icon

Manželove topánky pred bytom susedky

18. feb 2023

Nasla som manzelove topanky pred bytom susedky.Domov prisiel bosy.

kat_
18. feb 2023

susedu si neskusala oslovit? ked sa navstevujete, tak si snad aj pisete/volate, zo srandy sa spytat, ze co mu dala vypit, ze dosiel bosy 🙂 ze ako bude ona reagovat...

loliki
18. feb 2023

A mňa štve to, že tvoj muž už určite spokojne spí, celý šťastný, že sa našli jeho topánky a zábradlie je super. A my tu riešime a aj tak sa nič nedozvieme.

dskjhfdlkdjhl
18. feb 2023

a vobec mu nebolo divne, ze doma potom tie papuce nasiel? No, tento pribeh ma celkom znacne trhliny.

flofi
18. feb 2023

@loliki presne.. mne sa bude dnes o topankach hadam aj snivat

kate211
Odpoveď bola odstránená
autor
18. feb 2023

@kate211 Ja tomu taktiez neverim,ale manzel robi zo mna histerku,ktora nechape co je na jeho verzii take neuveritelne.

simona20201309
18. feb 2023

A možno išiel na prietrtky a niekto nečakane prišiel tak musel utiecť cez okno... na topánky nebol čas 😄
A čo si myslíš ty autorka? Aku verziu máš ty?
Každopádne je to naozaj divne, ale ak by spolu niečo riešili, neexistuje aby len tak nechali topánky pred dverami. Takú hrubú chybu by naozaj urobil len idiot. Napadá mi jediná možnosť. Susedka je do svojho milenca zamilovaná a presne o to jej ide. Aby ste ich odhalili 🤷‍♀️
Možno to bol jej plán. Jej muž je stále preč, možno ju tiež niekde podvádza, možno ho už nemiluje (malé dieťa, možno je z toho frustrovsns ze je stále sama, malo sexu...)
Ona by sa možno rozviedla okamžite, len ty si prekazkou. Takže ona mu tie topánky najprv skryla, aby ich potom mohla vylozit pred dvere a čakať kedy pôjdeš okolo 🤔

loliki
18. feb 2023

@flofi Raz tu bola téma, že muž si kúpil drahé auto, minul na to všetky úspory a po hádke odišiel na ňom. Žena zostala doma s pár eurami a doteraz neviem, či sa ten muž vrátil alebo ako sa to skončilo. Tuto autorka vlastne môže byť šťastná, že má doma aj manžela aj s topánkami. 🙂

rony2255
18. feb 2023

@loliki 😂

b3e3l
18. feb 2023

@loliki na to si tiez spominam, do dnesneho dna sme sa nedozvedeli ako to dopadlo. A toto bude zrejme rovnaka zahada

vikiki29
18. feb 2023

Kto by si bol pomyslel, že téma o zabudnutých topánkach bude hádam najdiskutovanejšia za tak krátky čas svojej existencie 😂😂😂. Normálne ma to tak pobavilo, až na mňa muž pozerá, či som OK že sa tak rehocem o polnoci doma 😂😂😂.

pralinka25
18. feb 2023

aj mna tato tema pobavila.
podla mna je to cele taka haluz ze to az musi byt tak ako povedal. taku koninu by si ani nevedel vymysliet a ako poznam niektorych chlapov je to uplne realne.
nemyslim si ze so susedou nieco ma.ak by mal ver mi takto trapne by si sa to nedozvedela.

loliki
18. feb 2023

@vikiki29 A mňa celá rodina atakuje, načo chodím na MK. 😅 Lepšie ako krimi pozerať. Tu sa dejú iné veci!

plnenapaprika
18. feb 2023

Preco chodis z nakupu s taskami po schodoch?
A s detmi?

loliki
18. feb 2023

@plnenapaprika Muž nemohol ísť, lebo si nevedel nájsť topánky.😀

kate211
18. feb 2023

@vikiki29 Radsej sa spytaj muza, ze ci z jeho pohladu je bezne zabudnut u susedky topanky, prejst okolo vlastnych topanok a mysliet si, ze prisiel v papuciach a doma to vysvetlit tak, ze lacne papuce sa predsa z pred dveri bezne kradnu a preto prisiel bosy. Nech tu mame aj muzsky pohlad na vec.

