Matka môjho priateľa by bola vytočená, keby sme ju nepočkali
Ahojte. Sme u priateľovej rodiny kazdy vikend lenze ja uz nevládzem
Teraz ma priatel volno tak sme tu prišli a chcela som prísť max na jeden den. Ked som povedala ze chcem isst uz domov tak celá rodina ze kam sa tak ponáhľam a ze jeho mama je v práci a bude veľmi vytocena ak odideme bez toho aby sme ju počkali. Priatel ma 32. Mne to pride nelogické ju čakať aby sme mohli odísť.. vás názor?
mne pride nelogicke chodit tam tak casto, ked sa ti nechce.
je to mama tvojho frajera, aj raz do mesiaca je vela, podla mna
isla by som raz za cas NA KAVU...v idealnom pripade bz som raz za cas isla s frajerovoyu mamou na kavu niekam do kaviarne, nie k nim domov
@anonym_autor este podotýkam ze sme tu vždy od piatku do nedele a mna to ničí. Ked náhodou neprídem sním hneď sa jeho mama pyta preco som neprišla ci sa hnevám
Je natom niečo zle ze nemam rada dlhé návštevy?
@anonym_autor ja nechápem v prvom rade keď máte svoju domácnosť svoj život, ČO tam robíte každý boží víkend
Utekaj už teraz, ine to nebude
@anonym_autor este podotýkam ze sme tu vždy od piatku do nedele a mna to ničí. Ked náhodou neprídem sním hneď sa jeho mama pyta preco som neprišla ci sa hnevám
@anonym_autor byť každý víkend u rodičov by som nedala. U nikoho by som toľko nebola. To už ani nie ké návšteva, ale dvojité bývanie. Priateľovi to takto vyhovuje?
@anonym_autor dnes to už nechaj tak a prehodnoť s priateľom ten hlúpy zvyk byť každý víkend u jeho mamy. Prepáč. ale mne sa to zdá až neuveriteľné, že každý víkend ste u nej, koľko máte rokov? Bývate spolu?
Ku vašim chodíte ? Hnala by som ho každý víkend či sa mu to páči ihneď by ho to prešlo . Bývate spolu ? Lebo ak áno nechápem prečo tak často tam chodíte
Ja mám super vzťah so svokrovcami, rada k nim chodím na návštevu na dve tri hodinky, asi rok sme u nich aj bývali, ale teraz si neviem predstaviť byť u nich celé víkendy.. nechodíte na výlety, nemáte vlastny program?
@anonym_autor neverim, ze toto je realnz prispevok...fakt nie.
neexistuje, aby bol niekto takyto - ani neviem, ako to slusne napisat.
ty nemas vlastny nazor a hubu ?
co ta tam frajer vezie zavretu v klietke ?
Takto to bude stále, oni spolu chcú a potrebujú tráviť veľa času. Ja tiež nemám rada dlhé a ani časté navštevovanie, nepotrebujem to a môj manžel to isté. Keby to potreboval, hádali by sme sa a to by sa mi nechcelo. Takto by som nechcela žiť. Jeho mama rieši hovadiny a on by si mal nájsť dievča do tejto partie
@anonym_autor a niekto ta vzdy v piatok nasilu unesie sputanu a drzi ta tam nedobrovolne? Ako s priatelom komunikujete o inych veciach? Do coho ta este nuti? A priatel o tom vie?
Ani by ma nehlo každý víkend, na celý víkend.
To nemáte žiadne svoje plány na víkendy ?
Ak je toto pravda, tak v prvom rade by som priateľovi povedala, že dobre, ale k mojim rodičom budeme chodiť toľko koľko k jeho, či by sa mu to páčilo, a druhá vec, Vy nemáte iné plány na víkend iba sedieť u priateľovej mamky?
Podla mna toto je xty rovnaky prispevok od tejto autorky
@anonym_autor vlastné bývanie máte?
@anonym_autor
A prečo to neriesis najprv s frajerom?
@anonym_autor 🤣no šak a ty nevieš povedať, že si unavená a chceš si oddýchnuť? A tá priateľova mama môže prísť na návštevu aj k Vám.
nevidím dôvod aby ste tam chodili každý týždeň na 2-3 dni aj s prespávačkou, ale dnes keď ste sa nerozlúčili predtým než išla do práce, tak by som ju už počkala…
a nabudúce sa už dohodni s frajerom že čo je veľa to je veľa…
Preboha. Frajerovi jasne povedz, že tam nepôjdeš častejšie než raz za dva - tri mesiace. Ak bude pindať, tak prehodnoť svoj vzťah k nemu.
Ty máš tiež aspoň 30 rokov? Lebo sa tak nesprávate ani jeden.
Moj nazor je,ze si uplne neschopna truba,ktora dookola vypisuje na konik po 155x to iste.Nie si schopna samostatne premyslat a konať,si vobec svojpravna?
@koniarova ja ano on ku mne chodi
@anonym_autor on býva s mamou? A keď ty odmiestneš ísť k nej a navrhneš, že chceš, aby ste víkend strávili u teba, alebo niekde na výlete, ako reaguje? Ináč, ja by som od muža, ktorý chce tráviť každý víkend s mamou bežala, ani by som sa neobzerala
@anonym_autor ďalšia dôležité princezná. Vieš o tom, že si na smiech?. To sa ti ma celá rodina klaňať, že si sa unuvala ich navštíviť? Vieš čo? Ty nebudeš žiadna výhra pre ich syna.
A načo sa tam trepeš s ním každý víkend? Veď ho pošli nech ide sám, keď nevie žiť bez mamičky a ty si víkend užívaj sama podľa seba. Nauč sa povedať NIE.
Neverim, 32rocny chodi kazdy vikend na cely cas k rodicom?
Mne pride nelogicke zakladat dalsiu a dalsiu a dalsiu temu o tom istom
To ste tam kazdy vikend? A rozpravala si sa s nim o tom?