Milovanie v inej izbe
Ahojte, mam trosku taky problem alebo nieco co som si mohla vsimnut a rada by som vedela vase nazory alebo aj vlastne skusenosti. S mojim snúbencom sme spolu 7 rokov. Vzdy nam v sexe vsetko klapalo ako hodinky. narodilo sa nam male babatko ktore ma uz rok. asi od 5tich mesiacov spava uz uplne sam celu noc,vzdy ked sme spali aj my snim v izbe nespaval dobre. vzdy sme sa predtým s priatelom milovali vtej izbe kde je maly teraz...este aj kym nebol bolo to take nase hniezdocko lasky a moc nam to tam spolu chutilo. odkedy sme museli kvôli malému ist do druhej izby nas sex akosi stagnuje. neviem preco ale myslim si ze to je tou izbou pretoze ako nahle nieje maly doma a my sme sami v izbe sa zasa premilujeme ako vzdy. nerozumiem tomu, a uz som ztoho aj dost nestastna. myslite ze takato banalita moze mat na to vplyv? alebo mam hladat pricinu niekde inde?
@tina147 Neviem, čo také je u vás špecifické, neber to ako aroganciu, ale ako holý fakt - vaše súkromie ma naozaj nezaujíma, napísala si na môj vkus už až príliš. Ja len viem, že jeden normálny, zdravý chlap nie je takýto delikátny ohľadom toho, v akej miestnosti má sex. Obvykle je mu vcelku jedno, kde ho má, hlavne, že ho má 🙂 Za predpokladu, že sa tam nevlúdil nejaký problémik. Väčšine žien po pôrode je známe, že veci sa dosť značne menia. Prítomnosť bábätka, strach manžela, že žene ublíži, možno niekedy aj fyzické zmeny na tele ženy, radikálna zmena v živote muža - pocit zodpovednosti, únava atď atď...Ale nie izba. Ver tomu 😉
tak nad touto témou sa ozaj musím pozastaviť. To čo je aby človek vinil zo zlého sexuálneho života izbu??? 😀
@krystofkal zlý sexuálny život máš asi ty keď sudis čo nepoznáš. Pa
mozno je v tej druhej izbe zle feng suej 🙂
@tina147 mňa napadlo, že to môže byť tým, že v tej miestnosti si akoby hoci len podvedome spomeniete ako ste sa tam milovali a tak to na vás príde znova.
a samozrejme ako ti tu už píšu s bábätkom prichádzaju iné priority, starosti, takže "v inej miestnosti" skrátka nie ste tak automaticky naladení na sex.

@senan nemilujeme sda len v jednej izbe....pisala som to vyssie ....