icon

Máte tiež problémy s rodinou manžela?

Včera o 12:56

Zdravím,
S muzom sme už štyri roky spolu, mame ročného syna. Bývame sami. S jeho rodinou muž nemá také puto ako mám napríklad ja s mojou rodinou. Či cudzí. Neprídu mi v pohode ich vzťahy či zo súrodencami alebo s mamou. Ale tak bohvie prečo to tak majú. Muž sa mi len vyjadruje vždy že zmenili sa, nepotrebuje volať každý týždeň s mamou alebo ho nezaujímajú súrodenci. Ok neriešim. Ale aby ich nezaujímal ani naše dieťa? Ani jeho mamu? Malého babku? Ani len nezavolá ani jeden alebo ani nenapíše čo ako sa mame. Na krstiny ani jeden neprišiel na hostinu. Ma štyroch súrodencov. Do kostola prišla len jedna sestra zo svojou rodinou a mama. Teraz bude mať oslavu a zase neprídu že lebo nemajú peniaze . Ale nie Je to o peniazoch načo sú im. A keď už zo slušnosti chcem niečo kúpiť tak stačí ísť do pepca a za 10€ v zľavách máš plnú darcekovu tašku. Nechápem. Žiada záujem. Mužova mama teda moja svokra vôbec nemá o mňa záujem a mám pocit že ma nemá rada. Čo ľutujem lebo vždy som chcela mať dobrú svokru ktorej by som pomáhala s ktorou by som sa o všeličom rozprávala a mali by sme dobrý vzťah. Ale s touto nie. Ešte že mám mojich rodičov s nimi sme každý týždeň . Ja len tak to tu píšem či to máte niektoré aj vy takto. Už s tým asi nič neurobím. Len ma to mrzi. Viem a cítim to že ma nemajú radi 😁

anonym_1b4e9b
Včera o 13:02

@anonym_autor nuz nie vsetky rodiny maju vrucne vztahy; ty nevies co sa u nich mozno v minulosti stalo, mozno zazili nejake traumy. Neostava ti nic ine ako prijat to. Snad sa to casom zlepsi

anonym_037139
Včera o 13:07

Tebe je z toho z časti smutno a nie to ešte mužovi
On tiež by si predstavoval všetko inak....ale nieje...
Nerieš to a buď rada, že muž ma vas a vy jeho

anonym_642347
Včera o 13:16

Bohuzial, nie vsetky rodiny maju zaujem o seba navzajom, alebo o vnucata. Zmier sa s tym. Nie si vobec jedina. Co s tym? Nic s tym. Muz nemal ok vztahy ani pred zalozenim vasej rodiny, to nie je o Tebe ci o dietati. Takze chyba je v manzelovych vztahoch s rodinou ako takou. Keby sa navzajom o seba zaujimali, zaujimaju by sa aj o jeho rodinu.

janinah
Včera o 13:19

Niekto nema ani tolko co ty,niekto nema vrucne vzťahy ani s jednou stranou. Teš sa z toho čo máš a nerieš čo zmeniť nemôžeš.

anonym_598683
Včera o 13:19
@anonym_1b4e9b

@anonym_autor nuz nie vsetky rodiny maju vrucne vztahy; ty nevies co sa u nich mozno v minulosti stalo, mozno zazili nejake traumy. Neostava ti nic ine ako prijat to. Snad sa to casom zlepsi

@anonym_1b4e9b tiež to tak máme u muža, bolo ich veľa detí, otec alkoholik a matka potvrdená hraničná porucha osobnosti. To musel byť horor v tej rodine. Podľa toho to vyzerá, bratia sa medzi sebou nebavia vôbec, jedine s jednou sestrou a s druhou nie. O babke radšej ani nebudem hovoriť. Je to katastrofa. Žiadne city, žiadne vzťahy, proste prázdna obrazovka. 🙈. Sú to traumatické väzby a toxická rodina, čo robí z ľudí citových mrzakov.

anonym_97346c
Včera o 13:25

@anonym_autor mam to tak isto, mé 2 deti 5r. a zachvilku 3r. Na jednej ruke zrátať koľko za 5r. videla svokra malú a malého ak sa nemýlim za celé skoro 3r. Iba 3x.
Nevolá vôbec ako sa majú alebo niečo, nebývam ani ďaleko ale skratka od prvej chvíľky sme si nemali čo povedať, ja som sa snažila ale ona odpovedala vždy len jedným slovom ( áno, nie, neviem, dobre ....) a tým to haslo. Keď vola manželovi ( fakt len keď je nejaký sviatok - tak sa hrá na babku roka, ale keď dôjde na to že však nech príde tak už výhovorky. ) tam nepôjdeme lebo manžel ani ja sa nebavime so svokrom ale ona mala dvere vždy u nás otvorené. Ale bohužiaľ. A možno je to takto aj lepšie, lebo nenávidím tie pretvárky a v jej prítomnosti už sa necítila by som prijemne. Ani na svadbu nám nebola ani len sms od nej neprišla a to som jej pred svadbou ešte krabicu zákuskov doniesla. Až 2 dní po svadbe začala muzovu ex spomínať. Takže ja už som na tu ženu totálne zanevrela. A išlo mi hlavne o deti, oni nevedia že majú ešte aj druhú "babku". A ani dedka. - aj keď mi je zle keď toto píšem, lebo on dedko pre nich nikdy nebol.
A môj otec, ich dedko zomrel pred pol rokom. A jeho stále spomínajú do dnes.
Keby idem s deťmi po ulici tak svokrovcov vôbec by ani celkovo nespoznali. Nevšimli by si ich, iba by ich obišli.
A už to ani neľutujem, netrapim sa. Je to asi tak, ako to ma byt.

