Kde nájdeme exorcistu?
Poznáte niekto excorcistu, popr. máte s ním skúsenosti? kde ho nájdeme...
@vorkola jedna vec je, že exorcizmus a sv. spoveď sú dve rozdielne veci 😉 a druhá, že exorcista nerobí len exorcizmus, ale mnoho iného.
dievčatá ďakujem Vám za rady. Nie je to pre mńa ,ale pre blízkeho príbuzného....Už neviem čo s tým robiť...
@belasy_motylik nie je pravda, spisska dieceza nema svojho, kamoska musela tusim az do Popradu.
Na Slovensku su tusim len 3 exorcisti. Treba ist za knazom, on ti najskor poradi, resp. posle dalej.
@rakahaka bolo to myslené tak, že každý farský kňaz vie v prípade nutnosti nasmerovať svojho farníka ku prislúchajúcemu exorcistovi, nepísala som, že je v každej diecéze, je ich na Slovensku nie veľa
@simkamatko Reikista je clovek,ktory sa zaobera alternatívnou formou medicíny.Reiki vzniklo v Japonsku na zaciatku 20 storocia jej objavitel sa vola Mikao Usuim.Metoda reiki predpoklada existenciu vitálnej energie,taktiez existenciu prislusnych energetickjych centier-cakier a drah-meridianov,tiez veri v existenciu aury a vnima ju ako duchovne pole ludskeho tela.Tolko ujo Google prezradil v skatke o reiki.
Ak mam dobre info tak sú len traja na svk. Nie je pravda, že sú v každej farnosti. Skus za farárom zabehnúť a nech ti poradí toho, čo je najbližšie.
@danusskaaa pisala som, ze v kazdej farnosti??? Pisem to iste ze ty, ze treba ist za knazom a on posle ak treba za exorcistom, ktory k tej farnosti patri.
pribuzny nepotrebuje inu pomoc, napr. psychologa, psychiatra? lebo exorcisti, pokial mam ja informacie, spolupracuju aj s lekarmi. mnohokrat prave treba takehoto odbornika, a problem sa poriesi... a mozno nebude treba hned exorcistu, ale mozno poradi aj skuseny a chapavy knaz, modlitbove spolocenstvo,... k exorcistovi je problem sa dostat, je ich malinko a su nesmierne vytazeni. exorcizmus je len navyse k ich beznym povinnostiam knaza vo farnosti, v skole,... vyhladaj podla rad chapaveho knaza, predostri mu problem, snad nasmeruje.
@deti95060810 na to aby ste mohli oslovit exorcistu musite mat aj padny dovod. Nie je to len tak, ze si poviete, ze potrebujete exorcistu a on hned skoci a spravi to co chcete. Najprv treba ist na spoved, tam sa porozpravat o tom s fararom a potom uvidis, co ti poviem on
@stella03 osobne si myslim ze su dve cesty a to lekarska/psychologicka pomoc a druha exorcista.
Vacsina lekarov a psychologov to diagnostikuje ako schizofreniu, napchaju pacienta liekmi polezi na psychiatrii, ale nepomozu mu.
Ak je to pripad pre exorcistu, tak ten pomoze a definitivne. Tieto dve ustanovizne nejdu dokopy.
@rakahaka dobry den mam ten isty problem diagnostikovali mi schizofreniu ale ja som si 100% isty ze to schizofrenia nie je velmi dlho mam priznaky podobne tomu a tiez som citil v tele nieco chore.
@zamotany555 Fakt sa skús na ňu obrátiť, nie je to normálne a treba s tým niečo robiť
@deti95060810 pokial potrebujete pomoc pri utoku diabla tak proste o pomoc svatu Gemmu, tak do mesiaca ci dvoch urcite pomoze, ta ulava je na nezaplatenie. Odporucam. Pozna to len ten, kto to naozaj potrebuje. https://modlitba.sk/?p=14550
@deti95060810 odporucam https://www.exorcismus.eu a zaujimave rady najdete aj tu https://blog.zachej.sk/exorcista-i-degro-o-prek...
@palicka Poprad by mal byt Spisska dieceza, pozorne pocuvaj ake meno biskupa bude hovorit knaz pri sv omsi, tam zvycajne spomina meno biskupa za ktoreho sa ludia v dieceze modlia, takze podla toho zistis ktora to je dieceza.
@cacka Ano, mam jeho email, prosim o sukromnu spravu. Nechcem zverejnovat jeho email aj tym, co to nepotrebuju.

@deti95060810 každá farnosť v SK má prislúchajúceho exorcistu. Treba sa obrátiť na kňaza vo svojej farnosti a on vás po zvážení problému odošle ďalej. Príp. sa s potrebou napr. len konzultácie môžete obrátiť aj na exorcistu napr. na nejakej akcii ktorej sa zúčastňuje.