icon

Manželská kríza - poradňa v Žiline

anetkaalenka
11. sep 2016

Prosim vas vie mi niekto poradit kde v Ziline ist do manzelskej poradne? Dakujem za pomoc.

Strana
z2
katka2505
22. sep 2016

@anetkaalenka
keby som potrebovala niekedy takúto pomoc, tiež sa opýtam na skúsenosť iných

margaretka
22. sep 2016

@katka2505 tiez nie som zo ziliny no vyuzila som jeho sluzby najprv na dialku neskor sedenia... neskutocne som spokojna, preto odporucam

megika1
22. sep 2016

je ťažko posudzovať konkrétnu terapeutku,lebo mne môže sadnúť a mám chuť rozoberať intímne problémy,zato polovičke nesedí vek,či iná prekážka sa vyskytne,že sa cíti nepríjemne.....hovorím z vlastnej skúsenosti ( bola som na terapii po mnohých problémoch s nespracovaným postraumatickým šokom,odporúčala som sestre a ona vôbec nemala chuť pokračovať...nesadla jej terapeutka ) Nastavila mi zrkadlo a veru,mám čo robiť a aj chcem robiť zmeny vo svojom myslení,aj a správaní ....terapii verím,že pomôže ...len treba chcieť a dobre sa cítiť či na tej ,alebo inej ulici .....držím palce

maminuska
22. sep 2016

Za mňa najlepší Phdr. František Skokan , veľmi mi pomohol v čase prvého rozvodu .

bodka13
20. feb 2020

Pre adminky/adminov:
Od septembra 2016 do tejto témy nikto neprispel , až do včera a dnes po toľkých rokoch bol môj komentár zmazany ako nevhodný, vtedy keď diskusia bola aktívna nikomu nevadil .... veľmi zvláštne zmýšľanie

Strana
z2