icon

Manželstvo v kríze

18. apr 2025

Ahojte ,idem sa len vyrozprávať, lebo sama neviem ako co robiť. Mam manžela a 2 male deti , uz dlhsie si nerozumieme ani v posteli moc to neklape no proste mame vacsinou aj iné názory, je trochu výbušny aj nervak to mne asi najviac tak vadí lebo občas ani ku mne sa nespráva najlepšie. No najviac ma trápi to ze nikde v praci není spokojný ,a chce byť len policajt ale tam mu to nejako nevychádza aj to mi vyčíta ze ho v tom nepodporim ale co ja môžem. A najhoršie je to ze nič iné robiť nebude a ak sa tam nedostane tak skončil so životom tak povedal.Ja nechápem ako môže dospelí muž a otec takto rozmýšľať už neviem čo s tým je tým posadnuty myslím , je dost negativny clovek. Takže sa bojím ze ak mu to fakt nevyjde ako budeme ďalej fungovať ,príde mi to choré

Strana
z2
nika23t
18. apr 2025

Výbušný a nervak, neviem, či je to vhodná povaha pre policajta.

pribinak
18. apr 2025

Výbušný nervak asi neprejde cez psychotesty ….
Mna by to s takýmto chlapom nebavilo, asi by som začala rozmýšľať ako si veci zariadiť bez neho

nika23t
18. apr 2025

@pribinak úprimne, obávam sa, že mnohí takí prešli... Dokonca mám v rodine, síce už nepracuje, ale hrozný človek.

jogy1984
18. apr 2025

Otázka je bol vždy taký ?

perthes
18. apr 2025

Ahoj, povedz,mu že má veľmi skreslenu predstavu o polícii. Môj muž je cez 20 rokov v polícii a nevie sa dočkať kedy pôjde do dôchodku. Nechape tých, ktorí tam teraz chcú ísť. Bude sklamaní. A keď je výbušný, neprejdem ani psycho testami lebo mu to tam vyskočí. Asi mu treba jednu vylepit aby sa spamätal a vážil si to čo má

januska12323
18. apr 2025

Čo mu nevychádza? Testy buď spraví alebo nespraví.

autor
18. apr 2025

@perthes ved to mu povedal aj jeho otec ( tiež bývalý policajt) ze to není také ako on si predstavuje, ale on si ide spoje ,že mi ho nepodporime a nechápeme...ale tak asi vieme prečo

autor
18. apr 2025

@januska12323 k testom sa ešte nedostal , neprešiel telesnou asi 2krat to skúšal

autor
18. apr 2025

@januska12323 k testom sa ešte nedostal...neprešiel telesnou skúškou asi 2 krát skúšal

autor
18. apr 2025

@jogy1984 no prejavoval sa už taký,ale teraz celkom už mu aj všetko vadí

perthes
18. apr 2025

Tak asi potreby he spadnúť na hubu aby pochopil,a keď dvakrát neurobil telesnú čo ďalej skúša..ti mu ešte nedošlo že nato nemá asi to vybíja na tebe

januska12323
18. apr 2025

Nezjemnili náhodou telesné testy aby našli viac policajtov? Koľko krát chce ešte skúšať keď vidí, že na to nemá?

gelifil
18. apr 2025

@nika23t teray dokonca znizili naroky..prejdu aj ti, co predtym nie

autor
18. apr 2025

@januska12323 to keby som mu povedala, že nato nemá až vtedy by robil cirkus až by sa rozviedol so mnou...myslím ze to by mu malo dôjsť ze keď viac krát bol ta proste to treba nechať tak

patka06
18. apr 2025

Keď tak veľmi chce byť policajtom, tak ho podpor, teraz zmiernili vstupné testy z telesnej, tými už prejde snáď každý.
Ak by mu to nevyšlo, nech skúsi obecnú políciu
Bude cítiť tvoju podporu, možno sa trochu upokojí

autor
18. apr 2025

@patka06 na obecnú by on isto nešiel...ved ja mu nevravím žeby nešiel nech skúša ale myslím ze to není vhodná práca pre nho...a není to len o telesnej skôr sa obávam tých psychotestov

patka06
18. apr 2025

Koľko má rokov? Správa sa ako malé trucovité dieťa.
Snáď, ak znova neprejde či už telesnými alebo psychotestami, pochopí, že to nie je pre neho. Hlavne ak mu to aj otec, ktorý má skúsenosti, vysvetľuje.
Na políciu teda nemá
K obecnej nechce
Ešte možno nejaké SBS
a úprimne povedané, ja by som hľadala pomoc u psychologa

majlo1234
18. apr 2025

A tebe teda je ako? Co ak by skoncil so zivotom? Hovori ti to len preto, ze vidi, ze to s tebou nieco robi. Mu povedz na to len “dobre, ako myslis, milacik” a rob si svoje. Prestane ho to bavit, robit teatro.

autor
18. apr 2025

@patka06 úprimne?nepochopí to ,on bude skúšať dookola ma 32

autor
18. apr 2025

@majlo1234 no vravela som mu ze dospelý muž a otec by sa takto nemal vyjadrovať potom jedine ze mu je prednejsia polícia pred rodinou...Ja sa len bojím ze on keď sa tam nedostane nikdy v živote nebude spokojný a ja budem všetko toto znášať jeho nálady atď

majlo1234
18. apr 2025

Ale ved nemusis. Ho kopni do riti a budes nat pokoj. Mne by nestali tie roky zivota s debilom asi za nic

bielasovicka
18. apr 2025

Ved už z tých jeho reči je vidieť, že je psychicky labilny. To takýto človek má byť policajt? Môj bože.....

patka06
18. apr 2025

Potom by si mala uvažovať, či chceš v takomto vzťahu pokračovať a ako dlho to vydržíš.

yelena159
18. apr 2025

Dúfam, že sa mu to nikdy nepodarí. Takémuto človeku dať do ruky zbraň? Bože chráň.

ahhola
18. apr 2025

Pan Boh s nami a zle prec, ked hentaka labilita ma pomahat a chranit... Niekomu rozkopat drzku za rusko😷ako sa to dialo v kovide, to si viem predstavit. Tazko s takymi mrzutmi. Skor si nevedela aky je, z akej je familie❓

autor
18. apr 2025

@ahhola hm, práveže jeho family je v pohode ,ja s každým vychádzam dobre

0silvia0
18. apr 2025

A kde robi ked caka na dalsie kolo testov u policie?

autor
18. apr 2025

@0silvia0 na stavbe predtým v zahraničí teraz na SK

modrykolibrik
18. apr 2025

@gelifil to nemyslíš vážne! Vieš si predstaviť takéhoto psychopata v policajnej uniforma a ešte zo zbraňou v ruke? Pre ochranu nás aj @autorky radšej nech sa tam v živote nedostane.

@autor a ty sa čím skôr takého chlapa zbav, lebo ak raz tie skúšky zloží už by som sa bála,že Vás doma postriela blazon

autor
18. apr 2025

@modrykolibrik no ja som mu vravela ze s takou povahou ako chce byť policajt tak vravel ,že tam by sa krotil ,že to by si nedovolil, no hlavne ze pri mne sa nevie krotiť

Strana
z2