Menštruačný kalich - skúsenosti
8. sep 2021
Poprosím skúsenosti. Je niekto, komu nevyhovoval? Oplatí sa to kúpiť? Zaujímali by ma aj negatívne skúsenosti a dôvod. Ďakujem
Asi budem jediná ale mne teda vôbec nevyhovuje, veľmi silný podtlak, bolo mi to bolestivé, chce to prax a nato som ja nemala čas takže som ostala pri tampónoch..
Používateľ lma633593 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lma633593.
ja pouzivam menstruacny kalisok z maluny lunette, je to lepsie ako tampony ci vlozky
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.
kalisok je ovela lepsi ako vlozky

Mne môj nevystačí na celý deň, mám Yukki 2. Ale mám výhodu že mám v práci WC spolu s umývadlom, určite nemám chuť ho vytierať toaleťákom alebo si na WC nosiť fľašu s vodou. Ale také silné mám len jeden deň, takže to sa dá, hoc tá výmena spolu s jeho umývaním trošku trvá, trošku blokujeme WC na chvíľu. Inak som spokojná, ani si nemusím dávať intímku keď očakávam MS, stačí kalíšok. A čo sa týka cviku - ja neviem, môj je pricucnutý na krčku (čo vraj tak byť nemá, ale inak mi netesní), ale to som raz dva pochopila keď bol blbo, naučila som sa ho zavádzať podľa mňa rychlo. Občas ho mám aj v noci, ale skôr nie, nech si telo oddýchne.