icon

Matka môjho priateľa by bola vytočená, keby sme ju nepočkali

7. jan 2026

Ahojte. Sme u priateľovej rodiny kazdy vikend lenze ja uz nevládzem
Teraz ma priatel volno tak sme tu prišli a chcela som prísť max na jeden den. Ked som povedala ze chcem isst uz domov tak celá rodina ze kam sa tak ponáhľam a ze jeho mama je v práci a bude veľmi vytocena ak odideme bez toho aby sme ju počkali. Priatel ma 32. Mne to pride nelogické ju čakať aby sme mohli odísť.. vás názor?

Strana
z2
anonym_5ceaac
7. jan 2026

Ježkove oči a to čo tam robíte každý vikend? 😂

jazzy03
7. jan 2026

Ked vidim na konci “vas nazor?”, to je vzdy pri takej teme, ze si poviem vymyslene.😊

simca06022011
7. jan 2026

@anonym_autor nechcelo by sa mi, neisla by som. AK by som mala dost navsetvy, na ktoru MUSIM ist, isla by som prec... a ak chlap potrebuje kazdy vikend sediet pri mame, tak by som si to cele premyslela, lebo som teda mala ine zaujmy.

mimikarol
7. jan 2026

Drblo by ma. Každý víkend nechodím ani k rodičom na návštevu, nieto ešte na celý víkend. Neexistuje

viestta
7. jan 2026

Ty si tu uz pisala, vsak? Alebo je vas takych viac, co si neviete zakladne veci vykomunikovat s partnerom?

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor cely a kazdy vikend tam, to bude dalsi s pupocnou snurou.

bomba36
7. jan 2026

Ja zasa nechápem, načo si založila už asi tretiu diskusiu o tom istom. Ani by ma nehlo toto robiť, hlavne keď je to len frajer a nič ma k nemu našťastie naviaže.

anonym_f7ae85
7. jan 2026
@anonym_de3b72

@anonym_autor ďalšia dôležité princezná. Vieš o tom, že si na smiech?. To sa ti ma celá rodina klaňať, že si sa unuvala ich navštíviť? Vieš čo? Ty nebudeš žiadna výhra pre ich syna.

@anonym_de3b72 za to, on bude pre ňu neuveriteľnou výhrou 😂😂😂 ?Muž, ktorý má program na každý víkend - pobyt u jeho mamičky, no neber to 😂😂😂

anonym_f7ae85
7. jan 2026
@bomba36

Ja zasa nechápem, načo si založila už asi tretiu diskusiu o tom istom. Ani by ma nehlo toto robiť, hlavne keď je to len frajer a nič ma k nemu našťastie naviaže.

@bomba36 nezachytila som tie diskusie, ona je nesvojprávna?

sisska96
7. jan 2026

Načo ste tam celé víkendy. Už je na čase spoločné bývanie, alebo u teba

really8
7. jan 2026

@anonym_autor autorka co zase cusis jak vos pod chrastou?

luccys
7. jan 2026
@really8

@anonym_autor autorka co zase cusis jak vos pod chrastou?

@really8 Vsak cakala, ze jej napiseme, ze aj my chodime kazdy vikend ku svokre. Zase sa nedockala....nevadi, ona napise znova😃

anonym_81ae34
7. jan 2026

Pre Boha to každý spoločný víkend si vyslovene “odžubete” pobytom u svokry??? 🤦🏼‍♀️ To prečo toto prosím Ťa trpíš? Ty máš rada sebatríznenie??

anonym_f7ae85
7. jan 2026
@luccys

@really8 Vsak cakala, ze jej napiseme, ze aj my chodime kazdy vikend ku svokre. Zase sa nedockala....nevadi, ona napise znova😃

ullala
7. jan 2026

Velmi podstatna informacia je, ze je to len priatel. By som sa na neho vyprdla ak by som z povinnosti musela toto kazdy vikend absolvovat.

kitycat
7. jan 2026

@anonym_autor no a preco zotrvavas vo vztahu s niektm kto s tebou nechce travit volny cas ale trepe sa furt ku mame?

ekira1
7. jan 2026
@anonym_de3b72

@anonym_autor ďalšia dôležité princezná. Vieš o tom, že si na smiech?. To sa ti ma celá rodina klaňať, že si sa unuvala ich navštíviť? Vieš čo? Ty nebudeš žiadna výhra pre ich syna.

@anonym_de3b72 😂 určite o tom píše vo svojej diskusii 🥴 hrdinka sa skrýva za anonymom 🥴

anonym_02c2d4
7. jan 2026

@anonym_autor môj názor?
Že si blbá jak tágo

simka17161
7. jan 2026

Vymyslí program na víkend.

ghoul_
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor este podotýkam ze sme tu vždy od piatku do nedele a mna to ničí. Ked náhodou neprídem sním hneď sa jeho mama pyta preco som neprišla ci sa hnevám
Je natom niečo zle ze nemam rada dlhé návštevy?

@anonym_autor tak tam nechoj, nak ide sám

Strana
z2