Manželská kríza - poradňa v Žiline
Prosim vas vie mi niekto poradit kde v Ziline ist do manzelskej poradne? Dakujem za pomoc.
@katka2505 tiez nie som zo ziliny no vyuzila som jeho sluzby najprv na dialku neskor sedenia... neskutocne som spokojna, preto odporucam
je ťažko posudzovať konkrétnu terapeutku,lebo mne môže sadnúť a mám chuť rozoberať intímne problémy,zato polovičke nesedí vek,či iná prekážka sa vyskytne,že sa cíti nepríjemne.....hovorím z vlastnej skúsenosti ( bola som na terapii po mnohých problémoch s nespracovaným postraumatickým šokom,odporúčala som sestre a ona vôbec nemala chuť pokračovať...nesadla jej terapeutka ) Nastavila mi zrkadlo a veru,mám čo robiť a aj chcem robiť zmeny vo svojom myslení,aj a správaní ....terapii verím,že pomôže ...len treba chcieť a dobre sa cítiť či na tej ,alebo inej ulici .....držím palce
Za mňa najlepší Phdr. František Skokan , veľmi mi pomohol v čase prvého rozvodu .
Pre adminky/adminov:
Od septembra 2016 do tejto témy nikto neprispel , až do včera a dnes po toľkých rokoch bol môj komentár zmazany ako nevhodný, vtedy keď diskusia bola aktívna nikomu nevadil .... veľmi zvláštne zmýšľanie

@anetkaalenka
keby som potrebovala niekedy takúto pomoc, tiež sa opýtam na skúsenosť iných