evaachesa
18. feb 2023

Ale nestresuj, určite bol u nej len ako hodinový manžel.😉

sparkling
18. feb 2023

Vies co ale zas… ja osobne byvam niekedy taka vygumovana, ze mne by sa to aj realne mohlo stat. Isla by som k susede, nechala boty pred dverami. A potom idem vramci baraku domov a hladam papuce, boty pred dveramis i nevsimam, lebo ved som v podstate o poschodie nizsie/vyssie, hladam papuce. Ja som k susede chodila aj v ponozkach…. Furt mi to ale nesedi k tomu, ze jak to dokazuje jeho neveru.

flofi
18. feb 2023

@loliki ach ja nemam rada take nedoriesene veci 😀 ale pravda autorka moze byt rada ze je doma aj muz aj topanky.. ak muz odide tak asi nie daleko 😀

mandarinka555
18. feb 2023

Pri lúčení sa ešte vo dverách toľko oblizovali, že v tej rýchlosti chudáčisko zabudol, že ide domov bosý...

b3e3l
18. feb 2023

Pred par hodinami sa tu objavila dalsia zaujimava a podobna tema ,,žena v odraze,, tiez podobna zahada a tiez to zostalo nevyriesene. Pri tom by stacilo tak jednoduche riesenie: Ist za tym dotycnym alebo mu napisat a spytat sa priamo jeho ako to bolo, alebo kto to bol. A my ostatni by sme mohli v noci kludne spat😁🙃

sparkling
18. feb 2023

Proste chapes, vsak on sa normalne priznal, ze tam bol. Mne by bol podozrivy az v momente keby zapieral, ze tam nebol a boty by tam boli pred dverami 🤷🏼‍♀️🙈 ja neviem, ja som dva roky hladala svoj sveter a dojdem kozmeticke a ona obleceny taky sveter jak som ja hladala. Tak som jej ho pochvalila a povedala, ze som mala taky isty ale niekde som ho stratila. Potom mi povedala, ze niekto si ho zabudol v salone a nevedeli dopatrat majitela. Pricom ja som netusila, ze som ho tam nechala. A takto uz som stratila dva pary botov a dodnes neviem kde su (ale domov som dosla vzdy obuta 🤣)

deedol
18. feb 2023

u nas na chodbe deti popresuvali veci, nieco aj zmizlo, nieco sa naslo na inych poschodiach dokonca poskryvane v skrinkach (niektori maju botniky a pod.) nerobila by som z toho dramu, ak mu inak veris.

vikiki29
18. feb 2023

A možno suseda nechcela aby tak skoro od nej odišiel a skryla mu preto topánky. A keď on napriek tomu odišiel aj bosý, tak sa naštvala a topánky mu vyložila pred dvere 🤷‍♀️

plnenapaprika
18. feb 2023

@loliki nejde o to, ale ze preco nepouzila vytah
Iba zeby nemali..

autor
18. feb 2023

Aby chodil fotit k susedke balkon,hned ako ho susedia dokoncili,nebolo zas tak akutne.Ked boli oni u nas naposledy,padlo tam,ze niekedy sa prideme na ich balkon pozriet.A nie,ze manzel si pride takto rychlo,vecer fotit susedov balkon.To mohlo pockat tyzden,dva.A este si tam zabudnut topanky lebo ved mohol mat papuce a lacne papuce sa bezne kradnu,tak prisiel bosy.Svoje papuce,ktoru mu udajne mali ukradnut,mal dnes na nohach.To si udajne neuvedmil.On sa vraj nediva,co si obuva.

autor
18. feb 2023

@plnenapaprika Ja som sla do obchodu sama bez deti s prazdnou taskou po schodoch.Bezne chodim po schodoch.

loliki
18. feb 2023

@plnenapaprika Keby išla výťahom, síce by nenašla manželove topánky, ale tie by boli doteraz pred susedkinými dverami. 🙂
Autorka: Ten balkón musí byť ozaj pekný, keď to potreboval odfotiť. 🙂 A teraz je manžel doma, alebo si ho vyhodila aj s topánkami? Na ten pekný balkón? 🙂 Prepáč.

b3e3l
18. feb 2023

Mozno si to uz spominala alebo nie alebo som to prehliadla, ale ked isiel on ku nej, ty si bola vtedy doma ci nie? A ani nevies ako dlho u nej bol?

kate211
18. feb 2023

A ako funguje tvoj manzel v beznom zivote? Ako dlho ste spolu? To ma chovanie bezne ako v prvej triede? Zabuda, neuvedomuje si, chodi bosy, neriesi, straca oblecenie?