Manželovi vypisujú kolegyne
ahojte, chcela by som počuť váš názor...
S manželom sme spolu osem rokov, pred rokom prešiel do novej práce a odvtedy je náš vzťah ako na hojdačke. Ide o to, že môj muž je veľmi spoločenský človek, srší humorom, v spoločnosti je žoviálny a extrémne priateľský. Zrejme aj kvôli tomu si ho obľúbili viaceré kolegyne. No a problém je, že dve z nich to preháňajú.
Najprv bola kauza s jednou kolegyňou, ktorá mu vypisovala ráno, v noci, cez víkendy.. Vždy, keď mu volala, používala príšerne koketný a preafektovaný tón. V správach ho oslovovala zdrobneninami a on najprv odpovedal rovnakým tónom, no keď sme sa kvôli tomu pohádali, zmenil prístup. Potom sa s ňou stretával pod zámienkou dohadovania nejakého džobu, z dvojmesačných stretnutí napokon žiadny džob nebol a zase sme sa len pohádali. Do toho však prišla iná kolegyňa, mladá, pekná baba.. A takisto to na neho skúša, posiela mu správy, fotí si ho pred budovou práce a posiela mu fotky s komentárom typu "ten výhľad stojí za to". Všimla som si to, keď som išla na PC, chcela som si vybaviť poštu a on tam mal otvorený whatsapp. Nebolo by na tom možno nič zlé, keby ďalších desať správ nebolo premazaných. Paradoxne začiatkom roka sme sa tiež pohádali, pretože som zistila, že konverzácie s týmito dvoma osobami cielene zatajuje a presúva do iných priečinkov. Opäť som na to prišla náhodne, keď nešťastne predo mnou otvoril práve tento priečinok v telefóne (boli sme u rodičov a nevšimol si, že stojím za ním).
Ďalšia vec je, že mi klame v niektorých veciach. Napr. hovoril, ako bol na služobke s kolegami piť a že boli do pol 3, no stretla som jeho kamaráta a medzi rečou sám spomenul túto tému a povedal, že bolo fajn a že on potiahol, ale môj muž odišiel podstatne skôr.
Na druhej strane musím povedať, že stále ma zahŕňa vyznaniami lásky, posiela mi kvety, kupuje darčeky, snaží sa nám robiť program, perfektne vychádzame so svojimi rodinami. Neustále rozpráva, ako túži po dieťati so mnou. Dlho sa nám nedarilo, takže ideme podstúpiť umelé oplodnenie, no priznám sa, že som z tohto celého zmätená a neviem, čo robiť...
@joannita Ja viem ze zeny to maju tiez tak, ale su podstatne odolnejsie oproti muzom, to vidim vsade to sa s muzom neda ani rovnat a ich tuzbami 🙂. Zeny funguju inak, ale tiez tuzia mozno, ale s mierou vacsina, samozrejme su aj vynimky. Tj. ani sa nedivim, ak muza zeny naozaj obletuju same, je to velke lakadlo. Ak ho neobletuju tak nic nespravi, ale ak obletuju, tak sa moze prebudit ten lovecky instinkt, ktory muz v sebe ma a casto ho musi potlacat. Osobne som videl chlapa starsieho co bohvie ako nevyzeral ani, ale bol taky hravy a chodil na zabavy s troma mladymi babami mozno po 20-tke a tie v pohode s nim tancovali obtierali sa o neho, nechali sa obchytkavat a ziadny krasavec, len mal povahu, ktora pritahovala zeny. A treba si este povedat, ze zeny v dnesnej dobe velakrat zvadzaju chlapov aj same. Tj. viac moznosti ako kedykolvek predtym. Nemyslim si, ze vsetky zeny su tie kvietocky nevinne zasa ako sa prezentovalo v davnej minulosti 🙂.
@cippi ale jedna vec je tuzit a druha vec aj tak cinit. Predstavy nie su nebezpecne, ak sa v realite vieme ovladnut. Ale aby som muzovi tolerovala ulety, lebo to je jeho prirodzeny instinkt, tak to je blbost 😁 Neviem, ci si uz o tom pocul, ale povodna spolocnost ludi fungovala ako matriarchat a bolo to prave preto, ze v rodine sa dedilo po matke, kedze otec nikdy isty nebol. Clovek ako taky nie je monogamny tvor, nie sme ziadne labute, ale zas ani opice, co si nedokazu udrzat hormony na uzde. Ak vztah funguje, tak maju dvaja naozaj tuzit len po sebe navzajom a ak aj su nejake predstavy, musi si byt clovek vedomy, co vsetko by mohol kvoli chvilke rozkosi stratit. A teda ak maju manzelia plnohodnotny milostny zivot, tak snad aj muzovi musi byt jasne, ze keby sa nahodne vychrapal s nejakou zenskou, nikdy si to neuzije tak, ako so zenou, ktora ho pozna, miluje a ktora to vie presne tak, ako to ma rad 😉
@lindusss2016 neviem, chlapi to majú inak aj s túžbami a j predstavami. niektorým nestačí žena čo ich pozná a miluje, chcú vyskúšať niečo iné a to iné ich na tom celom láka najviac. ja neviem či by som také vypisovačky tolerovala aj to musí mať podľa mňa nejaké pravidla a medze, cez ktoré nie je cesta
@cippi je logické,že chlap má vnútornú potrebu zanechať čím viac potomkov ,tým lepšie.
