icon

Matka ide von: Je to na škodu dieťaťa?

31. júl 2024

Ahojte čo si myslite o tom keď raz za mesiac matka odloží dieťa k starým rodičom ktoré ma 20 mediacov a ide si s kamarátkami do mesta vypiť? Ale cele dni s ním trávi čas sama. Len raz za mesiac ide do barov. Názor?

pribinak
31. júl 2024

Že ak sú stari rodičia ochotni a matka ďalšie 2 dni nevyspava opicu tak všetko je v poradecku

autor
31. júl 2024

@pribinak nie funguje hneď od rana ako by nikde nebola

januska12323
31. júl 2024

Nič si nemyslím. O dieťa je postarané, starí rodičia s tým zrejme súhlasia tak aký problém? Či ide o ten alkohol a niekomu to leží v žalúdku?

ankare
31. júl 2024

Psychohygiena je dôležitá. Ja Ťa úplne chápem.

mandzula
31. júl 2024

Zavisi aj od toho, co sa v tom bare deje.

30katrusa40
31. júl 2024

Čo to z Alena vypiť ? Dať si trocha vína alebo sa doslova ožrať pod obraz ? A otec dieťaťa čo na to ? Či nie je s vami ?

barka1
31. júl 2024

Je to úplne v poriadku!

lenka.25
31. júl 2024

Tiež tak chodim , niekedy aj každý druhy týždeň . To že som matka , neznamená , že teraz sa cely môj život bude točiť okolo dieťaťa do jeho osemnástky .

13uzivatelka11
31. júl 2024

@mandzula prečo by malo na tom záležať? Keď píše že je sama na dieťa, zrejme nežije ani s otcom dieťaťa.. A keď si vyjde von raz za mesiac vypnúť hlavu a na druhy deň sa plnohodnotné stará o dieťa.. Nech si robí čo chce.. Zrejme to s alkoholom neprehana, keď od rána hneď funguje..

mandzula
31. júl 2024

@13uzivatelka11 myslela som to tak, ze ak sa nevala vo vlastnych zvratkoch a nevystrieda 10 chlapov (naschval zachadzam do extremu, kedze dobre vieme, ze taki ludia existuju).

crazy_cat_lady
31. júl 2024

ak je o dieta postarane (stari rodicia su s tym ok) - manzela/partnera asi nemas, inak by dieta predpokladam postrazil on - tak je to v poriadku, ved treba si oddychnut aj mentalne 🙂 a ak sa neopijes pod obraz bozi, ze druhy den prelezis :D tak preco nie 🙂

13uzivatelka11
31. júl 2024

@mandzula to si myslím že by nevedela fungovať na druhý deň.. 😀

katulienocka999
31. júl 2024

Ze je to úplne v poriadku..každí potrebuje vypnúť.. ak sú starí rodicia super a mama vie na druhý deň fungovať tak prečo nie..a ak sa dá aj častejšie to využiť 😁

mandzula
31. júl 2024

@13uzivatelka11 jojooooj, zila som na vysokoskolskom internate a videla, ako krasne sa da fungovat aj v takomto systeme.😃

saxana000
31. júl 2024

Moja ma 3 mesiace a bola som normalne v kine s kamoskou po nakupoch a potom na limoske.preco stari rodicia dieta nema otca?

petamich
31. júl 2024

a co si myslime o matke, ktora odlozi diets niekolkokrat mesacne 🙂 u nas je totiz bezne aj viackrat do mesiaca, ze maleho strazi svokra alebo muz, nie vzdy si idem/e vypit

kazdopadne nevidim na tom absolutne nic hoc aj niekolkokrat za mesiac

lucia13022023
31. júl 2024

Psychohyiena je dôležitá. Niekto pije, niekto ide na nákupy a niekto (ja) leží doma a ani prstom nepohne 🤣 necit sa pre to zle.

autor
31. júl 2024

@saxana000 som slobodná mamicka už od kedy som zistila že čakám malého 🙂

autor
31. júl 2024

@lucia13022023 Je ale moji rodičia hovoria že keď mám už dieťa síce som mladá mám 24 tak na to nemám právo a matka ma byt doma do 8 vecer 🙂 chodím len raz za mesiac niekde bez malého

saxana000
31. júl 2024

Tak to duplom potrebujes resetku.

lucia.t
31. júl 2024

Kruté a trochu predpotopne. Dnes je už iná doba, nič zlé na tom nevidím.

ibrunova
31. júl 2024

Daj ho strážiť radšej nejakej kamoške, študentke..

mamickalisticka
31. júl 2024

Že jej závidím 🥹🤪 ja som už tri roky nebola na noc nikde bez deti (vlastne 5 a pol!) a dosť ma to ubíja už. Ale moje dve mladšie deti nechcú zatiaľ mimo domu spať 🤧

autor
31. júl 2024

@ibrunova rozmyslala som len byvam s rodicmi čiže najhoršie že si nemozem ani opatrovatelku zavolať na ten raz 🙂 a on je nauceny doma ..

autor
31. júl 2024

@mamickalisticka rozumiem a sucitim aj matky sú prvorade ženy čo potrebujú vypnut

ibrunova
31. júl 2024

Možno sa o teba aj boja, keďže si sama a máš dieťa.

ivik4
31. júl 2024

A nechodis domov moc opita, zeby to bol ten problem a nie to ze ides von? Lebo na tom ist von raz za cas nieje absolutne nic zle alebo na zamyslenie

autor
31. júl 2024

@ivik4 tak zase po 4roch neprídem tak normálne aj večierku dodržiavam

ivangeline
1. aug 2024

… že aj také sú. Môj štýl to nie je. Na kávu skôr. ;D Ale chápem to. 🙂