Milujú matky deti, aj keď páchajú zločiny?
Myslim naozaj zle veci že konajú tie deti(dospelé), trestné veci, krádež, vražda...
Väčšina áno, aj keď vo svojej hlave vedia, že to co robia je zlé, srdce matky nepustí.
Veď to je často problém, že tieto matky milujú svoje deti nadovšetko aj keď sú to grazlli a budú si ich zastavať a chrániť ich aj za cenu vlastného života
No mne je jedno co by si kto myslel ale keby mam teraz dospeleho syna co dajme tomu bije vlastnu zenu ,tak ho sama udam. To uvadzam len ako priklad. Neznesiem nasilie a je jedno kto ho robi
ako ktore.. niektore matky nemiluju svoje deti, aj ked nie su grazli
Keď si pozrieš príbehy nejakých vrahov, či zločincov, tak niekedy rodičia stoja za nimi, iní prerušia kontakt. Ale čo naozaj cítia v srdci, vedia len oni.
Nie sme Boh, pochybujem. Zvrátene mysle možno. Svatice estetak.
Aj tak byva, ze deti su grazli aj na samotnu matku a ona stale slepo ide za tym, ze su to jej deti a ona ich miluje a podporuje ich...
Často ešte viac ako tie "dobre" deti, lebo majú pocit, že ich musia zachrániť.Ved koľko žien miluje zlých chlapov nie ešte svoju krv, dieťa, ktoré si vypiplali a spustili sa
Ano,moja svokra. Nechapem to
Toto je omnoho komplikovanejši problém než sa zdá. Väzba na dieťa je často tak silná, že matka, ktorej dieťa pácha niečo silne nemorálne, dieťa obhajuje. Nie preto, že schvaľuje alebo zľahčuje jeho čin, ale preto, že neverí, že jej dieťa niečo tak príšerné mohlo spraviť - Ktorá matka tvrdí, že ona si je istá, že by tak nikdy nekonala, netuší o čom hovorí, kým sa v takej situácii neocitne.
Mozes si pustit nejake pripady z youtube kriminalne spisy a tam uvidis kolko matiek oddane veri ze ich synovia su nevinni
Mozno v nich stale vidia toho maleho chlapceka ci dievcatko, ktore treba chranit 🤷♀️
Ja si myslím, že aj keď by môj syn či dcéra urobili niečo naozaj zle, nesúhlasila by som s nimi, aj by som ich udala, aj by som súhlasila aby za svoje konanie pykali, nebol by to dôvod aby som ich prestala milovať.. láska k dieťaťu predsa nie je podmienená ničím.. nie je to rozhodnutie ale cit.. dúfam však že sa takého niečoho nikdy nedožijem a z mojich deti vyrastú dobri ľudia.. teraz nimi sú..
@jana_eyre_2 pekne napísané .A ta sila ktorá musí byť v matke,aby dokázala pomôcť vlastnému dieťaťu tým,že ho uda nie je v každej žene.Ladka matky nemusí byť vždy slepá
Tak, milovať ich možu, ale nemusia im pritom schvaľovať zlé konania. Normálna matka bude milovať svoje dieťa po celý život, to ale neznamená, že sa musí stotožniť so všetkými, jeho názormi a činmi.
Dobrá téma. Už som nad tým uvažovala. Milovala by som asi stále, ale neviem, či by som zachraňovala.
Ja ako sa poznám by som sa pýtala, kde som spravila chybu.
Milovať neznamená obhajovať.
Ak by sedel v base, navstevovala by som ho, povzdbudzovala k náprave a keby odtial vylezie, podporila by som ho aby sa zaradil do zivota.
Teraz na netflix ide miniseria adoscelent....13 ročný spáchal zločin. Ukážka toho ako sa takýto skutok ich vlastného dieťaťa v nich bije. Na jednej strane je tu zločin, na druhej je to stále ich malý syn, ktorý sa hráva vo svojej izbe
V podstate aj Cernakova matka chodí stále za svojim synom a ten ma toho za sebou teda ze dosť....nie nejaké pošmyknutie. Ci mu odpustila alebo ho vníma stale ako svojho Mikiho, neviem..

Áno. Niektoré áno.