icon

Manželovi som našla niečo, čo som nájsť nechcela

22. mar 2025

Ahojte.Stala sa mi taká vec.Manžel má zaheslovaný mobil.Vraj kvôli deťom.Ale ja heslo viem.O čom on nevie.Kedykoľvek som mu len tak z nudy pozrela mobil, nič som tam nenašla.Až teda dnes.Mal tam otvorenú stránku, neviem či Instagram, alebo čo to bolo.Ale mal tam screenshoty rôznych žien.Akoby to fotil z videa.Keby to boli normálne ženy.Teda normálne vyzerajúce.Asi by ma to tak nepobúrilo ako toto.Boli to staré, škaredé a dosť pri sebe ženské.Neupravené, normálne sa mi z nich zdvíhal žalúdok.Ani som sa pre to s ním nedokázala baviť.Neviem či mu o tom mám povedať, alebo mám byť ticho.Ale normálne som z toho mimo.Vlastne ani neviem prečo som to sem napísala.Asi iba preto, že to potrebujem zo seba dostať von a normálne sa o tom hanbím s niekým rozprávať.Preto som to napísala anonymne.Ďakujem za každý postreh...

autor
22. mar 2025

@mameha7 však toto si hovorím aj ja.že prečo si teda našiel o desať rokov mladšiu.

autor
22. mar 2025

@majo111222 takže si myslíš, že je úchyl.fuuu...zaujímavé zistenie pre mňa po toľkých rokoch

deti95060810
22. mar 2025

ja byť tebou tak som ticho a čakám... sledujem čo sa ďálej bude diať...

gribka1
22. mar 2025

@deti95060810 Nič neuvidí myslím.

autor
22. mar 2025

@deti95060810
@gribka1 tiež si myslím, že nič sa diať nebude 🤷

juliacenc
22. mar 2025

Tak aside pojde najskor o nejaky vtip medzi chlapmi

majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
22. mar 2025

@juliacenc nemyslím

autor
22. mar 2025

@majo111222 no však napadlo.pre čo iné by si ich fotil.a to mi príde maximálne nechutné.veď ja už to budem mať pred očami asi stále.

gribka1
22. mar 2025

No nezávidím ti, neviem, či by som to dala.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
22. mar 2025

@gribka1 ďakujem ti.aspoň za to, že somnou súcitíš.mi sme boli kedysi na začiatku rozídení.a vtedy sme mali každý iného partnera.ja som mala vekovo rovnakého, on už vtedy mal takú starú ochechulu, ktorej vek som mu už vtedy vyhadzovala na oči.ale ani jednému to neklaplo a vrátili sme sa k sebe.a odvtedy bolo všetko v poriadku.takže asi to je niekde v ňom už od zárodku.len ešte to tak nevyplávalo na povrch.

autor
22. mar 2025

@majo111222 takže sa mám tváriť akože som nič nevidela a fungovať ďalej.no áno..aj tak sa dá.fuj.ale to nič nemení na tom, že nechápem čo ho na hentom vzrušuje.

gribka1
22. mar 2025

Určite, tak môže ťa mať rád aj keď si mladšia, no v sexe to bude iné. Nerozkáže si. Už ide len o teba, či to dokážeš tolerovať.

autor
22. mar 2025

@gribka1 rád ma má.to vidím aj cítim.a viem, že by od nás len tak neodišiel.na to má s nami obrovské puto.chodí ozaj iba do roboty a domov.a sem tam ku kamošovi na dve hoďky urobiť niečo na aute.nechodí do krčmi.nemá kamarátov, s ktorými by chodil von.má ozaj iba nás.sem tam si dá doma pivo.o deti sa vie úžasne postarať.asi to naozaj len skúsim nejak prekusnúť a budem sa snažiť vymazať to....si zlatá.moc ti ďakujem za pochopenie a radu 🌞🍀

modrava
22. mar 2025

ved bud rada, priroda nepusti, telo nestarne do krasy.. maloktorej sa postasti, ze cim starsia, tym pre svojho chlapa pritazlivejsia…

sara07
22. mar 2025

to mi ako chceš povedať že sa nájdu 70+ babky doslova ktoré sa fotia nahé ? tým štýlom ako píšeš ?? a nech mi potom niekto povie že si babka nevie kupit listok cez apku 😂

gribka1
22. mar 2025

@sara07 To nebudú slovenské babky😂

ibaja29
22. mar 2025

Mam.pocit ze chlapom z toho IG pekne zasibava..akoby mal kazdy nejaku uchylku. Ja som svojmu poslednemu zas nasla nechtiac tajny ucet kde sledoval mlade baby max do 20..na fotkach uplne deti. On ma cez 35. Mne sa dvihal zaludok ze to musi byt nejaka uchylka a samozrejme ze vsetko poprel. Raz som ho aj nazivo videla pozerat sa uchylne na mladucku casnicku ked sme boli jest. Mohla mat tak 15. Ked som.mu povedala ze co robi tak ze len pozeral ci nam ide zobrat uz jest. A ze ci je on daky pedofil..takze takto im prepina. Uplne mi je jasne ako sa citis. No neporadim ako s tym dalej. Prajem vela sil. Budes ich potrebovat

zobaka
23. mar 2025

v takej nadsazke, aspon ti neujde za mladsimi😏 ma uchylku a nevie, alebo nechce si s tym pomoct, zalezi na tebe ako sa k tomu postavis, ja by som mu tie fotky vymazala a tvarila sa, ze nic a cakala co on na to 😁 urcite sa hanbi ti ro priznat, ale ak ta to ukludni kamoska nasla ovela horsie veci muzovi, co su sto krat viac nepredychatelne 😖

alguno
23. mar 2025

Nikto tu nerieši, že mu poza jeho chrbát lustruješ telefón?! Ak by si mu verila, toto by si nerobila!

barka1
23. mar 2025

@alguno suhlas
...len tak z nudy pozeram jeho telefon bez jeho vedomia? Navyse opakovane? No fuj, autorka...

sense
23. mar 2025

Takže keby tam nájdeš mladé pipky tak už by to bolo v pohode? Za mňa nepozeraj druhému do mobilu ak nie si pripravená na to že tam možno nájdeš veci ktoré sa ti nepáčia. Pretože teraz sa ofucis že si tam našla staré ženy ale aj tak neurobis nic
Zrejme to vaše manželstvo nie je také dobré a bezproblémové keď mu kontrolujes opakovane telefon

majo111222
Odpoveď bola odstránená
janai1
23. mar 2025

@majo111222 mne príde strašne smutné, že chlap sa musí registrovať na ženské forum a vypisovať sprostosti.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
luciq1
23. mar 2025

Tiež mi je divné ze po 20 rokoch manželstva nepoznáš oficiálne jeho heslo od mobilu a musíš mu poza chrbát tam chodiť??? Tak asi váš vzťah nie je komplet zdravý...

janai1
23. mar 2025

@majo111222 ani nevieš čo progresivizmus znamená ale rapotaš to ako urážku.
Poviem ti tajomstvo. Človek čo neovláda ani vlastný jazyk a nemá vlastný rozum nemôže uraziť nikoho vyššie ako on 🙂

majo111222
Odpoveď bola odstránená