Máte to tak aj vy?
Ženy , ja som nahnevaná . Berte to len ako výlev pripadne mi prosím napíšte ako veľmi vás ovplyvňuje názor druhých . Mám takmer polročnú dcérku . Som na materskej takze si ju točím fótim a OBČAS rozposlem rodine a blízkym známym foto či video krátke . Dnes som si ju natočila ako cuca makkucky piskotom len ho oblizovala ešte zúbky nemá . Reakcia mamy - namacaj jej to do mlieka , reakcia známeho - ne že sa ti akože zadrhne , reakcia otca - ale ešte nesmie sedieť pokial si sama nesadla ( mala som ju v takom polosede) reakcia kamošky - nedávaj jej piskoty dávaj jej kôrku . Ja som si zvykla že moja svokra a mama majú nezastane poznámky vedia všetko najlepšie ale dnes má to dorazilo . A ano fotky už nebudem posielať nikomu . Ako to máte vy ako nakladáte s nevyžiadaný radami ? Ja naozaj nepatrím k úzkostlivým mamám tým takým prehnaným , dám ju aj svokrovcom aj svojim rodičom , nemám problém . Ale možno len občas my mamky potrebujeme buď nepočuť nič haha alebo stačí povedať pekne video je zlata . To ja len z dlhej chvíle ospravedlňujem sa za spam .

Ak pošleš foto alebo video,musíš rátať s tým, že ti napíšu svoj názor,vyjadrenie.
Takže sa podľa mňa zbytočné rozčuľuje.
Oni to nemyslia zle.Mozno to len ty berieš veľmi vazne