Jedna žena nemôže rodiť do nekonečna a s tým je spojená,tá "túžba rôznorodosti"..je to zakorenené v organizme ,o tom niet pochýb.
Okrem iného,chlap sa môže "rozmnožovať" dokým dýcha,žena len do určitej doby
Ale tak z jaskýň sme vyšli už dávnejšie,inštinkty ostávajú,ale vývoj ľudskej bytosti nas posunul aj do sféry lásky, úcty a rešpektu.
@lindusss2016 presne
@williamska1 ved ja nevravim, ze ma stacit zena, co ho pozna a lubi, ale ked to mam takto na surovo napisat, tak som tym myslela zenu, ktora vie a pozna jeho sexualne chutky, je v sexe uvolnena, vie mu privodit rozkos... samozrejme, ze nestaci, ze ho miluje a sex pretrpi s tupym pohladom do stropu....
mne by to mega islo na nervy, by som mu povedala ze flirtovat moze somnou a nie s cudzou, ci mam zacat aj ja flirtovat(mam27 tak by si to rychlo rozmyslel) 😄🙏
@williamska1 No tiez si myslim, ze proste niekedy nejde o to, ze zena dobra, vztah dobry, sex dobry, ale o novost, nezavisi ani od kvality vztahu. Poznam z okolia muza co ma dobru zenu co spravi vsetko, ale je to sportovy typ co sa neboji zien a on by sa kazdej druhej povenoval peknej, tak komentuje okoloiduce casto 🙂. Samozrejme pred frajerkou nehovori ako pred chlapmi, muzi pred muzmi inak rozpravaju, ako pred zenami 🙂. PReto scasto zeny ani netusia, ake moze mat ich muz pohnutky, urcite veci sa pred zenami nehovoria, pretoze uz by bol ohen na streche 🙂. To aky je muz, ci ma druhu stranku casto vidi iba druhy muz 🙂. A nie vsetky zeny sa o tejto stranke vobec dozvedia. Takmer kazdy ma totiz urcite tajomstva trinastu komnatu, kde casto ani partner sa nedostane.
@lindusss2016 Monogamni nie sme aspon ja nemam ten pocit, zeby sa mi pacila iba jedna zena a pritahovala ma, chlapi urcite nie, ale viem, ze aj zeny, len su ako sme sa bavili odolnea menej to davaju najavo a chvalia sa tym 🙂.
Uprimne neverim, ze to zostalo iba pri flirtovani
Takéto správanie by som netolerovala, tak isto ako by netoleroval muž mne. To ze ta zahŕňa kvetmi, darčekmi a neviem čím.. No pre mňa je toto ešte väčší signál že pozor ☝️poznala som presne takýto,, šťastní pár,,a skončil sa rozvodom.
@cippi ale este raz opakujem, nemusi sa ti pacit len jedna zena a ziadna ina na svete. Ide o to, aby si len s tou jednou spaval 😉
@nini1978 to mu dala mrkvu či čo? 😀
@nini1978 to dalo moje dieťa 😀
@panelacikova
@panelacikova niekde bolo,že sa niekto chcel "pripnúť" do debaty,ale nevedel nájsť 📌tak použil 🥕🤣🤣🤣🤣
@nini1978 😀

@cippi lenze ženy majú rovnaké zmýšľanie nie len muži sú taký . Ja tiež svojho muža milujem , neopustila by som ho ale keby mi na dvere zaklope napr taký Jason Stathan tak aspoň na týždeň by som s nim odišla 😀 takte ak si si doteraz myslel že len muži sú taký a ženy sú oddane a na nikoho nepomyslia tak si na omyle ( lebo tiež si toto veľa mužov mysli ) ale rozdiel je v tom že ženy sa skôr vedia ovládnuť . Ale v hlave im tiež bežia kadejake predstavy neboj sa ;)