Manželstvo bez problémov
1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi.
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti.
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým.
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil.
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.)
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
Ak dodržíte všetky tieto body, manželstvo budete mať ideálne a dosiahnete dokonca aj to, že váš manžel vás začne mať naozaj rád. Ak sa tieto body nedodržia, tak sa netreba čudovať, že manželstvo sa bude topiť v problémoch. Oplatí sa dodržiavať tieto body. Ja ich dodržiavam a vidím, že je to dobré a nemáme problémy.
dobry vtip 😀 nastastie mam stastne manzelstvo aj bez dodrziavania tychto bodov 😉
@skvelemanzelstvo hmmmm, tiež si myslím, že keď sa žena príliš snaží, aby bol muž spokojný, on ide inam....takže nesúhlasím, skôr si myslím, že sa nikdy nesmie vytratiť úcta medzi partnermi a že musia mať každý aj svoj život, aby bol jeden pre druhého príťažlivým a veľa spoločných zážitkov, aby mali následne veľa spoločných tém na rozhovor
Inak univerzálny recept neexistuje, každý človek je iný a každý očakáva od vzťahu niečo iné, ak sa partneri zhodnú, je to super
manželský sľub zahrna frázu niečo v duchu zotrvať v dobrom aj v zlom, a z príspevkov na MK mám pocit, že ženy statočne dodržiavajú hlavne druhú časť tohto sľubu.
@mamavera jasné, že univerzálny recept neexistuje. Ale taká voľnosť z každej strany musí byť.
@skvelemanzelstvo tvoj uvodny prispevok znie zaujimavo, ale moj nazor je, ze o problemoch sa hovori, netvarime sa, ze nie su. ked chcem,aby mi pomohol, musim mu povedat, lebo samemu mu to nemusi napadnut.... chyby treba odpustit a nie prehliadnut. lebo ked sa veci prehliadaju, nakopia sa az na neprehliadnutelnu kopu a potom zene rupnu nervy. ale ak manzelia vedia o problemoch a chybach hovorit bez hadok a umyselneho ublizovania si, mozu najst riesenie aj si lahsie odpustia. a samozrejme, ze je potrebna dovera. zeny zial casto maju potrebu svojich muzov vlastnit a mat naprogramovanych na plnenie nasich vlastnych predstav a tuzob.....
no a dala som si tu namahu a precitala som celu diskusiu....napisala si to zavadzajuco 🙂 ti,co to citaju, to beru doslovne a tak sa to nestretava s tvojim udajnym zamerom. nie je dobre tvarit sa, ze je vsetko vporiadku,ked nie je, ale hladat problemy tam,kde nie su, je tiez nedobre. ale kto si precita dalsie prispevky, pochopi 😉
@skvelemanzelstvo sorry, že si dovoľujem spýtať sa, ale ty si koľko rokov vydatá? Aby som sa nehnevala na manžela, ktorý sa venuje viac iným ženám ako mne? Ktorý si ma celý deň nevšimne? Ktorý sa nevenuje deťom? Tomu hovoríš voľnosť? Vlastne nazývaš to správne, voľnosť to je, ale jednostranná. Ja by som sa určite na takého muža nehnevala, len by som ho poslala do čerta. Moji rodičia žili spolu v šťastnom krásnom manželstve vyše 40 rokov. Čo som odpozorovala - nikdy v ich vzťahu nechýbala úcta, celý život si robili drobné prekvapenia. Aj keď stavali dom a financií a času nebolo nazvyš, vždy si našli čas, aby spolu niekam šli - keď len na bicykloch na výlet, do divadla.
@skvelemanzelstvo Prepáč, ale buď si chlap, alebo si žena, ktorá má nulové sebavedomie, despotického chlapa, alebo si trochu poriadne divná. Myslím, že žiadny zdravý vzťah nemôže fungovať pri týchto bodoch, to je iba sen niektorých menej inteligentných mužov 😅 Toto je fakt riadna kravina 😀
Baby tento nick ze @skvelemanzelstvo tu ma viacero tem pozakladanych 😀 😀 odporucam pozriet pobavite sa 😀 😀 jedna vacsia pecka jak druha 😀 😀
@tanickaskorokubikova ako si ich našla? 😝
@skvelemanzelstvo ty, kokso, som sa dobre pobavila takto pred spaním 😀 😀
ak to nemalo byť ako žart, tak mi je úprimne ľúto každej ženy, ktorá to všetko na 100% dodržiava... nech zájde priamo na matriku a vráti občiansky preukaz.... aj tak ho nepotrebuje... nemá vlastné JA
Forum->rodinne problemy a bud zaklada nove temy tipu "laska v stadiu chodenia" alebo radi ludom v temach same uzasne veci 😀 😀
Alebo ked si kliknes hore ze forum a tam mas vyhladavac napis skvelemanzelstvo a vyhodi ti vsetky prispevky 😉

@skvelemanzelstvo , dobrá srandistka si ty - ako vtip je to dobré 😀 😀 😀 😀 😀.
ale ja si myslím úplný opak - dobré manželky sa dostanú do neba, ale potvory sa dostanú všade 😉 😀