icon

Manželstvo v kríze

18. apr 2025

Ahojte ,idem sa len vyrozprávať, lebo sama neviem ako co robiť. Mam manžela a 2 male deti , uz dlhsie si nerozumieme ani v posteli moc to neklape no proste mame vacsinou aj iné názory, je trochu výbušny aj nervak to mne asi najviac tak vadí lebo občas ani ku mne sa nespráva najlepšie. No najviac ma trápi to ze nikde v praci není spokojný ,a chce byť len policajt ale tam mu to nejako nevychádza aj to mi vyčíta ze ho v tom nepodporim ale co ja môžem. A najhoršie je to ze nič iné robiť nebude a ak sa tam nedostane tak skončil so životom tak povedal.Ja nechápem ako môže dospelí muž a otec takto rozmýšľať už neviem čo s tým je tým posadnuty myslím , je dost negativny clovek. Takže sa bojím ze ak mu to fakt nevyjde ako budeme ďalej fungovať ,príde mi to choré

Strana
z2
janickacrazy
18. apr 2025

Ale veď ho nechaj, nech skúša koľko chce. Nemusíš mu hovoriť, že na to nemá. Časom ho to prestane baviť. Psychotesty toho veľa neukážu a prejde nimi takmer každý. Veď tie sa robia aj pri vodičáku a ten asi má.

luccija
18. apr 2025

A čo robí on pre to, aby tu telesnú spravil?teraz znížili náročnosť, tak nech vyskusa

gelifil
19. apr 2025

@modrykolibrik ty co na mna kricis?

Strana
z2