icon

Manželská nevera

kredog
29. sep 2018

Dlho som zvažovala, či napísať svoj problém pod svojim nikom, ale čo už nemám čo skrývať. manžel bol dlhodobo v zahraničí, domov chodil asi 5x do roka. My sme chodili za nim v lete aj v zime na mesiac. Doteraz som si myslela, že mne sa to nestane, veď sme ideálna rodina bez väčších problémov a hádok. Pred včerom mi povedal, že bol v bordeli, ale veď sa nič nestalo, že sa mu nepostavil. Ako neviem, čo na to povedať, nerozprávam sa s nim. som dva mesiace po pôrode, tehotenstvo som mala rizikové, na začiatku mi zomrela mamka a na konci otec. Žiadna psychická pohoda, chuť na sex nebola, no snažila som sa vyhovieť panovi. Manžel má záľubu v sado-maso, bondaž, mna to nejak veľmi neoslovuje, no vždy som sa snažila vyhovieť. Až včera som si uvedomila, že ja sa vždy každému snažim vyhovieť, no mne nikto, musím byť spokojná s tým, čo dostávam. Neviem variť, som zlá matka, mám nevychované deti, sedela som na riti doma, kým on v zahraniči makal na nás. Je pravda, že to nemal Ľahké, no jemu šichta skončila večer, ale mne pokračovala aj večer, ja som nemohla deti nechať samé, nestarať sa o ne. Pritom som viac peňazí našetrila ja z tej sumy, čo mi posielal ako on, a to sme šli skoro napoli. A vlastne neviem, čo chcem dokázať týmto príspevkom, možno sa len vyplakať, čo už pol roka neviem, a len v sebe všetko dusím. My ženy sme asi fakt kravy, staráme sa o všetko na náš úkor, vďaka žiadna, len podpásovky.

Strana
z4
kredog
autor
2. okt 2018

@romiada u nich su silne geny po svokre, macacie zelene oci, huste vlasy a dlhe prsty. Aj vyzorovo sa deti muzovych surodencov podobaju akoby boli bratia a sestry. Kuknes a hned zatriedis do rodiny, este aj navyky a chute maju rovnake

romiada
2. okt 2018

@kredog tak to mas stastie (resp.muz ze si moze byt isty)😉. Lebo ja si robim srandu obcas z nasich deti ze nie ci su MUZOVE ale ci su vobec NASE😀, ze ich dam na testy DNA (boli cisarskym, a ja uplna narkoza, ze ci ich nevymenili). Maju uplne modre oci a my s muzom hnedooki😇. Ale asi prestrelili geny po starych rodicoch a prarodicoch. Ja som vzdy verila ze hneda prebije modru, no ale asi nie.

Strana
z4