icon

Máte dve deti s dvoma otcami?

191815
5. júl 2024

2 deti 2 otcovia sama trapenka..je tu niekto s pod9bnym pripadom? Prosim

Strana
z2
miadi
5. júl 2024

Tak ked uz mas dve deti kazde s inym nie je to vyhra ale ani hanba . Tak sa vzchop bud hrda a nedeptaj sa . Ja som mala na strednej uz davno ., profesorku co mala 3 deti kazde s inym otcom Aj ine rasy. A bola uplne free spirit happy go lucky . Je to vec tvojho pristupu . Zivot si si urobila ako gulas . A teraz places ze gulas ti nechuti. Zmen uhol pohladu a zacni si teb gulas vychutnavat lebo ine jedlo nemas. Nemas iny zivot mas tento . Oslobodi sa od myslienok co ti skodia . Tes sa zo zivota a z deti.

bibina32
6. júl 2024

@191815 Poznám ženu, čo má tri deti. Každé s iným mužom. S tým tretím jej to vyšlo, zobrali sa a žijú šťastne.

nikaeli
6. júl 2024

@191815 Mám dve deti s dvomi mužmi. S prvým som sa po 7 rokoch rozviedla, druhého som si po 7 rokoch vzala za manžela a sme spolu dodnes. S láskou sa stará aj o moje prvé dieťa, ktoré je už čoskoro dospelé a jeho bio.otec sa od záujmu oň nepretrhne. V čom potrebuješ pomôcť?

tinatitti
6. júl 2024

@191815 napíš mi ss

bubuska
6. júl 2024

Môže to dobre dopadnúť, aj Anetu všetci ohovárali a do tretice skvelého muža našla https://diva.aktuality.sk/clanok/58533/alena-pa...

Strana
z2