Máte dobrú kamarátku?
Ahojte, mate dobru kamaratku? Osobu na ktoru sa je mozne spolahnut, ktorej pomozte Vy a ktora pomoze Vam, kt, sa mozte postazovat a ktorej mozte povedat cokolvek, ktora Vas bude chapat a akceptovat taku aka ste. Mam pocit, ze v dnesnej dobe, je tazke najst cloveka s ktorym si rozumiem. Aky mate dojem vy? mate dobru kamaratku?
@salonka34 no len to je dost smutne. Nastastie ja mam velmi dobry vztah s mojou maminou. A praveze ona je ta ktora mi stale vola ci nieco nepotrebujem a tak
@nair ano ved urcite zalezi od toho aky je vztah. Niekto ma lepsi vztah s vlastnou matkou niekto aj so svokrou. Podla mna je ideal ked su super vztahy aj s jednou aj s druhou. Len takych pripadov je asi menej, ale urcite sa najdu🙂
@salonka34 len som si myslela, že mám, bol to veľký omyl a sklamanie. Teraz mám len v práci kolegyne, ale to je len na taký normálny občasný pokec, nič viac. Moja "najväčšia kamarátka" je momentálne môj manžel a jeden kolega v práci. Po kamarátkach, takých tých akože ozajstných, už nestojím, pretože v podstate ani neexistujú, vždy sa časom vyfarbia.
Mam a tiez nie jednu😀a problem bol s mojim teraz uz muzom,ale dali sme to nejako dokopy a fungujeme dalej.a verim,ze este dlho budeme,davame a posuvame vztahy dalej,skoro az do rodinnych vazieb,kedze som ju poziadala,aby mi bola svedkom na svadbe a tiez,aby bola krstnou mamou nasej este nenarodenej dcery
@libawet mam to presne tak isto. Moja najlepsia kamarakat z detstva ma uz tolkokrat sklamala a podrazila nohy, ze pred osmymi rokmi som s nou uplne prerusila kontakt. A mam par kolegyn v praci, s ktorými zajdeme obcas sadnut, ale doverovat im uplne nemozem, pretoze ziadne tajomstvo udrzat nevedia. Preto som rada, ze mam môjho manzela, ktory ma neskutocne niekedy vytaca, ale aj tak ho mam rada 🙂 Je to moja najblizsia osoba a mozem mu doverovat. Uz sme si kde cim preskakali a vzdy sme vsetko zvladli. Som rada, ze ho mam.
@sissy27 ano mam dobre kamaratky, dokonca sa nam podarilo rovnako otehotniet a teraz si uzivame spolu rodicovsku 🙂 skvele kamaratky som si nasla aj v novom bydlisku. Vsetko novo pristahovane susedy s malymi detickami a sme super partia. Spolocne vylety, navstevy ked je zle pocasie, robime si kazdy den u ineho suseda baby kutik 😀
Ano mam tu naj naj kamaratku vola sa manzel mozem sa mu postazovat so vsetkym co ma trapi miluje ma a akceptuje ma presne taku aka som.nemusim sa bat ze ma zrani lebo som budem jeho jedina.vie ma vzdy povzbudit rozosmiat ked som smutna dokonca aj vcase ked je v praci a jedine preco placem je ked sa rehnime az mi slzy idu.zijem len pre neho a nase deti tak ako on pre nas.
@salonka34 ono je to individualne. Naozaj dobre kamaratsva je niekedy tazko rozpoznat. Dobry kamarat je niekto kto ta podrzi, ked je zle. Niekedy clovek takeho priatela ma niekedy nie, ak chces taku kamosku mat netlac na pilu a nezabudni podrzat cloveka v problemoch. Ale baby maju pravdu muz a deti su priorita

Pridávam sa 😀, tiež mám tri super priateľky ktoré sa aj navzájom poznajú 😉...na materskej toho času nieje veľa...a k tomu sme na materskej skoro všetky, ale vždy si nájdeme čas 👍 Mám ich rada, každá je úplne iná osobnosť, ale že úplne a ja za ne ďakujem 😘 Sú to moje jašterice 😝, ale naj kamka je môj muž 👍