Máte kontakt na exorcistu?
To s tym exorcistom nie je take jednoduche, ako si niekto predstavuje a videl popripade nejaky americky film s pidobnym žánrom. Rozhodne treba navštiviť kňaza v mieste bydliska a on vas nasmeruje.
@suzitok ďakujem pôjdem sa v pondelok opytat, lebo na internete som čítala že len v Prešove a ešte niekde je 🙂 uvidíme. Ale ďakujem za informáciu
@nathalia23 ahoj môžem sa spýtať čo sa deje u teba doma? Ak ti to teda nevadí.. mňa veľmi zaujímajú takéto veci
@anna777115 ja len potrebujem aby niekto prišiel a pomohol mi z bytom ☹
@maria12334 nápiste mi správu.
Ahoj, neviem odkial si, ale aj v Kosiciach je exorcista, uci aj na katolickej univerzite, otec Imrich Degro
Ono, čo sa tyka bytov, tak treba dať normalne vysvátiť cely byt, lebo kňaz s tym tiež neurobi veĺke zazraky. Ak, si mysliš, že máš v byte nejaku zlu entitu, treba patrať, pi pričine aj vo svojom vlastnom sposobe života.
Knaza vo farnosti sa opytaj, na SVK je exorcistov malo. Myslim, ze treba skusit najprv vysvatenie bytu knazom, znamej to pomohlo. Vzdy o trej v noci jej zo skrine vypadavali veci. Ja poznam z netu otca Matusa Marcina, ma aj FB stranku, je uz sice na dochodku, co sa pozicie exorcistu tyka, ale skus mu napisat, stale pomaha, opis situaciu a spytaj sa, ci je to robota pre exorcistu a co treba zmenit...mozno je problem inde ako v Tvojom byte, to s bytom moze byt len dosledok niecoho v Tvojom zivote.
@nathalia23 Kňaza najskôr navštív. On ti poradí ako postupovať. Musia byť najskôr vylúčené iné veci.
@sardinka32 byt mám od kňaza vysvätený 🫣
@vanilka3 v Ružomberku učí ? Ďakujem opýtam sa
@nathalia23 to neviem.ci aj tam, skuste si go pozriet na stranke univerzity, alebo mu rovno napiste ma tam mail
Pre autorku, moji kamarati sa ma tiez pytali na to. Odpoved od knaza exorcistu: ak je to len byt, popripade ak sa nieco stalo v byte v minulosti (niekto tam zomrel atd.) staci zajst za knazom a poprosit ho o vysvatenie bytu. Ak by to nepomohlo, tak sa jeho opytaj knaza ako dalej postupovat.
@monika4487 no pozistovala som si pár veci o byte a proste mám dosť už.. a potrebujem pomoc ☹ ďakujem posvätený je, pôjdem sa opýtať ďakujem moc
@nathalia23 A deje sa tam niečo zvláštne? Alebo aký je problém s tým domom?
Niekedy treba vysvätit byt viac krát. Dokonca veľmi veľa krát. Myslím ze exorcista ti asi nepôjde do tvojho bytu, lebo sú strašne vyťažení. Kúp soľ, olivovy olej chod za hocijakym kňazom, nech ti to posväti exorcizovanou modlitbou. Toto moze každý kňaz. A potom si syp, stačí par zrniek soli v byte. Exorcizovana sol aj olej sa používajú aj pri exorcizmoch. Obeť sa napr. potrie trochu olejom po čele, ustanu útoky. Dobra je aj svatena voda, lenže ta sa rýchlo odparuje a sol ostava. Aj olej ked sa potries je trvacnejsi ako voda.
@nathalia23
@ajusa12 ďakujem vyskúšam 🥰
@nathalia23 kazda dieceza ma svojho. V Ke jw to spominany p. Degro, uzasny covek. V Po je to greckokatolicky knaz, p. Maretta. Ani k jednému sa nedostaneš tak, ze som prisla....vzdy cez miestneho knaza
@nathalia23 Nám sa tiež diali kadejaké veci v novom dome (novostavba), zlá energia, vidiny, v okne som videla postavy.. atď už som si myslela že som na hlavu a jedna čo sa venuje týmto veciam mi poradila, kúp šalviu a bielu sviečku - vydymila som zo salviou celý dom, nechala otvorené všetky dvere nech to zlé odíde, zapálila bielu sviečku (ktorú treba nechať horieť nepretržite do úplne konca, u nás horela 4 dni) a zo slovami, nech všetko zlé odíde preč a nemáš tu čo robiť ty, čo robíš!
Od vtedy je svätý pokoj!!! 💫💫🙏🙏🙏
Ono zákony vesmíra musia akceptovať či živý alebo mŕtvy.
A to predtým aj vysvätenie domu nepomohlo, pretože to je len rituál nie aby to pomohlo.
@mirkaaaaa23 Smer psychiater
@mirkaaaaa23 mám bielu šalviu čiernu bielu sviečku toto robím už mesiac dokúpila som si aj červenú krv plus aj takú šalviu robím to každý deň so salviou a sviečku zápalim a nechám horiet dokonca.
@mirkaaaaa23 Ano ani mne nepomohlo vysvätenia, je pravda že už to také nieje intenzívne ako bolo ale ajtak, deti sa strašne boja ja som už zúfalá, a som rada že niekto to napísal lebo chodím so salviou po byte do rohov všetko čistim a cítim sa ako blázon.
@mircalla to čo je za poznámka ?
@nathalia23 NA to, ze to je jedina rozumna a racionalna odpoved, ktoru si tu dostala.
@mircalla to Ano. 🙂 skúsila som to už ale zatiaľ nepomáha no nechcem viac potom písať lebo ľudia sú zlý a nepotrebujem tu také komentáre že dovidenia 🙂
@nathalia23 ale my čo máme radi nadprirodzeno sme len zvedavé ☺️
@nathalia23 Nerob, sama žiadne experimenty, lebo si tým , môžeš pritiahnuť ešte niečo horšie. Treba, pátrať po tom od akého času, sa začali diať tieto veci, či to nesúvisí z nejakou udalosťou vo vašom živote atď....
@nathalia23 "mám bielu šalviu čiernu bielu sviečku toto robím už mesiac dokúpila som si aj červenú krv plus aj takú šalviu robím to každý deň so salviou a sviečku zápalim a nechám horiet dokonca."
Autorka ak robíš toto čo opisuješ niet divu, zhoršuješ situáciu. V tomto prípade nemalo vysvätenie absolútne význam ak praktizuješ mágiu.

Exorcista je biskupom menovaný kňaz. Na fare ti poradia, kto to robí.