Matka môjho priateľa by bola vytočená, keby sme ju nepočkali
Ahojte. Sme u priateľovej rodiny kazdy vikend lenze ja uz nevládzem
Teraz ma priatel volno tak sme tu prišli a chcela som prísť max na jeden den. Ked som povedala ze chcem isst uz domov tak celá rodina ze kam sa tak ponáhľam a ze jeho mama je v práci a bude veľmi vytocena ak odideme bez toho aby sme ju počkali. Priatel ma 32. Mne to pride nelogické ju čakať aby sme mohli odísť.. vás názor?
Ked vidim na konci “vas nazor?”, to je vzdy pri takej teme, ze si poviem vymyslene.😊
@anonym_autor nechcelo by sa mi, neisla by som. AK by som mala dost navsetvy, na ktoru MUSIM ist, isla by som prec... a ak chlap potrebuje kazdy vikend sediet pri mame, tak by som si to cele premyslela, lebo som teda mala ine zaujmy.
Drblo by ma. Každý víkend nechodím ani k rodičom na návštevu, nieto ešte na celý víkend. Neexistuje
Ty si tu uz pisala, vsak? Alebo je vas takych viac, co si neviete zakladne veci vykomunikovat s partnerom?
@anonym_autor cely a kazdy vikend tam, to bude dalsi s pupocnou snurou.
Ja zasa nechápem, načo si založila už asi tretiu diskusiu o tom istom. Ani by ma nehlo toto robiť, hlavne keď je to len frajer a nič ma k nemu našťastie naviaže.
@anonym_autor ďalšia dôležité princezná. Vieš o tom, že si na smiech?. To sa ti ma celá rodina klaňať, že si sa unuvala ich navštíviť? Vieš čo? Ty nebudeš žiadna výhra pre ich syna.
@anonym_de3b72 za to, on bude pre ňu neuveriteľnou výhrou 😂😂😂 ?Muž, ktorý má program na každý víkend - pobyt u jeho mamičky, no neber to 😂😂😂
Ja zasa nechápem, načo si založila už asi tretiu diskusiu o tom istom. Ani by ma nehlo toto robiť, hlavne keď je to len frajer a nič ma k nemu našťastie naviaže.
@bomba36 nezachytila som tie diskusie, ona je nesvojprávna?
Načo ste tam celé víkendy. Už je na čase spoločné bývanie, alebo u teba
@anonym_autor autorka co zase cusis jak vos pod chrastou?
Pre Boha to každý spoločný víkend si vyslovene “odžubete” pobytom u svokry??? 🤦🏼♀️ To prečo toto prosím Ťa trpíš? Ty máš rada sebatríznenie??
Velmi podstatna informacia je, ze je to len priatel. By som sa na neho vyprdla ak by som z povinnosti musela toto kazdy vikend absolvovat.
@anonym_autor no a preco zotrvavas vo vztahu s niektm kto s tebou nechce travit volny cas ale trepe sa furt ku mame?
@anonym_autor ďalšia dôležité princezná. Vieš o tom, že si na smiech?. To sa ti ma celá rodina klaňať, že si sa unuvala ich navštíviť? Vieš čo? Ty nebudeš žiadna výhra pre ich syna.
@anonym_de3b72 😂 určite o tom píše vo svojej diskusii 🥴 hrdinka sa skrýva za anonymom 🥴
@anonym_autor môj názor?
Že si blbá jak tágo
Vymyslí program na víkend.
@anonym_autor este podotýkam ze sme tu vždy od piatku do nedele a mna to ničí. Ked náhodou neprídem sním hneď sa jeho mama pyta preco som neprišla ci sa hnevám
Je natom niečo zle ze nemam rada dlhé návštevy?
@anonym_autor tak tam nechoj, nak ide sám

Ježkove oči a to čo tam robíte každý vikend? 😂