baliť kufor na tú mobilizáciu, čo tu v inej téme spomínajú. 😉 Vy ste teraz topky na MK. 🙂

autor
18. feb 2023

Vcera vecer tam vraj bol a zabudol si ich.Prisiel domov bosy,ale ja som to nevedela,ze prisiel bosy.Dnes topanky nehladal,nikde nebol,lebo prsalo.Ja som isla poobede do obchodu pesky po schodoch a pred bytom susedky som videla jeho topanky (bezne tam ziadne topanky nebyvaju,tak som sa prave divila,co tam robia vobec nejake topanky).Pridem domov a doma manzelove topanky neboli.Pridem za manzelom a pytam sa ho,ze kde ma topanky,lebo rovnake som nasla pred bytom susedky.On na to,ze su to jeho topanky,ze ich vcera zabudol,ze bol u susedky sa divat na zabradlie (o tom sme sa bavili vsetci styria aj s manzelom susedky asi pred mesiacom,menili totiz zabradlie cez tyzden).A domov prisiel vcera vraj bosy(to mi povedal dnes,vcera som to nevidela) lebo ked vcera u susedky bol,zabudol,ze tam prisiel v topankach a myslel si,ze ma papuce.

bessie12
18. feb 2023

vacsiu hovadinu som uz dlho necitala 😂 a teraz tu o cervenej ciapocke

sickynickyobsadene
18. feb 2023

Tak to nie je také zlé....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kate211
18. feb 2023

@bessie12 Preco? Vsak ak ju podvadza a u susedky ma viac osobnych veci, tak co si mal chudak v tej rychlosti vymysliet? Prve co ho napadlo, ze zabudol :D

bessie12
18. feb 2023

@kate211 len mi prosim ta nepis, ze si tejto rozpravke "o nevernikovi" uverila 🙏 😂

dadis
18. feb 2023

Co robis z toho dramu..ved hadam keby ju bol vrznut, tak by nenechaval topanky pred dverami, nech je vacsia sanca, ze sa na neveru pride 🤦‍♀️😆😃..nie si tak trosku ziarliva?

bessie12
18. feb 2023

@elizabet173 a to je len zaciatok 😨😂

loliki
18. feb 2023

Opýtaj sa suseda, čo je nového s tým zábradlím. Snáď bol doma aj on. Kľudne sa vyspi. Ak by niečo mali, tak určite by bola iná a nie táto story. Chlapi riešili vážny problém - zábradlie, ako si mal zapamätať, v čom tam vôbec došiel. To chce pokoj. To chce Persen. 😉

kate211
18. feb 2023

@bessie12 Zatial niesom rozhodnuta. Pripady, kedy si manzel odskocil vrznut o poschodie nizsie poznam z blizkeho okolia. :D

rony2255
18. feb 2023

Dobrá ptákovina. Niekto sa zrejme nudí

bessie12
18. feb 2023

@kate211 to nepopieram, ze zivot pise aj taketo pribehy, ale toto co tu je prezentovane ako "nevera" je pisane stylom nejakeho pubertiaka. Vsimni si styl pisania. Neverim, ze toto pise dospela osoba. 😀

srferreira
18. feb 2023

A teraz ta co viacej hneva? Ze prisiel bosy bez topanok, alebo to ze bol u susedy?

loliki
18. feb 2023

@bessie12 Nemusíš tomu veriť, ale aký zmysel to má spochybňovať? Kto ti má tu čo dokazovať? Ešte nevieš, čo všetko neuveriteľné sa môže stať tebe.

kate211
18. feb 2023

@bessie12 Styl pisania sedi na nejakeho pubertiaka. Ale ak u tej susedky ma realne viac veci (topanok ci cohokolvek ineho), lebo s nou realne spi, tak co si mal vymysliet, ked autorka takto rychlo na to prisla?

lenkalenka1987
18. feb 2023

Mne to nepride divne. Keď idem k niekomu na navstevu, tak sa vyzúvam vonku. Ak sa nevyzul vonku, ale dnu, mohla mu ich vylozit suseda von, nech si ich zoberie, keď bude potrebovat. Môj muž tiež chodil po susedoch, jednej susede nahodit elektriku, dalsiemu odvzdusnit radiator, tretiu odniest do bytu, keď ju nasiel vonku opitu a nikoho neprekotil a všetko to boli akcie neplánovane😀

bessie12
18. feb 2023

@loliki taketo somariny si pubertiaci bezne vymyslaju. Ja tomu neverim. To, ze ty ano, uz je to tvoj problem. Tejto rozpravke neveri viac nez dost ludi.
A prajes niekomu v co neveri, aby sa mu to stalo ?? Nevera z mojej alebo z priatelovej strany nehrozi.

solange7
18. feb 2023

Vcera prisiel domov dnes? 😜

bessie12
18. feb 2023

@kate211 ja v take bajky neverim. Pretoze uz sa nie raz prislo na to, ze niekto si len srandu robil z uzivatelov tejto stranky. To ti mozu potvrdit ludia, ktori su tu pomerne dlho.

autor
18. feb 2023

@srferreira Nic ma neserie,len sa citim ako chudera,kt. neni ochotna uverit tomu,ze prisiel bosy.

kate211
18. feb 2023

@bessie12 Tu je tretina diskusii vymyslenych, tomu verim. Existuje vsak i dost chlapov, ktory si vymyslia vacsie hovadiny, ked sa pride na ich nevery. Tazko posudit.

loliki
18. feb 2023

@bessie12 Nepodstatné, či je to vymyslené. Pobavilo a to je fajn. Ty si až moc sebaistá. Skôr takýto postoj je typický pre mladých zaľúbených. Nikdy nehovor nikdy.

bessie12
18. feb 2023

@kate211 no vždy tu budú 2 tábory ľudí pre a proti a pravda je ktovie kde a ktovie aká 🤷‍♀️