Manželove topánky pred bytom susedky
Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.
To je divné. Je pekná? Máš pocit,že manžel po nej ide? Je to podozrivé až-az.
@kate211 Ked ideme len k nim,tak v papuciach.Ked ideme napriklad z vonku(z obchodu,z ihriska) a stavime sa u nich,tak ma beznu obuv.
@flofi On ma doma viac papuc.Niektore v botniku,ktore niesu na ociach.Ja presne neviem,ktore kedy pouziva.Jej muz je kamionak,casto prec.
"pred bytom susedky som videla jeho topanky (bezne tam ziadne topanky nebyvaju,tak som sa prave divila,co tam robia vobec nejake topanky)"
napriek tomu, že tam bežne býva prázdna chodba, keď vyšiel z bytu, topánky pred dverami si nevšimol ani on, ani suseda 🤷🏻♀️
či ty si mu ich šlohla, keď si ich zbadala a on bol ešte u nej? potom by dávalo logiku, že šiel domov bosý.....
ak sa zvyknete navštevovať a videla si jeho topánky pred jej dverami, prečo si nezazvonila? že jeeej ty si tu? idem práve domov, bla bla (to je jedno)
hmm kamionista.. a tvoj muz bol pozriet to zabradlie ked bol jej muz mimo ?
Vyzul sa pred dverami? Máte tak vo zvyku, keď k nim chodíte? Alebo mu tie topánky vyložila pred dvere suseda, keď odišiel? To by ich už vyložila k vašim dverám, nie? Ak ich vyzul pred dverami, ako ich nemohol nájsť? Ráno je múdrejšie večera.
To co ti za konstrukty napada, ze ma u vydatej milenky viac veci - papuce a pod. 🤦♀️😃🙈..akoze mu milenka kupi nahradnu obuv a oblecenie a zupan napr? 😆🤦♀️ Normalne bol pozriet balkon a zabudol na topanky. A kedze nikde uz potom nebol, tak ich nehladal. Nerob z toho dramu.
@nikaeli A naco by som zvonila,ze ci je manzel u nej ked bol doma?Normalne sme sa rozlucili,odisla som dole po schodoch a vsimla som si jeho topanky.Vratila som sa domov a pytam sa manzela,kde ma topanky (nevidela som ich u nas doma),lebo pred bytom susedky som videla rovnake.A na to mi povedal,ze su jeho,vcera ich tam zabudol a domov prisiel bosy.
@dadis Mne je na to divna len jedna vec.A to ta,ze idem dole na navstevu koli balkonu (bezne chodi v papuciach ci topankach) a ked odchadza,topanky nenajde ziadne a ide domov bosy.Ale ano,asi som divna,ale mne sa nestalo,ze z navstevy pridem domov bosa,lebo si zabudnem topanky.
Možno ho videl nejaký sused a naschvál mu ich schoval, lebo mu závidel, že ide k susede....a potom ich tam opäť dal aby si ich našla ty a urobila doma scénu....
jemine, už som z toho celá dopletená 🤦🏻♀️😆
A su aj nejake ine okolnosti, ktore by aspon minimalne naznacovali, ze spolu nieco maju?
Preco muzovi neveris?
Robili zabradlie...ste si blizki ked chodite na navstevy...bol pozriet...nic divne
Mozno sa zabudol, ze prisiel zvonku, kedze tam chodite aj v papuciach...sice trochu divne, ze nespoznal svoje topanky, ale u muzov ma to az tak neprekvapuje...
Nie je taky typ, ze zabudne kde polozi kluce, mobil....?
4 strany debaty o zabudnutých topánkach. Však to vypustvz hlavy a chot toho zabudli ca vytrtkat tak, že zabudne aj kde suseda býva. Zbytočná dráma o capine
@adka176 Fakt ma nenapada nikto,kto by mohol toto urobit.
@kate211 Ja neviem,asi nie.Normalne sa bavia.Aspon v mojej pritomnosti.
@euka210 Nie,prvykrat nieco zabudol a to rovno topanky u susedy.Keby to robil bezne,tak tu ani nepisem.
On si tie vlastne topanky pri odchode prekrocil a siel bosy? Alebo siel tym balkonom?
Tak ich proste zabudol no. Uznavam, ze je divne odist z navstevy bosy. Ale mozno mal blby den, pri odchode sa mu nechcelo hladat a obuvat topanky, tak odisiel bosy. Jedno poschodie hore dole.
@althejka To tiez nechapem,ako mohol topanky prekrocit,vysrat sa na ne a odist bosy.Isiel normalne po schodoch.
@neanonymna Je to dost mozne.Urcite uveritelnejsie ako verzia prekrocit a vysrat sa na topanky a odist bosy.
Opytaj sa ho na detaily toho zabradlia.
@surama To si vyfotil a ukazoval fotku.Fotku mu mohla poslat aj ona.Pri dnesnych nezmysloch je mozne vsetko.
@neanonymna presne si pomenovala moje myslienky 😅
Smerovali tie topanky z bytu ,alebo do bytu? Alebo boli iba nekontrolovatelne pohadzane?
Dobre, tak pripust verziu, ze spolu nieco maju. On za nou pride v topankach, vrznu si a ide domov. Preco by domov chodil bosy? Nemoze najst topanky? Ako to, ze ich nemoze najst, ked su pred dverami? Keby tam vcera neboli, kto ich tam dnes dal? Susedka? A preco by to robila? Vedela, ze pojdes do obchodu? Keby ti klamal a prisiel domov v papuciach (a nie bosy), objavili sa u vas vcera nejake papuce, ktore manzel nemal alebo dlho nepouzival? Kam by ich ukryl?

@loliki Ked som isla do obchodu.