Manželstvo
Ahojte ani neviem ako zacat,keby chcem napisem knihu ale popravde skratim to.Som vydata 11r pozname sa s muzom 13r.Brali sme sa z lasky ja som ale mala dost problematicky vzťah s rodicmi doteraz sa nestretavame vedel o tom zostala som sama iba manzel bol moja opora,ja som bola jeho prva zena v zivote mal pred 30ked sme sa brali.Kupili sme si byt ,narodila sa nam dcerka.Manzel bol zo zaciatku pozorny vela sme sa rozpravali aj do noci ,ale jasne casom to uz nie je take aj to chapem.Potom sme rozhodli pre dom postavili sme si.Od zaciatku vztahu mu nevadilo ze makam ako chlap,ked mal volno v práci cakal na mna ked pridem ja zo svojej a kopali sme vozili kamene vsetko prace velmi namáhave.Nikdy ma nepochvalil,vzdy mi dal najavo ze a co ved je to dobre co chcem ci ma ma za každým sustom chvalit.Robila som vsetko aj nad ramec svojich sil a on si na to tak zvykol ze ja to spravim viem moja vina ked som mu nieco kazala spravit tak vedel ze ked nepojde idem ja.Potom prisla kriza a ja som zostala tehotna so synom ale odisla som od neho tete kde som bola dva tyzdne on zatial narozpraval ze som usla s frajerom a vlastne aj teraz si jeho kolegovia myslia ze syn nie je jeho.Velmi ma to poznacilo na dusi srdce rozpadnute na kusy ale dala som mu sancu ,jeho kolegovci ked k nam pridu tak vsetko je mojho muza on robi on je sikovny ja mozem byt rada ze takeho muza mam.Ja uz nevladzem takto zit stratila som roky zivota s clovekom ktorý si ma nevazi,o rozvode nechce ani pocut ja sa bojim nemam kde ist v dome mam vsetky peniaze deti ho maju radi ale moj muz je velmi chladny clovek za cely rok ich nepohladi,somnou sa ani nerozprava ale co ma.najviac zaraza ze s chlapmi sa dava do reci a neviem ho dostat od nich je uplne stastny ked mu zavola kamos .Zopar krat som aj mala podozrenie ze je bisexuál.Prepacre za dlhy vylev viem ze za vela veci si mozem sama.
@cacianka mas vo vsetkom pravdu myslim ze zneuzil moju situaciu a preto si ma aj zobral zmanipuloval ma uplne ked som nevladala tak ze sa mi nechce a ja som sa bala ze povie kamosom ze som lenivá
@0silvia0 skusim este to ze sa zmenim bude to trvat ale dokazem to ze ked raz odidem tak budem mat hlavu hore a on bude ten co bude lutovat nie ja
Ano, zmen svoje postoje ku vsetkemu. Nenechaj viac zo seba robit handru a nenechaj sa vyuzivat. Pozeraj hlavne na seba!
Ďakujem.
Asi to bude pre teba na začiatok náročné, ale musíš skončiť a tým,ze robíš ako chlap,vsetko...venuj sa detom viac ako doteraz, miesto roboty okolo domu,co by mal tak ci tak robiť muz, ťažkú prácu. Radšej choď s deťmi na prechádzku, alebo nieco spolu hrajte, pečte...jeho kecy nepocuvat,nevenovat mu pozornosť,alebo tiež zhodiť ako on tvoje rozprávanie,nazory.
A dúfam,ze kolegov si hostí sám,ked su u vas. Odomna by ani pohár vody nedostali
v prvom rade popracuj na svojom sebavedomí, prečo ti záležalo na názore jeho kamarátov? Mala by som ich vieš kde. Ty si ich aj počula niečo na teba rozprávať, alebo ti to povedal len on?

Ved to su uz velke deti... rozhodnutie je na tebe. Bud chces skusit manzelstvo zachranit alebo nie. Ak chces zabojovat, klad si podmienky ty, nebud submisivna. Ak to nepojde, tak rozvod. Polovica domu je tvoja, nejako to vyriesite aj ked pri takomto manipulatorovi to lahke nebude.