anonym_7144d7
Včera o 13:56

@anonym_autor nič si o tom nemyslím, a nemám žiaden nazor.....ani svokra ani nikto z mužovej strany nebol na krstinách mojich deti mimochodom ani na prvom príjmami ani na birmovke., vôbec nejavila nikdy záujem žiadne darčeky ani na narodeniny ani na Vianoce a som rada. Libor keď sa z diaľky tlačila karelab mužovi do hlavy bolo horšie.

anonym_80bd95
Včera o 14:16

@anonym_autor mozno maju vsetci PAS a vztahy medzi ludmi tak nepotrebuju a ani neprezivaju.
Tiez to mam takto,, po rokoch zistujem ze som mozno tiez v nejakom PAS leveli. Svokra vycita ze co nezavolam, ale naco? Mna vobec nezaujima co posadila, co varila, ani klebety o rodine ci susedoch, a ked vola tak len vytahuje zo mna informacie a potom si ich primaluje a siri po dalsej rodine. Ja toto kvakanie kto, co, preco, s kym fakt nemusim. Svagrina detto, akurat sa chce niecim pochvalit a porovnat si deti aby sa utvrdila v tom ze tie jej su najlepsie. Mna taki ludia vobec nezaujimaju.

anonym_0ba29c
Včera o 14:31

Aj moja rodina je taká že každý si žije svoj život, občas nejaký telefonát, moje deti nič nedostávajú od nich. Ale to už nezmením. V minulosti boli v našej rodine problémy a teraz je hlavne že je kľud a nedeju sa zle veci.
Môjho muža rodina majú pekné vrúcne vzťahy. Obdivujem to a beriem si z toho to pekné.
Ale zažila som vzťah kedy saa mi svokra až príliš do všetkého miešala, to bolo v prvom manželstve. Mala som ju rada ale sklamala som sa v nej. Nikdy som jej nebola dosť dobra. Po čase som potom zistila že má všade ohovára a pritom som sa veľmi vo všetkom snažila.
Teraz som koniec koncov rada že mám svoj kľud.
Tak aj tebe odporúčam si zobrať z toho to dobré.

anonym_e0aac8
Včera o 15:04

Ja to mám podobne, pričom nemôžem povedať, že môj muž má so svojou rodinou zlý vzťah. Len oni nemajú potrebu zaujímať sa o nás, o nášho syna (má 2r). Nepotrebujú ho vidieť, zavolať ako sa má a pod. Ideme tam raz za mesiac možno, aj to mám pocit, že ich tým obťažujeme. Oni k nám tiež nechodia, volala som ich parkrát a prestala som. Mne nevolajú nikdy, ani na sviatky.
Muž im zvykol občas zavolať na môj podnet, ako sa maju a pod. No oni nám nikdy, tak už mu tiež nehovorím, aby volal. Oni sa za celý hovor ani raz na syna neopýtali, ani na nás. Vždy len o sebe hovoria a o iných svojich vnukoch. Keď tam sme tak sa síce tvária, ako milujúci starí rodičia, no vidno, že je to len pretvárka.
Mňa nikdy nemali radi, vždy verili, že si muž nájde inú ženu. Smola 🙂

domkakvet
Včera o 16:00

@anonym_autor ak oni nechcu, tak to nijako nezmenis, venuj sa svojej rodine.

anonym_dd7eae
Včera o 18:39

@anonym_autor v prvom rade by sa tvoj muž mal zaujímať o svoju mamu. A nie ze jej nepotrebuje volať každý týždeň. To co sú za reči? Tak neviem co čakáš, prečo by sa ona mala ozývať keď jej syn kašle na ňu?

anonym_a1a30c
Včera o 19:44
@anonym_80bd95

@anonym_autor mozno maju vsetci PAS a vztahy medzi ludmi tak nepotrebuju a ani neprezivaju.
Tiez to mam takto,, po rokoch zistujem ze som mozno tiez v nejakom PAS leveli. Svokra vycita ze co nezavolam, ale naco? Mna vobec nezaujima co posadila, co varila, ani klebety o rodine ci susedoch, a ked vola tak len vytahuje zo mna informacie a potom si ich primaluje a siri po dalsej rodine. Ja toto kvakanie kto, co, preco, s kym fakt nemusim. Svagrina detto, akurat sa chce niecim pochvalit a porovnat si deti aby sa utvrdila v tom ze tie jej su najlepsie. Mna taki ludia vobec nezaujimaju.

@anonym_80bd95 mám to podobne ako ty. Asi nejaké pásmo PAS. Vôbec ma nezaujímajú moji súrodenci. Tie ich drísty a klamstvá počúvať. Svokra bola fajn - len už nežije. moji rodičia detto.