Manželove urážky pod vplyvom alkoholu a ich následky
Ahojte, uz dlhšie sa odhodlavam napísať ale vždy ma odradí to, ako iné členky Koníka začnú osočovať a urážať........ Môj manžel sa tvári ako najlepší manžel a otec. Ale napríklad dnes, mali sme doma oslavu, všetci sa bavili, on každému rozprával ako ma miluje a snažil sa ma každú chvíľku bozkávať, čo sa mne nepáčilo, keď návšteva odišla, začal mi nadávať ako ho využívam ( keďže som na rodičaku), že bez neho by sme si takto nežili, aká som špina a nech zdochnem...... Samozrejme neni to prvý krát..... Na druhý deň sa tvári ako keby sa nič nestalo. Mne sa ten človek hnusy. Mám chuť pobaliť deti (máme spolu dve malé) a ísť preč....... :(
Nahraj ho na mobil ..pekne to rozposielať celej rodine a medzitým podaj návrh na rozvod ..toto sa nedá akceptovať aj keby to hovoril len 2 x do roka.
@angela85 Nemám problém keď ide na " pivko " alebo pohár vína, vtedy mi vyznáva lásku, vravi ako ma miluje, je milý, pozorný...... Ale keď sa do toho pridá aj niečo tvrdé a jemu niečo " cinkne do nosa " tak chŕli nadávky, urážky..... Nestáva sa to často ale za to obdobie co sme spolu, sa to stalo už viac krát..... Ale teraz naposledy to už prepiskol. Dnes povylieval všetky fľaše do umyvadla, ospravedlňoval sa ale ja neviem ci mu to chcem odpustiť........
@miadi Presne ako píšeš, alkohol verbálne útoky neospravedlňuje....... Prešlo mu to uz viac krát, vie ze chvilku budem nasrata, chvilku tichá domácnosť, potom sa začneme baviť kvôli deťom a nakoniec sa budeme tváriť ze sa v podstate ani nič také zlé nestalo ( podľa neho )
Jasné že môj psychický kľud je dôležitejší..... Raz mi povedal : " nemysli si ze si budeš takto žiť keď budeš sama " Ja mu na to že radšej chudobnejšie ale spokojnejšie
@alexnina777 Nezastavam si ho, ale píšem ze ma aj dobre vlastnosti a neni totálny hajzel.... Ale po veľkom množstve alkoholu sa naň mení.... Narcista? Áno! Veľa krát to otočí proti mne, lebo ja.....
Prečo máš s nim 2 malé deti keď už bol taky?🤔🙄
@dharmasanata Pred mojou kamoškou, lebo vznikla tak situácia : Boli sme babska partia a deti, mali sme oslavu, muz prišiel po robote a pridal sa k nám, jedna kamoška nadobudla pocit ze môj muž flirtuje s mojou druhou kamoškou, aj mu to povedala a od toho momentu za mnou muz stále chodil a chcel ma bozkávať aby jej dokázal ze miluje len mňa. Mne to už bolo trápne že to robí tak nasilu, preto ma nebavilo mu opatovat city kazdu chvilku
@ewikuuu fakt divne chovanie od neho . Ty si tam nebola v tom momemte ked sa jednej kamoske zdalo ze flirtuje s tvojou velmi dobrou kamoskou ? Ci si tam bola a nevsimla si si nic zvlastne? Pokecaj s jednou aj s druhou . To nasilu vynucovanie si bozkavania je skor usvedcujuce ze chcel nieco zakryt, on sa k tebe nechova ako milujuci muz . Ale cele to dava zmysel ked si poviem ze je tam moznost ze uz sa mu paci ina zena . Tebe povie ze si spina a nech skapes Lebo chce byt s inou . Si na rodicaku a on ti otvorene ukazuje svoju financnu nadradenost nad tebou . Vidis tam niekde uctu k zene ktora snim mà deti ? Nic z toho si si nezasluzila . Jeho reakcia na to ze si nepresadil svoje bola extremna. Ked odisli druhe zeny jeho potreba dokazovat ako sa milujete sa zmenila o 180 stupnov na potrebu ukazat ti co prenho naozaj znamenas. Koho sa snazil presvedcit o vasej laske ? Tu kamosku ? Seba ? Rozhodne nie teba ..
@moonlight1210 genialne napisane! Ako vždy! 👍👏👌 autorka, ja by som ho natočila pri tom nechutnom vyleve. Najprv kvoli tomu aby si mu ukazala "zrkadlo". Ak sa ani po tomto nespamätá ,že ma fakt problem, tak ako dokaz k rozvodu (ak s tym nebude chciet pracovat a nieco urobit). Dostali ste sa do pozicie Pan a Sluha a on si je toho vedomý.
Cim vacsi magor a ozran tym viac deti mà 😆😆 kazdym dnom a mesiacom som si viacej istejsi ,ze zeny miluju takych retardov , ba dovolim si tvrdit ze musis byt co najvacsi retard aby si zenu ziskal a aj drźal co najdlhsie ako aj tu zevraj 13 rokov 😆 v zivote som nemal vztah viac ako rok dva ,nemam deti a zeny ma maju za kkta od kedy zijem,ale je pravdou ze cely svoj zivot som bol normalny,nepijem,neojebavam zeny,niesom agresivny,nefajcim,nechodim domov ozraty z krcmy a nesmrdim a prisiel som nato ze presne to je ten problem preco si zeny na mna a mna podobnych nepozru,si pre nich vzduch ked si v pohode..som stym uz par rokov zmiernenì len rozmyslam ako sa zmenit na kkta aby aj so mnou mali zeny 3-4 deti 😆😆 keby nahodou niekto ponuka kurz debility a ožrana rad pojdem aj zaplatìm,lebo priznam sa takto ze som normàlny v zivote mat rodinu nebudem 😆
@lienka.7 Máš pravdu, veľmi manipulativneho
@dharmasanata Naš vzťah mal pevné základy, ale narodením detí by sa mal posilniť, začalo to oddeleným spaním ( aby sa vyspal do roboty ) sme sa začali odsudzovať....... To už vie len on co tým chcel " zamaskovať " . Mal by si ma vážiť, on to aj tvrdí ako si ma veľmi váži že som mu porodila deti, starám sa o domácnosť atd. Potom príde situácia ako táto a má ma za totálnu handru, lebo JA som spravila niečo čo sa jemu nepáčilo a kvôli tomu tak reagoval. Mam pocit že som si postupom času prestala vážiť samú seba keď som to nechala zájsť až sem
@mircalla Nebola to detská oslava
@miadi Bola som tam ale nevšimla som si vôbec nič, preto nechápem prečo mi to vravela. Možno práve ona žiarila že sa s tou druhou debati viac, neviem. Však to, neni tam žiadna úcta ku mne
@andymady Aj ja si myslím ze by nemal piť, lebo keď prekročí mieru je to neúnosné aby sa takto správal a vyjadroval
@romiada Mám ho natočeného. Veľmi si je toho vedomý keďže som na rodičaku. Keď som chcela ísť na pár hodín do roboty tak jeho odpoveď bola, že sa to neoplatí lebo zarobim malo, radšej on zoberie nadčas
Keď sa opije ti povie to,čo si naozaj myslí. Nie je to pravda že v stave opitosti povedané ,nie je dôležité. Človek sa uvoľní a odváži sa povedať aj to,čo tají alebo v čom klame. On si ťa neváži a toto si naozaj myslí o tebe.

@ewikuuu s takým chlapom by som ja nebola. To je čistá pretvárka.