icon

Máte kamarátku, ktorá po vás opakuje?

15. máj 2021

Mali ste kamáratku ženy, ktorá vás opakovala? Opičila sa po Vás? Nuž ja mám takého muža! Podľa mňa toto je horšie, alebo asi som ja čudná čičo. V čom je problém, že ma to nebaví! Keď si kúpim telefón a náhodou o 50 Eur drahší ako jeho telefón, tak už musí si kúpiť aj on. Kúpim si ružové tričko a náhodou dostanem kompliment od kamarátky, tak musí si kúpiť aj on. Keď chcem schudnúť a nedávam cukor do kávy, tak ani on nedáva cukor už. Medzi našimi kamarátmi sa potom vystatuje, že schudol 2 kg, lebo si nedáva cukor do kávy. Funguje to tak, že čo ja vymyslím on to zkopíruje a v spoločnosti to prezentuje ako svoj nápad. Ak náhodou poviem také čosi, čo som mu "nezavesila" na nos tak sa ma pýta, že odkiaľ to mám, že nehovorila so mu o tom. Čo je asi zlé, že on nič sám nevymyslí. Nedokáže ma ako partner pochváliť a dávať komplimenty. Že však ani ty ma nechváliš. Proste pri konflikte chytá sa za slovíčka a on nikdy a nič.

Strana
z3
autor
16. máj 2021

@miadi Vieš čo bolo ešte vtedy? Viacej úcty. To sme žili na dedine. Zdravili sa ľudia navzájom. A dnes? Tá istá dedina, sused suseda nepozdraví. Moja babka spomínala ako sa nemohli držať s dedkom na verejnosti za ruky. A na tie ružové bombarďáky, čo mala babka si dodnes spomínám. 😂
Čiže moja babka sa určite zobudila, keď dedko na ňu skončil. 😂😂😂

terezka1947
16. máj 2021

Skor si myslim,ze mali co robit,aby prezili,vyzili,obriadili polia,statky a nevymyslali hluposti z nudy.
Inak,podlamna a toho,co som pocuvala starsich ludi,ci pozeras filmy,stare knihy. Ludia boli taki,ako aj teraz.
V terajsej dobe z nudy vznikaju hluposti a casto scestnosti.

terezka1947
16. máj 2021

Moja prababka vydavala chudibna,do bohatej rodiny. Dedko si ju vytrucoval.
Po narodeni prveho dietata prisla vojna,dedka odviedli...po roku prislo,ze je nezvestny.
Babku svokra vyhodila z domu s dietatom.
Isla k rodicom,ale tam tiez bola skor na pritaz,hoci sa snazila si zarobit na seba,dieta vysivanim,kadejakou pomocou u inych.
Ona dedka mala velmi rada. Kazdy ho pochovaval,radili jej.vydat sa...ale ina verila,ze zije.
Prisiel z ruskeho zajatia nakoniec,kde bol roky po ukonceni vojny. Trvalo to vyse 10r.
A mali este 5deti.
A urcite boli z lasky...nie z nejakeho donutenia manzela.
Myslim,ze vo cztahoch to bolo vtedy mozno o nieco vrucnejsie. Ale mozno ani nie. Ludia aj vtedy zili😁

miadi
16. máj 2021

@terezka1947 Moja starenka nemala rada fyzicke veci objatie ani od nas. Bolo jej to neprijemne. Az ku koncu zivota si zvykla. Mala zleho otca ..Ked bolo nieco v tv romantikus rychlo prepla. Mozno mala nejaku traumu alebo bola asexualna. Nehovorim ze vsetci boli tak. To je pekne ze babka cakala na deda 10rokov .a pptom este mali dalsie deti. Este ze sa dostal odtial zivy a malo to happy end. Na jeho mieste by som sa dost hnevala na mamu ze vykopla moju zenu a dieta. Ale zas byvat u svokry nebola nikdy vyhra.

miadi
16. máj 2021

Ja zijem na dedine v kanade a ludia sa zdravia. ( aj ked moji susedia su iny oni cakaju ze ich mam pozdravit prva ale to bude ich kulturou jeden je aziat mà vedla nas autoopravnu nebyva tam a druhy je zo sekty kde su zeny menej ako muzi. Mennonite nieco ako Amish len modernejsi. A nemaju mnohozenstvo)ale inak cudzi zdravia v parku a tak. V meste ti ppdrzia dvere do obchodov shopping mall hocikde. Volakedy veci okolo sexu neboli tak dostupne a ludia ani nevedeli ze nejaka 3 sa vobec da riesit. Ale orgie existovali vzdy . Aj ked nebola tv ci net vzdy bola niekde dierka v stene pre šmiraka uchyla. Ale ten tvoj asi tiez vnima nudu v sexe ked mà take napady ze 3ka. Aj ked asi od kolegu .

miadi
16. máj 2021

Akurat som kukla jeden serial kde rozvedena zena odprevadi syna na universitu a chce si konecne po rokoch zacat uzivat.. skonci v 3ke s teplotu babou z prace a s 19r chalanom z kružku spisovatelov kde chodia obaja( on bol šikanovany jej synom .. nepoznal ju ale buchol sa do nej) tak ked k 3došlp u nej doma.. neplanovane.. tak synek dofrcal z university domov ( Lebo tam zrazu Nebol popularny ako na strednej a mal depku ) a nasiel ich po sexe v posteli este si tam štebotali.. 🤣

autor
16. máj 2021

@miadi Nehnevaj sa, ale toto už nie je náhoda. Toto je už nejaké znamenie pre teba. Najprv ti padne do oka táto diskusia a v nej 3. Potom film a v nej 3... Pôjdeš na prechádzku, určite uvidíš hneď číslo 3. Čo ešte príde? 😂. Osud ti chce voľačo naznačiť? 🤔😁

autor
16. máj 2021

@miadi Inak môj je teraz v nebi a vidím všetky hviezdy. Seklo ho v kríži.

autor
16. máj 2021

* vidí

miadi
16. máj 2021

Skor znamenie pre teba 😃Ja v sexe nudu nemam. Ja mam 3 aj v cisle narodenia. To nic neznamena 😃iba ze som moc na mk a pozeram seriali 😜Radsej by som cestovala no neda sa momentalne 🥲

autor
16. máj 2021

@miadi Tak to budú asi 3 želania u teba.
U mňa je to stále trojka. Takto sme vždy 👪
Cestovanie bude zaujímavé. Každá krajina iné pravidlá.

miadi
16. máj 2021

Od nas sa este neda 😞teda bez toho aby si Po navrate nesla do vladou urceneho hotela na 3noci $1500 a ked nemas booknute a ucet pri prichode tak pokuata $3000 + Covid test pre deti od 5r .. ( my sme este nezazili covid test ani po tom netužim) a trebars zo svajciarska do mexica letela jedna holka z mk nedavno uplne v pohode ziadny test ziadna karantena nic uplna pohoda. Chcela som ist na Svk v lete ale nebude sa dat tolko $ na hotel pri letisku nedam.. snad to v zime zrusia uz bude u nas dost zaoockovanych 🙄

andreatytler
17. máj 2021

@terezka1947 To bol krasny pribeh o tvojej prababke... mi to pripomenulo trochu roman Cervene vino.

Strana
z3