Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
To musíš ty vycítiť či o niečo ide.Bohuzial takéto veci sú na dennom poriadku. Zrejme mal naponáhlo pri odchode.To sa len tak nezabudne neobut.
Tak toto je uplne záhada čo sa vyrieši na modrom koníkovi že ?
Mal tam topánky, ty si ich tam našla tak prečo si jej nezaklopala hneď, keď sa poznáte ?
Domov prišiel bosý a povedal Ti, že zabudol ? A ty si ako reagovala? Šla si sem napisáť lebo tu Ti odpovieme
@kate211 Praveze sa mu to stalo prvykrat.
a teda on ani nespominal, ze bol u nej pozriet to zabradlie? az ked si nasla topanky sa priznal?
snad to nie je ten isty muz, co mu nohy smrdeli
Prípadne mu začni baliť kufor na tú mobilizáciu, čo tu v inej téme spomínajú. 😉 Vy ste teraz topky na MK. 🙂
Vcera vecer tam vraj bol a zabudol si ich.Prisiel domov bosy,ale ja som to nevedela,ze prisiel bosy.Dnes topanky nehladal,nikde nebol,lebo prsalo.Ja som isla poobede do obchodu pesky po schodoch a pred bytom susedky som videla jeho topanky (bezne tam ziadne topanky nebyvaju,tak som sa prave divila,co tam robia vobec nejake topanky).Pridem domov a doma manzelove topanky neboli.Pridem za manzelom a pytam sa ho,ze kde ma topanky,lebo rovnake som nasla pred bytom susedky.On na to,ze su to jeho topanky,ze ich vcera zabudol,ze bol u susedky sa divat na zabradlie (o tom sme sa bavili vsetci styria aj s manzelom susedky asi pred mesiacom,menili totiz zabradlie cez tyzden).A domov prisiel vcera vraj bosy(to mi povedal dnes,vcera som to nevidela) lebo ked vcera u susedky bol,zabudol,ze tam prisiel v topankach a myslel si,ze ma papuce.
vacsiu hovadinu som uz dlho necitala 😂 a teraz tu o cervenej ciapocke
Tak to nie je také zlé....
Co robis z toho dramu..ved hadam keby ju bol vrznut, tak by nenechaval topanky pred dverami, nech je vacsia sanca, ze sa na neveru pride 🤦♀️😆😃..nie si tak trosku ziarliva?
@elizabet173 a to je len zaciatok 😨😂
Opýtaj sa suseda, čo je nového s tým zábradlím. Snáď bol doma aj on. Kľudne sa vyspi. Ak by niečo mali, tak určite by bola iná a nie táto story. Chlapi riešili vážny problém - zábradlie, ako si mal zapamätať, v čom tam vôbec došiel. To chce pokoj. To chce Persen. 😉
Dobrá ptákovina. Niekto sa zrejme nudí
A teraz ta co viacej hneva? Ze prisiel bosy bez topanok, alebo to ze bol u susedy?
Mne to nepride divne. Keď idem k niekomu na navstevu, tak sa vyzúvam vonku. Ak sa nevyzul vonku, ale dnu, mohla mu ich vylozit suseda von, nech si ich zoberie, keď bude potrebovat. Môj muž tiež chodil po susedoch, jednej susede nahodit elektriku, dalsiemu odvzdusnit radiator, tretiu odniest do bytu, keď ju nasiel vonku opitu a nikoho neprekotil a všetko to boli akcie neplánovane😀
Vcera prisiel domov dnes? 😜
@srferreira Nic ma neserie,len sa citim ako chudera,kt. neni ochotna uverit tomu,ze prisiel bosy.

Prepáč, je to také komické, ale asi len nám nezainteresovaným. Takže, Ty si našla dnes (neviem o koľkej) topánky Tvojho manžela pred dverami susedky, ktoré tam boli už od piatka a manžel ich nevedel doma nájsť? Jasné, že to nie je normálne. Musíš zistiť Ty, či tam chodí častejšie.